Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Tømrer i København

Tømrer KøbenhavnHar du fået to gange venstrehænder? Eller sidder de egentlig godt nok, men mangler hjælp til den korrekte udførelse af dit projekt? Så står du måske og mangler en tømrer Københavnr? En til at hjælpe dig med dit næste byggeprojekt, en professionel mening eller måske noget kyndig rådgivning?

Hos Gladsaxe Bygningsentreprise har vi mange dygtige ansatte, der kan bryste sig med titlen som tømrer København. Vi er en flok, der har gjort vores erhverv til vores livsstil. Hos os er bygge- og renoveringsopgaver som tømrer København en livsstil og en passion, som der leves op til hver eneste dag. Alle mand elsker at gå på arbejde, og dagligt sørges der for at yde den bedste service til de glade kunder, har står og har brug for en tømrer i København.

En tømrer, du gerne vil hyre igen

Som veletableret tømrer København har vi erfaringer inden for alle typer tømrerarbejde. For dig der ønsker tryghed og sikkerhed, kan vi garantere at vi har lavet en lignende opgave tidligere. Samtidig er Gladsaxe Bygningsentreprise ikke kun tømrer København virksomhed, men en totalentreprise, der også tager sig af de store projekter og hele byggeløsninger og renoveringsopgaver. Som totalentreprenør er vi med dig, så snart du har fået byggetilladelse, samt de eventuelle tegninger og beregninger fra andre rådgivere.

Når du er klar til at starte dit byggeprojekt op, og har valgt Gladsaxe Bygningsentreprise som din tømrer København, er det bedste du kan gøre at gå ind på vores hjemmeside. Her har vi skrevet en del tekster, der forhåbentlig hjælper dig med at få klarhed over processen i sin helhed, og hvordan du bedst får taget hul på denne opgave. Du er også meget velkommen til at ringe til os, og tage en snak om dit tømrer København projekt. Så hjælper vi dig videre derfra, stiller alle de nødvendige spørgsmål og sørger for at vi har klarhed over dit tømrer København projekt. Har du billeder, en målfast tegning og en beskrivelse af opgaven, kan vi hurtigt give dig et tilbud. Vi kan også komme ud til dig, og bese opgaven, og efterfølgende fremsende tilbuddet.

Som tømrer i København leverer vi god kvalitet til gode priser

Netop den gode service og det gode håndværk er afgørende når du hyrer en tømrer København. Med Gladsaxe Bygningsentreprise er du ikke i tvivl om at kunden altid er i fokus, og der er altid tid til at snakke og svare på spørgsmål, både før, under og efter byggeopgaven er klaret. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger selvfølgelig for, at overholde alle aftalte betingelser og leveringstider. Vi er stolte af at være kendt som en tømrer København, der tilbyder kvalitet, æstetik, og grundighed – samt god opførsel.

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os på tlf.: 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk

  I vil høre fra os snarest muligt

   I vil høre fra os snarest muligt

   Vi er medlem af disse organisationer


    

    

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Vi er medlem af disse foreninger


   Ring til os

   Skriv til os

   Tømrermester: johnni@gladsaxebyg.dk

   Byggeleder/Tømrerarbejde: soren@gladsaxebyg.dk

   Murermester: jesper@gladsaxebyg.dk

   Bogholder: bogholder@gladsaxebyg.dk

   Kontorassistent: kontor@gladsaxebyg.dk