Velux vinduer

Vi kan hjælpe dig fra idé til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

  De fleste mennesker bliver forskrækkede når de hører snak om ”special” vinduer, og Velux vinduer pris.

  Her på denne side vil vi prøve at give dig relevante oplysninger, og forklare dig om brugen af Velux vinduer, såvel som Velux vinduer pris. Det absolut førende på ovenlysvindues markedet, er Velux ovenlysvindue. Det er i al sin enkelhed en simpel, men dog genial, konstruktion. Velux ovenlysvinduer passer perfekt og sikkert til alle behov for at placere et vindue i et skråtag. En af de smarte ting ved Velux vinduer er det ekstremt simple åbne- og lukkesystem der tillader at det kan åbnes så rummet kan ventileres, samtidig med at der ikke slipper vand ind i regnvejr.

  En anden populær variant er Velux vippevinduet. Velux vippevinduer fås i faste størrelser med dertilhørende tilpasningsstykker. Vippevinduet har også den fordel at det er nemt at vedligeholde og gøre rent grundet muligheden for at vippe ydersiden indad. Dette vil spare dig penge i forhold til at hyre en vinduespudser til udvendig rengøring, og du vil forhåbentlig tjene et par point hos din bedre halvdel i processen.

  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør
  0

  Få mere dagslys med ovenlysvinduer fra VELUX

  Rigeligt med dagslys er af største betydning for vores helbred og velbefindende. Ved at montere et ovenlysvindue eller flere i taget kan du få masser af dagslys og sollys ind året rundt. Om sommeren, når solen har mest styrke, er det nødvendigt at lukke af for sollyset med et Velux mørklægningsgardin, og om vinteren, når kulden trænger sig på, så forøger gardinet vinduets isoleringsevne på grund af aluminiumsbelægningen på gardinets bagside. Vælg et Velux ovenlysvindue med alle dets mange fordele.

  Kontakt Gladsaxe Bygningsentreprise og hør nærmere. Vi er altid parat med information og et godt tilbud på et Velux ovenlysvindue.

  Kundeudtalelser

  Velux tagvinduer monteret som kombi-løsning hos kunde i Holte

  Velux rytterlys etableret i kip for privat kunde i Holte

  Etablering af velux rytterlys i kip for privat kunde

  Velux lystunnel monteret hos privat kunde i Holte

  Velux taglem og ovenlyskuppel monteret for privat kunde i Søborg

  Tekst

  Priser for Velux vinduer

  Ønsker du mere information kan du altid få fat på os på tlf.: 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk.

  Danskerne er disse dage meget prisbevidste, og tanken falder selvfølgelig på Velux vinduer pris, samt prisen for eventuelt tilbehør. Der findes adskillige former for tilbehør til Velux vinduer, både i den simple og billige ende, men også i den mere avancerede og dyrere ende.

  Der er selvfølgelig mulighed for at selv montere persienner, gardiner, eller rullegardiner. Hvis du er typen der går meget op i din elektronik, og gerne vil toppe hele oplevelsen op, så findes der forskellige elektriske og fjernbetjente løsninger som gør den samlede oplevelse af Velux vinduer optimal.

  Der er utallige fordele ved at skifte dine gamle og slidte vinduer ud med nye Velux vinduer.

  Du får en meget bedre varmeudnyttelse, og hvis vi bare starter med at tænke på størrelsen på varmeregningen, så vil den helt sikkert gå i den retning du gerne vil have den til. Nedad. Typisk vil der være en besparelse på 3-5000 kroner årligt for et helt almindeligt parcelhus. Dette er dog også det eneste aspekt med pil nedad når emnet er Velux vinduer pris.

  Velux vinduer er faktisk bygget med henblik på at give dagslys ind via skråvægge, men som sagt også beregnet til at være en aktiv del af et energieffektivt hus. Der er sørget for, at Velux vinduer energimæssigt er optimale, så husets beboere får masser af dagslys med et minimalt energispild. Du får generelt et bedre indeklima hvilket har adskillige helbredsmæssige fordele for dig og din familie. En familie du selvfølgelig vil passe bedst muligt på, og Velux vinduer har bedre indbrudssikring end dine ældre vinduer, og kræver samtidig en del mindre vedligeholdelse de næste mange år. Velux vinduer har et flottere design end de fleste ældre vinduer hvilket øger det æstetiske ved Velux vinduer pris. Alt dette får du ud af at investere i nye vinduer, samtidig med at dit hjem også stiger i værdi.

  Lad os hjælpe dig med at realisere dine drømme

  Vi står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og vi bidrager gerne med vores ekspertise og rådgiver dig til valg af de rigtige typer af vinduer og døre, samt design og materialer

  Indhent et tilbud