Murer i Lyngby

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Vælg Murer i Lyngby, væg det sikre valg

  På trods af navnet er Gladsaxe Bygningsentreprise også blandt de mest foretrukne murer Lyngby firmaer, for vi kører over alt, uanset hvor vores kunder befinder sig. Det har ikke kun givet os et godt kundekartotek og mange faste kunder, det har også givet os et godt ry. 

  Vælg Gladsaxe Bygningsentreprise som din foretrukne murer Lyngby, når du skal have foretaget murerarbejde derhjemme eller i din virksomhedsejendom. Vi udfører mureropgaver af alle størrelser og karakter, både nye byggerier og restaureringer. Vi står for eksempel bag arbejdet med at restaurere mange af Hovedstadens altaner og skorstene, lige som vi også har opmuret og omfuret adskillige bygningsværker. Også indendørs er vi på banen med adskillige badeværelser, der går fra umoderne til in i en håndevending, samt trapper og indendørs murværk.

  Gladsaxe Bygningsentreprise er din garanti for en kompetent og erfaren vejledning af din boligdrøm. Vi er din murer Lyngby og et firma med mange år på bagen. Vi holder altid hvad vi lover, så har vi lovet at dit arbejde er færdigt fredag eftermiddag, så sørger vi også for at din nye carport er klar til din bil fredag eftermiddag, når du er klar til at holde weekend.

  0
  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør

  Murer i Lyngby – Uanset hvad du skal have lavet

  Vi har stor erfaring inden for tagrenovering, tømrerarbejde og murerarbejde, og inden opgave er for stor eller lille for os. Vi arbejder for både private og erhvervsvirksomheder, så uanset størrelsen på dit projekt, så skal vi nok være klar som murer Lyngby. Kontakt os snarest muligt for et godt tilbud i Lyngby, så tager vi en snak om dine ønsker. 

  Vi er naturligvis klar med gode råd og vejledning, og vi ser altid dit projekt som en helhed, så der ikke begås fejl i de enkelte dele af byggeriet. Tilmed leverer vi også altid et attraktivt tilbud til vores kunder, for godt nok kan vi vores håndværk, men vi ruinere dig ikke af den grund. Vi tror på at arbejde af høj kvalitet, er vejen frem til at skabe den bedst mulige værdi for dig – Uden at det koster ekstra. Vælg os som din murer Lyngby og du vil ikke fortryde det. 

  Vi udfører mureropgaver i hele Storkøbenhavn!

  Vi tilbyder selvfølgelig vores ydelser over det meste af Storkøbenhavn, bl.a.:

  Gladsaxe

  Hillerød

  København

  Allerød

  Rødovre

  Vanløse

  Bagsværd

  Kundeudtalelser

  Kontakt os og få et godt tilbud

  Ønsker du mere information, eller kunne du godt tænke dig at få et godt tilbud på din opgave, så kan du altid få fat på os på tlf. 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk.

  Indhent et tilbud