Badeværelse renovering

Vi kan hjælpe dig fra idé til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Nyt badeværelse eller renovering?

  Drømmer du om at nyt badeværelse? Eller har du længe tænkt på at give det gamle badeværelse en ordentlig omgang eller blot en kærlig hånd? Gladsaxe Bygningsentreprise er din professionelle murer der sørger for at du bliver beriget med et nyt og flot badeværelse. Og resultatet bliver selvfølgelig 100% til din tilfredsstillelse.

  Planlægning er nøglen til dit drømme badeværelse. Det er vigtigt at du gør dig grundige tanker omkring hvordan dit badeværelse skal se ud, hvilke materialer der skal bruges og have en klar ide om hvordan indretningen skal være. På denne måde skaber du det bedste udgangspunkt for os, nå vi sammen skal skabe det bedste resultat til dig. Gladsaxe bygningsentreprise kan hjælpe dig hele vejen gennem processen – fra ideen opstår til projektet står færdigt!

  0
  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør

  Renovering af badeværelse

  Synes du dit badeværelse er gammelt og gråt, eller er du bare træt af og se på det nuværende? Ofte kan en renovering af dit badeværelse være løsningen på dette. Måske drømmer du om at det skal være lysere, mere farvestrålende eller have plads til et badekar. I drømmen er alt muligt. Det kan dog være svært at se hvordan du kan kombinere behov og drømmen, ofte er drømmen meget større end det reelle behov.

   Det kan også ofte være svært at visualisere et så komplekst rum som dit badeværelse, og drømmen overgår tit hvad der reelt er muligt. Hos Gladsaxe bygningsentreprise giver vi dig mulighed for at drømme stort, og vi hjælper dig med at komme så tæt på drømmen som muligt og på samme tid opfylde dine reelle behov.

  Husk at en renovering også kan ses som en investering. da det øger gensalgsværdien af din bolig.

  Uanset hvad din drøm er, kan du, i samarbejde med os, skabe det perfekte badeværelse med plads til dig, din familie samt opfylde alle jeres behov. Vi kan gennemføre en komplet renovering af dit gamle badeværelse som du aldrig havde troet mulig, og vi sørger naturligvis for at arbejdet går hurtigt og effektivt, så du ikke skal leve uden toilet- og badefaciliteter alt for længe.

  Vi har løsningen og erfaringen til udføre en grindig og ordentlig renovering af dit badeværelse. Og vi går ikke før du er 100% glad og tilfreds!

  Vejledning i materiale valg

  Junglen af materialer du kan vælge til din badeværelses renovering er kæmpe og kan virke uoverskuelig. Fliser, klinker, møbler, armatur og sanitet, hvad skal du vælge? Vi står gerne til rådighed for vejledning i hvilke materialer der vil opfylde dit behov og din drøm bedst muligt.

  Det kan være en fordel for dig hvis du har undersøgt markedet for alt dette inden du vælger at kontakte os for at starte din renovering, det gør din vision mere konkret og du har automatisk frasorteret elementer, farver og materialer du ikke ønsker. Det gør at vi sammen kan planlægge og vælge din nye friske badeværelse mere effektivt. 

  Vi hjælper også med at gøre opmærksom på hvad du muligvis ikke har husket, f.eks. valg af fugefarve eller andre små ting som nemt bliver overset i forbindelse med de store valg såsom fliser eller armaturer.

  Invester i dit hjem med en renovering

  Badeværelse renovering er en stor udgift, du skal dig også se det som en stor investering og tilføjet værdi til dit hjem. Udover at det selvfølgelig er lækkert og rart med et nyt badeværelse hvor alt skinner og er nemt at rengøre og holde pænt, så kan dit hus også være nemmere at sælge hvis det en dag skulle komme til det. Det er et stort projekt og skulle renoverer badeværelse og derfor kan det være skræmmende for nogen mennesker at købe et hus som kræver en ekstra kærlig hånd i netop dette rum.

  Pris på badeværelsesrenovering

  Prisen på renovationen af dit badeværelse er meget individuel. Det afhænger af kvadratmeter, materialevalg og hvor meget du ønsker renoveret. Det er ofte en stor udgift at renovere dit badeværelse men det er også en stor gevinst. Der vil i de fleste tilfælde altid være et budget eller en pris der skal overholdes, det er vi 100% klar over. For os betyder det ikke, at vi ikke skal prøve at opfylde din drøm, vi arbejder for at du skal være tilfreds med projektet når det står færdigt, og det skal selvfølgelig have overholdt budgettet – dette kan du regne med fra os.

  Hos Gladsaxe bygningsentreprise er vi gode til at være objektiv i forhold til dit projekt, og kan derfor hurtigt vurdere om løsninger kan lade sig gøre, samt give dig et prisoverslag inden arbejdet går igang. Det eneste det kræver af dig som kunde, er at du konkakter os, så vi kan aftale en dag til at komme på besøg hos dig og se dit projekt.

  Lorem ipsum

  Lorem ipsum

  Tilføj tekst her

  Tilføj tekst her

  Kundeudtalelser

  Vi opfylder dine ønsker og tilfredshedsgaranti.

  Går du med tanken om at renovere det gamle badeværelse? Vi er lokal kendte og foretager renoveringer af badeværelser i hele Københavns området. Kontakt da Gladsaxe Bygningsentreprise før du går i gang. 

  Indhent et tilbud