Tagpaptag

Vi kan hjælpe dig fra idé til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Nyt Tagpaptag

  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise er vi specialiseret i tagdækning. Dette gælder både tagdækning til huse, skure, garager, carporte og andet. Vi kan hjælpe dig uanset om du har brug for et lille eller stort tagprojekt. Vi stræber efter høj tilfredshed for vores kunder og har gennem mange år lagt vægt på kvalitetshåndværk. 

  Er du ved at planlægge et nyt tag eller har brug for en forbedret tagdækning på dit hus, så står Gladsaxe Bygningsentreprise klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med tagdækning, derfor ved vi helt præcis hvad det kræver af dig og os, for at skabe en god tagdækning hos dig.
  Helt grundlæggende går tagdækningen ud på at vi udskifter det yderste lag på taget, så man fortsat kan beskytte isoleringen på bygningen.

   I Danmark oplever vi en del regn og vind og på baggrund af dette, bør man vælge en god tagdækker for at få det bedste og mest langtidsholdbare resultat. Vi går ind for et stykke arbejde udført af højeste kvalitet, så du slipper for bekymringer og ekstraudgifter til taget i årene fremover.

  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør
  0

  Dit nye tagpaptag, som du altid har drømt om

  Glatdækning

  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise er vi eksperter i at lægge nyt tagpaptag både hos private og hos virksomheder.

  For amatører og hjemmehåndværkere kan det være en uoverkommelig opgave, at lægge nyt tagpaptag, og det er en opgave, som hurtigt kan gribe om sig eller trække ud, hvis man laver fejl. Et nyt tagpaptag kan umiddelbart virke som den lette løsning, men for at undgå vand der drypper fra stueloftet og et resultat der holder mange år fremefter, kræver det ekspertise og kendskab til de rette materialer og udførelse.

  Et nyt tagpaptag lægges typisk, hvor der er tage med en hældning på mindre end 10 grader. Det er ofte garager, udeskurer med mere, men i nyere tid er det også blevet ganske populært at have svage hældninger og nyt tagpaptag på for eksempel sommerhuse og andre typehuse er yderst relevant. Med et moderne nyt tag har Gladsaxe Bygningsentreprise blandt andet lagt tagpaptag på flere skråtage med en hældning på 30-45 grader.

  Et tagpaptag behøver bestemt ikke være kedeligt at se på, selvom tagpap ofte ikke er særlig spændende i sig selv. For at få en pæn og elegant afslutning på de skråtage med nyt tagpaptag, kan man inddele taget med en liste inddækning. Dette bryder den ellers plane tagflade, og giver et eksklusivt udseende.

  Er du også miljøbevidst?

  Vidste du, at vi hos Gladsaxe Bygningsentreprise også har fokus på miljøet? Under arbejdet med et nyt tag arbejder vi altid så miljøbevidst som muligt. Det betyder blandt andet, at vi altid fokusere på materialespil, og sorterer overskudsmaterialer grundigt. Intet brugbart bliver smidt ud, og vi sorterer og afleverer til genbrug alle steder vi kan. Vi er måske kun en udvalgt skare, men vi gør vores bedste for at passe godt på vores planet, og sikrer dig både et nyt tagpaptag og mange flere år med et godt miljø.

  Vi står klar til at give en hjælpende hånd

  Du er velkommen til at ringe til os og høre mere om hvordan din tagdækning bør udføres. 

  Vores tagdækkere udfører tagdækning i København og omegn.

  Yderligere tilbyder vi:

  Glatdækning

  Listedækning

  Vi står klar til at give en hjælpende hånd

  Er du interesseret og vil høre mere? Du er velkommen til at ringe til os og høre mere om, hvordan din tagpaptag bør udføres. Tag kontakt til os og få et godt tilbud.

  Kundeudtalelser

  Indhent et tilbud