Fagmanden anbfealer

Vi kan hjælpe dig fra idé til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Gladsaxe Bygningsentreprise sætter den faglige stolthed i højsædet

  Det betyder, at du altid får flotte og holdbare resultater, når du benytter Gladsaxe Bygningsentreprise. Vi er specialiseret i tømrer- og murer arbejde og har mere end 20 års erfaring inden for branchen. Vores dygtige murere og tømrer har ekspertisen til at udføre forskellige typer håndværk med høj kvalitet lige efter dine ønsker.

  Når det kommer til murværk, er vi stolte af vores håndværk og opretholder altid høje standarder for kvalitet. Vi kan håndtere alt fra mindre reparationer og pudsning af murstensvægge til større projekter som opførelse af nye murværk eller renovering af eksisterende bygninger.

  Uanset om du har brug for murerarbejde til dit hjem, virksomhed eller offentlige bygning, kan du stole på, at Gladsaxe Bygningsentreprise leverer enestående håndværk og professionel service. Vi er forpligtet til at opfylde vores kunders forventninger og sikre, at resultatet er lige efter kundernes ønske.

  Gladsaxe Bygningsentreprise sætter en ære i arbejdet med træ. Det er et alsidigt materiale, der kan bruges til det meste og giver robuste, naturlige og æstetiske overflader.

  0
  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør

  Vi står klar med rådgivning

  Når dit hjem skal have nye rammer, står Gladsaxe Bygningsentreprise klar med rådgivning, projektering og et kvalitetshåndværk, der giver din bolig et unikt præg

  Følgende leverandører anbefales af din professionelle fagmand – Gladsaxe Bygningsentreprise

  Kundeudtalelser

  Indhent et tilbud