Dit Murerfirma på Sjælland

Professionelt murerarbejde til din næste opgave

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør
  0

  Vi er dit murerfirma

  Med hovedsæde i Bagsværd byder Gladsaxe Bygningsentreprise velkommen til et professionelt og alsidige murerfirma der dækker det meste af Sjælland. 

  Vi udfører alle former for murerarbejde, både de små service opgaver men samtidig også de større opgaver som feks. tag eller facade renoveringer.
  Vi ligger en stor dyd i at holde vores aftaler, og lægger stor vægt på kvalitets arbejde, udført på et højt fagligt niveau.

  Vi leverer et færdigt arbejde til tiden, uden at gå på kompromis med kvalitet eller ansvarlighed.
  Samtidig forstår vi vigtigheden i at vælge de korrekte materialer til enhver opgave, og derfor udvælges vores værktøjer og materialer altid specielt til hver enkelt opgave.

  Når vi går så meget op i kvalitet, vælger vi også kun materialer der lever op til vores strenge krav om kvalitet og holdbarhed.
  Med Gladsaxe Bygningsentreprise som din leverandør af murerarbejde, bliver der taget hånd om netop dit projekt i København.

  Fra idé til løsning

  Har du et konkret projekt materiale, eller blot en ide, så kan du blot vælge at skrive eller ringe til os. Så vil vi arrangere et møde og en besigtigelse på den givne sag. Ud fra dette møde og de drøftelser der vil være omkring jeres ønsker og vores råd og vejledning, kan vi sætte et konkret tilbud sammen på netop din opgave.

  Har du allerede et projekt fra en ingeniør eller arkitekt, kan vi efter gennemgang af dette sammen sættet et tilbud præcist ud fra de ønskede forudsætninger og tilbudslister.
  Vi giver altid vores bedste råd og vejledninger, allerede fra drømme og idestadiet til færdigt projekt.

  Vores specialer er mange

  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise har vi mange års erfaring med murerarbejde.
  I vores serviceafdeling har vi stor erfaring i de mindre opgaver. Det er alt fra mindre reparationer til nye badeværelser der udføres her. Vi er meget opmærksomme på at vi kommer ind i private hjem, og at dette skal være til mindst mulig gene for kunden. Derfor bestræber vi os på at levere et pænt stykke arbejde, men også at få ryddet pænt op til kundens tilfredsstillelse.

  På de større opgaver, herunder bla., tag og facaderenovering har vi også mange års erfaring. Vi laver både omfugning og oppudsning af facader på alle typer ejendomme. Det kan også være udskiftning af sålbænke, udbedring af sætningskader, overfladebehandling af gesimsbåd og renovering generelt.

  Vi udfører arbejdet på fredet bygninger som kirker og præstegårde.

  Entrepriser

  Som totalentreprenør står vi altid inde for kvaliteten af vores arbejde. Som erfaren murerentreprenør tilbyder vi kvalitets håndværk til tiden og anvender udelukkende kvalitetsprodukter samt dygtige, professionelle håndværkere.

  Dette gælder også for vores underentreprenører. Det giver dig ikke kun smukke resultater her og nu, men også resultater som vil holde i mange år fremover.

  De stolte traditioner
  I Gladsaxe Bygningsentreprise bygger vi på de stolte gamle traditioner, og sætter en ære i dette. Vi er optaget i Københavns Murerlaug og medlem Københavns Håndværkere forening.
  Vi har altid min 1-2 lærlinge, og disse gør vi alt for at få udlært bedst muligt, så de er godt rustet til et liv i byggebranchen. Vores svende for løbende relevante efteruddannelser for at vi hele tiden er opdateret på nyheder og ændringer i branchen.

  Søger du en entreprenør, der kan stå for hovedentrepriser, så kontakt os i dag – vi har altid kvalitet i højsæde.

  Løsninger til både privat og erhverv

  Vi er medlem af Dansk Byggeri – som nu er DI Byggeri og Byg garantiordningen, så hos os er du er godt sikret i dit byggeprojekt. Gladsaxe Bygningsentreprise er et mellemstort entreprenørfirma, med ca. 30 ansatte. Vores hovedområde er i København, Storkøbenhavn, Nordsjælland men vi dækker hele Sjælland. Vi arbejder professionelt, og påtager os opgaver for såvel private som erhvervsvirksomheder og det offentlige. Vi kan løse stort set alle opgaver, men med service og renovering som speciale. Vi skelner ikke mellem store og små opgaver og kunder, men påtager os alle slags opgaver uanset størrelse. Du kan derfor trygt vælge os både som murerfirma og totalentreprenør, fordi du får et nemt og fuldt overblik over hele sagsforløbet. Vi påtager os ansvaret, koordinering og bevarer overblikket, mens vi sørger for at realisere dine byggedrømme! Ønsker du mere information kan du altid få fat på os på tlf.: 50 98 18 74 eller ved at skrive til jesper@gladsaxebyg.dk

  Vil du høre mere om dine muligheder?

  Udover vores specialeområder løser vores tømrer naturligvis også opgaver med møbler, køkkener, udestuer, trapper og meget mere.

  Er du interesseret i at høre mere? Så kontakt os allerede i dag.

  Vi udfører mureropgaver i hele Storkøbenhavn!

  Vi tilbyder selvfølgelig vores ydelser over det meste af Storkøbenhavn, bl.a.:

  Gladsaxe

  Hillerød

  København

  Allerød

  Rødovre

  Vanløse

  Bagsværd

  Kundeudtalelser

  Karnap opmuret hos privat kunde

  Indhent et tilbud