Tømrer i Søborg

Vi kan hjælpe dig fra idé til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Har du brug for en tømrer i Søborg?

  Leder ud efter en troværdig og kompetence stærk tømrer Søborg, så behøver du ikke lede længere. Gladsaxe Bygningsentreprise er en af de foretrukne tømrer Søborg firmaer, og kører i hele København og på Sjælland, for at tilfredsstille både nye og loyale kunder. Vi er stolte af vores håndværk og eksistensberettigelse som tømrer Søborg. Vi bruger alle vores arbejdsdage på at leve op til vores gode navn og den tillid, vores kunder udviser os, når de lukker os ind i deres hjem.

  0
  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør

  Brug tømrer i Søborg til renovering af din bolig

  Er det blevet tid til et frisk pust, der vil gøre din bolig så god som ny? Så er Gladsaxe Bygningsentreprise klar som din tømrer Søborg, der kan få dit renoveringsprojekt til at forvandle sig til en sand drøm.

  Som byggeentreprise og tømrer Søborg er vi nogle af de bedste på markedet til at klare enhver renoveringsopgave. Vi udfører altid arbejdet til en fornuftig pris. Vi har lige fra vi startede haft en stor andel af kunder, der har skulle have klaret renoveringsopgaver i varierende størrelser. Det har gjort os til en af de skarpeste tømrer i Søborg på området. Vi er stolte af at kunne holde de gamle håndværkstraditioner i hævd, når det kommer til at forvandle gammelt til nyt med traditionelle teknikker.

  Lad os bare indse det, der ér bare noget charmerende over de ældre boliger. Det gedigne håndværk, de originale materialer og den sjæl, som altid eksisterer i gammelt byggeri … Vi forstår til fulde hvorfor mange danskere gerne vil bevare disse kvaliteter i deres bolig, men blot forbedrer standen og udseendet. Derfor tilbyder vi altid, at vi tager en kærlig hånd om din bolig, men uden at ødelægge den oprindelige ånd i bygningen. Det gør vi blandt andet ved at se muligheder fremfor forhindringer. Vi tager os godt af de overraskelser der måtte være i forbindelse med renoveringen. Vores erfaring er, at det sjældent er noget, der kommer rigtigt bag på os, og aldrig noget, vi ikke har fået løst til en pris, du kan overkomme.

  Effektivitet og bæredygtighed

  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise omgås vi hinanden med respekt og åbenhed. Vi tror på at konstruktiv kritik og gensidig respekt, forbedrer os som tømrer Søborg virksomhed. Vi bruger hinanden til altid at optimere vores arbejdsgange. Det gør os til en af de mest effektive tømrer Søborg firmaer, fordi vi er professionelle og altid leder efter nye arbejdsgange, der kan gøre vores arbejde mere effektivt og give et bedre resultat for kunden.

  Vi mener at vi gennem vores professionelle tilgang altid har en pligt til at søge dybere og tage ansvar. Derfor sætter vi en ære i at kende vores roller og helheder. Derfor arbejder altid hårdt på at spilde mindst mulig tid og materialer. Det giver vores kunder et hurtigere og bedre resultat, men også os en større følelse af velvære og stolthed, når vi ved, at vi gør så meget som muligt for at tage ansvar for både vores kunder og vores planet. Det gør vi blandt andet ved altid at planlægge vores kørsel ud fra at vi vil køre mindst muligt, samt genbruge alle materialer. Vi smider aldrig noget ud, men alt returneres enten til trælasten eller lægges på vores lager, hvorfra vi så bruger materialerne til andre opgaver. Og vores kunder betaler naturligvis kun for den del, der bruges hos dem.

  Vi udfører tømreropgaver i hele Storkøbenhavn!

  Vi tilbyder selvfølgelig vores ydelser over det meste af Storkøbenhavn, bl.a.:

  Kundeudtalelser

  Kontakt os og få et godt tilbud

  Ønsker du mere information, eller kunne du godt tænke dig at få et godt tilbud på din opgave, så kan du altid få fat på os på tlf. 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk.

  Indhent et tilbud