Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Vi hjælper dig hele vejen, fra valg af tagsten til det færdige tag!

Uanset om du skal renovere dit tag, bygge om eller bygge nyt, føles det trygt at kontakte en professionel, engageret og specialuddannet håndværker, der ved alt om tag. Du får hjælp og vejledning hele vejen, lige fra valg af tagmaterialer til opmåling, beregning og selve oplægningen af dit nye tag. Og naturligvis får du garanti, både på produkterne og på selve arbejdet.

Tagrenovering af høj kvalitet

Tagrenovering i en klasse for sig – den bedste. Kom til Gladsaxe Bygningsentreprise. Kvalitet fra A til Z.

Gladsaxe Bygningsentreprise er en professionel tømrervirksomhed med base i København og med mange års erfaring inden for tagrenovering. Vi tilbyder kvalitetshåndværk til tiden og anvender udelukkende kvalitetsprodukter samt dygtige, professionelle håndværkere. Vi yder god gammeldags service og tilbyder altid meget attraktive priser. Vigtigst for os er at du bliver tilfreds med både os og vores arbejde.

Din lokale Tagpartner™

Som Certificeret Monier TagpartnerTM er vi en del af et landsdækkende netværk af uafhængige håndværkere, som er specialuddannede til at oplægge tag fra Monier. Vi er professionelle og erfarne håndværkere, som ved, hvilke spørgsmål, som helt naturligt dukker op, når du skal vælge nyt tag. Vi har mange års erfaring i at hjælpe vores kunder med alt fra at vælge og oplægge det korrekte undertag, til valg af tagsten og det nødvendige tilbehør. De spørgsmål som dukker op kan være alt fra rene konstruktionsspørgsmål – hvad kan min tagkonstruktion holde til, hvilke tagsten passer til min taghældning – til tips og råd om materialer og farvevalg. Og naturligvis sørger vi for, at du får dit nye tag til den bedste pris.

Bevis på godt håndværk

Moniers TagpartnereTM er certificerede, hvilket er din garanti for den bedste service, høj kvalitet og de korrekte tekniske løsninger. Når du vælger en Certificeret Monier TagpartnerTM, får du en tagdækker, der har papir på godt håndværk og god kvalitet. Certificeringen opnås og opretholdes gennem:

  • Deltagelse i et omfattende uddannelsesforløb.Tagpartner_logo_04
  • Dokumenteret egenkontrol af alle tagprojekter.

Løbende, ekstern stikprøvekontrol, der udføres af tagspecialister fra Teknologisk Institut.

Garanteret tryghed i dit valg af håndværker
– vælg en Certificeret Monier TagpartnerTM!

TEGL

TEGL er det klassiske materiale til taglægning. Leret graves op fra undergrunden, formes og brændes ved ca. 1000°C. Resultatet er stærkt, smukt og holdbart. En naturrød tegltagsten bliver blot smukkere som årene går, og en glaseret overflade holder glansen længe. En falstagsten er ligeså nem at lægge som en betontagsten.

Bliv ringet op inden for 24 timer

BETON

BETON er stærkt. En tagsten fremstillet af beton er målfast, holdbar og nem at lægge. I vores brede sortiment finder du helt sikkert en tagsten,
som passer til dit hus. Forskellige overflader kan yderligere forstærke tagstenens egenskaber, både funktionelt og æstetisk.

Ring til os

Skriv til os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.