Garanti

Byg Garanti – En del af DI Byggeri.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Gladsaxe Bygningsentreprise er medlem af BYG Garanti

  Gladsaxe Bygningsentreprise er medlem af BYG Garanti – En del af DI Byggeri. Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG’s 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter. BYGs garantiordning omfatter ca. 4200 murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere over hele landet.
  0
  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør

  Dækker udgifter op til 100.000 kr.

  Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl og mangler helt op til 100.000 kr. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYG’s Klage- & Ankenævn. 

  Det betyder at du modtager en hurtig sagsbehandling, da du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum – penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

  Gælder ved alt arbejde

  Det er BYG Garanti, der står bag BYG GARANTIORDNING. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et BYG-medlem – også hvis din BYG-håndværker lukker eller sælger sin forretning.

  Vær på den sikre side – Få dit projekt udført professionelt under BYG Garantiordningen!

  Vi sætter også en ære i vores produkter og leverandører.

  Indhent et tilbud