Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Tegltag

Hos Gladsaxe Bygningsentreprise er vi specialiseret i tegltag. 
Vi kan hjælpe uanset omfanget af dit tagprojekt.
Vi stræber efter høj tilfredshed for vores kunder og har igennem mange år lagt vægt på kvalitetshåndværk.

 

 

Derfor skal du vælge tegltag

Det er en stor beslutning og investering at skulle have et nyt tag, derfor er det også vigtigt at vælge det helt rigtige tag samt håndværker. Der findes mange forskellige former for for tag.

Tegltag er et natur materiale. Det er lavet af ler, hvor det graves op og formes, og brændes ved ca. 1000°c. Resultatet er smukt, stærkt og holdbart. Tegltag er en tagtype det holder i mange ĂĄr. I kan ca. forvente det kommer til at holde alt imellem 50-75 ĂĄr og det kan være med til at trække prisen op pĂĄ dit hus, hvis du stĂĄr og skal sælge. 

Der findes to former for tegltag:

– Vintagetegl
– Falstagsten

 

Professionel RĂĄdgivning 

Beslutningen om nyt tag er som regel  en stor investering og derfor vigtig for husets fremtid – om det skal sælges eller ej.
Hos Gladsaxe Bygningsentreprise gĂĄr vi højt op i at hjælpe vores kunder i beslutnings-fasen, sĂĄ de ender med den bedst mulige resultat til deres behov. 

Særligt er det vigtigt for os at rådgive omkring mulighederne for at tilpasse taget til netop den bolig vi står overfor.
Mange ting kan spille ind og bør tages til overvejelse nĂĄr man vælger tagtype – husets udtryk og farver, tagmaterialet, tagets farve og meget andet.

F.eks. det billigere alternativ, betontagsten, kan i nogle tilfælde være en fin løsning, men andre gange give et helt forkert udtryk til hus og omgivelser. 

Derfor vil vi altid gerne give vores råd og vejledning helt uforpligtende før den endelige beslutning skal tages.

Pris pĂĄ tegltag 

Prisen kommer til at afhænge af omfanget af opgaven. Hvor stort er hus og tag, samt hvilket materiale man vælger. 
Vi stĂĄr altid klar med et uforpligtende tilbud

 

 

 

 

Forskellige former for tegltag

 

Der findes forskellige slags tegltag. Det de fleste kender, når de tænker på tegltag er vingetegl, som derudover også er den mest traditionelle type. Vingetegl har en dyb vinge og bue, der går ind over den forrige tagsten. Det skaber et flot og sammenhængende look

 

Den anden form for tegltag er falstagsten som er nyere på markedet. De tagsten er presset med en glat overflade og false, der får tagstenene til at slutte tæt sammen.

 

Tegltag er lidt dyrere end mange andre tagtyper. En af grundene er f.eks. at kvaliteten er i orden. Derfor har tegltage en lang levetid på op til 70-100år. Hvilket er meget længere, i forhold til andre tagtyper. Dog kræver tegltag en vis vedligeholdelse, så der ikke kommer for meget skidt på det, hvilket kan skade taget.
Men vedligeholdelsen af dit tag kan vi også hjælpe med hos Gladsaxe Bygningsentreprise, og vi rådgiver altid vores kunder om bedst mulig vedligeholdelse af deres nye tag.

 

tegltag
 

 

NĂĄr du har valgt den form for tegltag du vil have, skal du efter følgende vælge, hvilke slags teglsten du skal have pĂĄ huset. Der findes naturtegl, som er den helt klassiske, man kender som den røde, ud overfladebehandling. De fĂĄs ogsĂĄ i en blĂĄsort farve – den reflekterer ikke sollys grundet den matte overflade.

 

 Derefter findes der glaseret teglsten. Det er ofte helt sorte sten. De skinner grundet glaseringen, hvilket gør det er en type, der ikke passer ind overalt.

 

 Den sidste type teglsten er engoberet, som kan minde lidt om glaseret tegl. Forskellen er dog at engoberet teglsten har fĂĄet en overfladebehandling der gør det ikke reflekterer pga. den matte effekt. 

 

Hvis du vil høre mere om tegltag, eller har et spørgsmål så ring til os endelig på 50 98 18 74 eller skriv til os på kontor@gladsaxebyg.dk, hvis du vil have et uforpligtende tilbud så kontakt os endelig!

Tegltag

Betontagsten

Beton er et stærkt, naturligt og let håndterligt materiale, som er fremstillet af behandlet beton. Betonteglsten holder godt til det danske vejr. Det er en sikker og langtidsholdbar løsning.

