Murer i Herlev

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  En dygtig murer i Herlev med masser af erfaring

  Mangler du en professionel murer i Herlev? Gladsaxe Bygningsentreprise står klar til at udføre et effektivt stykke arbejde for dig, hvad enten det er de små og hurtige mureropgaver, eller de store byggeprojekter. 

  Gladsaxe Bygningsentreprise er din garanti for en kompetent og bundsolid murer Herlev, der holder hvad han lover og altid har arbejdet altid er færdigt til tiden. Vi har mangeårig erfaring med både små byggeopgaver og store totale entrepriser på hele Sjælland, og vi klarer alt fra tagrenovering til tømrerarbejde eller murerarbejde. Vi udfører arbejde hos både private, erhvervsejendomme og for det offentlige, så vi har prøvet lidt af hvert. Vi udfører stort set alle slags opgaver, så går du med renoveringsdrømme eller med tanker om en helt ny tilføjelse til dit hjem i Herlev, så kontakt os og lad os tage en snak om netop dit projekt.

  Som murer Herlev kommer vi altid ud og beser projektet først, og tager os en snak og forventningsafstemning om hvordan du forestiller dig resultatet. Når dette er gjort, kan vi ligge en udførsel tidsplan, så du trygt kan overlade arbejdet til os, og vide at tingene bliver gjort til tiden. 

  0
  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør

  Murer i Herlev – Få gode råd og vejledning

  Som en af de foretrukne murer Herlev, gør vi hos Gladsaxe Bygningsentreprise en ære ud af altid at være på pletten og klar til en snak. Vi er altid parate med gode råd og vejledning til dit drømmeprojekt, og vi sørger for at du hele tiden kan se drømmen for dig. 

  Og bare rolig: Vi mener, at et godt byggeprojekt skal skabe rammerne for din fremtid, men uden at ruinere dig. Derfor kommer vi også altid med et yderst attraktivt tilbud på vores murer Herlev arbejde, for med vores hjælp får du både råd til den overdækkede terrasse og til at fejre den med grillaften for alle vennerne. 

  Vi udfører mureropgaver i hele Storkøbenhavn!

  Vi tilbyder selvfølgelig vores ydelser over det meste af Storkøbenhavn, bl.a.:

  Gladsaxe

  Hillerød

  København

  Allerød

  Rødovre

  Vanløse

  Bagsværd

  Kundeudtalelser

  Kontakt os og få et godt tilbud

  Ønsker du mere information, eller kunne du godt tænke dig at få et godt tilbud på din opgave, så kan du altid få fat på os på tlf. 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk.

  Indhent et tilbud