Tagarbejde

Vi kan hjælpe dig fra idé til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Tagarbejde – vi hjælper dig hele vejen!

  Uanset om du skal renovere dit tag, bygge om eller bygge nyt, føles det trygt at kontakte en engageret, effektiv og specialuddannet håndværker, der ved alt om tag. Du får professionel hjælp og vejledning hele vejen, lige fra valg af tagmaterialer og opmåling, til beregning og selvfølgelig selve oplægningen af dit nye tag. Og naturligvis får du garanti, både på produkterne og på selve arbejdet.

  Vi tilbyder hjælp til alt slags tagarbejde. Uanset om det omhandler nyt tag, blot nogle reparationer eller nye tagrender, så kan vi vores håndværk. Vi mener at gode materialer og godt håndværk bør gå hånd i hånd. Derfor vejleder vi gerne ved materiale valg og deler vores erfaringer med de forskellige typer materialer og metoder. På denne måde finder vi sammen med dig, det bedste udgangspunkt for det bedste resultat.

  Vi ved, at taget på dit hjem eller bolig, er en vigtig del af dit hus, men også en stor bekostning og skal derfor gerne holde i mange år. Derfor er det også vigtigt for dig som kunde at vide, at dem du får til at løse opgaven for dig, vil efterlade det færdige resultat bedst muligt. Det er derfor vi altid fortæller, at vi også er mennesker, at vi sætter os i kundens sted og forventer kvalitet og god service af os selv.

  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør
  0

  Stor erfaring, høj kvalitet og glade kunder

  Vi udfører derfor det bedste tagarbejde du kan og du kan derfor forvente det bedste resultat. Vi forlader ikke byggeopgaven før du er tilfreds og glad for resultatet. Det er vigtigt for os, at vi levere høj kvalitet i vores tagarbejde, men vi ved godt, at du som kunde er den endelige dommer – og vi ønsker kun glade kunder. 

  Vi har løst mange tag opgaver til kundens fulde tilfredshed. Så står du med en opgave, som du gerne vil have løst effektivt, professionelt og flot, så ring til os i dag.

  Din lokale Tagpartner

  Som certificeret Monier TagpartnerTM er vi en del af et landsdækkende netværk af uafhængige håndværkere, som er specialuddannede til at oplægge tage fra Monier. Vi er professionelle og erfarne håndværkere, som ved, hvilke spørgsmål, som helt naturligt dukker op, når du skal vælge nyt tag. 

  Vi har mange års god erfaring i at hjælpe vores kunder med alt fra at vælge og oplægge det korrekte undertag, til valg af tagsten og det nødvendige tilbehør. De spørgsmål som dukker op kan være alt fra rene konstruktions spørgsmål – hvad kan min tagkonstruktion holde til, hvilke tagsten passer til min taghældning – til tips og råd til materialer og farvevalg.

  Vi står altid klar til at hjælpe med råd og vejledning eller et gratis og uforpligtende tilbud.

  Bevis på godt håndværk

  Moniers TagpartnereTM er certificerede, hvilket er din garanti for den bedste service, høj kvalitet og de korrekte tekniske løsninger. Når du vælger en Certificeret Monier TagpartnerTM, får du en tagdækker, der har papir på godt håndværk og god kvalitet.
  Certificeringen opnås og opretholdes gennem:

  • Deltagelse i et omfattende uddannelsesforløb.
  • Dokumenteret egenkontrol af alle tagprojekter.

  Løbende, ekstern stikprøvekontrol, der udføres af tagspecialister fra Teknologisk Institut.

  Garanteret tryghed i dit valg af håndværker
  – vælg en Certificeret Monier TagpartnerTM!

  Det har en markant effekt på prisen, hvilket materiale gulvet skal lægges i. Vil du eksempelvis have lagt et massivt og slidestærkt egetræsgulv, kommer prisen til at være anderledes i forhold til at få lagt et laminatgulv.

  Dette kan nemt forveksles med valg af materiale, men der er også et flertal af valgmuligheder inden for selve gulvtypen. Har du brug for bærende eller ikke-bærende gulv, svømmende gulv osv., har det alt sammen forskellige effekter på prisen.

  Yderligere har det selvfølgelig en betydning hvor stort et areal, der skal lægges nyt gulv på. Skal der lægges gulv i hele din ejendom vil prisen i sagens natur være højere end hvis du kun har brug for nyt gulv i et enkelt værelse.

  Vi har mange års erfaring inden for tagrenovering

  Gladsaxe Bygningsentreprise er en professionel virksomhed med base i København og med mange års erfaring inden for tagrenovering. Vi tilbyder kvalitets håndværk til tiden og anvender udelukkende kvalitets produkter samt dygtige, professionelle håndværkere. Vi yder god gammeldags service og tilbyder altid meget attraktive priser. Vigtigst for os er at du bliver tilfreds med både os og vores arbejde.

  Tegl - tagmateriale

  TEGL er det klassiske materiale til taglægning. Leret graves op fra undergrunden, formes og brændes ved ca. 1000°C. Resultatet er stærkt, smukt og holdbart. En naturrød tegltagsten bliver blot smukkere som årene går, og en glaseret overflade holder glansen længe. En falstagsten er ligeså nem at lægge som en betontagsten

  Beton

  BETON er stærkt. En tagsten fremstillet af beton er målfast, holdbar og nem at lægge. I vores brede sortiment finder du helt sikkert en tagsten,
  som passer til dit hus. Forskellige overflader kan yderligere forstærke tagstenens egenskaber, både funktionelt og æstetisk.

  Kontakt os og få et godt tilbud!

  Er du interesseret og vil høre mere? Kontakt os i dag eller skriv til os via kontaktformularen. Vi svarer tilbage hurtigst muligt

  Vi udfører tagopgaver i hele Storkøbenhavn!

  Vi tilbyder selvfølgelig vores ydelser over det meste af Storkøbenhavn, bl.a.:

  Kundeudtalelser

  Her er der plads til tekst

  Her er der plads til tekst

  Indhent et tilbud