Betontagsten findes i 5 serier: B&C, Minister, B&C Danflock B&C 25 og B&C 30 Ergo.
Forskellene og fordelene på stenene er mange, men det er værd at danne sig et overblik. Betontagsten kommer i mange farver og overflader, hvilket i de fleste tilfælde gør det muligt at finde en passende løsning til netop dit hus og tagprojekt.

Lige her kan du se forskellen pĂĄ de forskellige serier af betontagsten

 

Her kan du se dem alle sammen: 

 

 

 

  I vil høre fra os snarest muligt

  Undertage til alle tage

  Et rigtig undertag er altafgørende for et godt resultat. Undertaget er usynligt udefra, men den kan have en afgørende betydning for holdbarheden af hele tagkonstruktionen. Det kan også være med til at sikre et godt og sundt tag mange år i frem tiden.

  Valg af undertag, afhænger af hvilke tagbeklædning og tagkonstruktion der ønskes. Det skal matche sĂĄ materialerne passer sammen. Der findes to mĂĄder at lægge et undertag, diffusionsĂĄbne og tætte undertage. Diffusionstæt undertag bestĂĄr af tagpap, plader eller en kraftig plastfolie, som har til formĂĄl at stoppe fugtindtrængning. Den DiffusionsĂĄbne undertag er konstrueret, sĂĄ det kan ĂĄnde , og vand kan ikke trænge ind. Hvis der ikke bliver valgt et undertag, kan det have konsekvenser for taget, der kan komme fugt ind. SĂĄ det er vigtigt at der bliver taget en rigtig beslutning med det tekniske og valget af materialer, sĂĄ derfor spørg altid en fagmand.

   

  Garanti pĂĄ vores undertage

  Det er meget vigtigt at vælge det rigtige undertag med den rigtige garanti. En dårlig og utilstrækkelig garanti kan gøre, at hvis man får medhold i en byggesag, om at det undertag man har fået lagt er defekt, så findes der garantier, som godser at man bare skal have nye materialer.
  Det vil sige at leverandøren leverer nogle nye ruller undertag. SĂĄ skal kunden selv betale for at fĂĄ sat stillads op, afmontere taget, ligge det nye undertag og ligge taget pĂĄ igen, og fjerne stillads. Alt i alt en meget omkostningsfuld afslutning for kunden selv. 
  Hvis man vælger et undertag f.eks. fra Icopal, sĂĄ fĂĄr man en total garanti. Det vil sige, at hvis der sker noget med undertaget i garanti-perioden, sĂĄ sørger Icopal for at sættes stillads op, demontere taget, skifte undertaget og retablere taget igen – uden beregning for kunden. 

  Lige her kan du læse om den totalgaranti for undertage, som medfølger

  Stærkt samarbejde – du kan trygt lægge dit arbejde i vores hænder

  For at skabe den største tryghed hos vores kunder, har vi valgt at indgĂĄ et tæt partnerskab med Monier. Det inkluderer, at vores kunder har fordele indenfor garantier. Partnerskabet gør ogsĂĄ vi har adgang til professionel faglig sparing, kvalitetsprodukter og kompetenceudvikling. 

  Specifikke fordele for vores kunder:

  • 30 ĂĄrs produktgaranti
  • 20 ĂĄrs garanti pĂĄ udførsel og følgeskaber
  • Sikkerhed for kvalitetsprodukt og kvalitetshĂĄndværk
  • Ultimativ tryghed med tagbranchens stærkeste garanti 

   

  Du kan derfor trygt lægge dit arbejde i vores hænder, da BMI RoofPro Garanti både dækker materialer og arbejde.
  I aftalen indgår der også et årligt tjek på taget, som hvert 5 år skal udføres professionelt. Ved at vi er medlem af Monier, sikrer det at vores
  kunder kan være trygge fra starten af processen og mange ĂĄr frem.  

   

  Professionel Garanti for alle vores kunder

  Fordi dette kan være en afgørende beslutning forsøger vi at hjælpe vores kunder bedst muligt med overvejelserne og sikkerheden.
  Her kan du læse meget mere omkring de garantibeviser vi tilbyder til forskellige tag-typer – tryk her

  Her har du vores garanti-udbyders egne ord:

   

  Solid Garanti med BMI RoofPro

  “Hos BMI Danmark finder du tagdækkere som er medlemmer af BMI RoofPro som er tagbranchens stærkeste kvalitets- og garantiordning. 

  Træf et sikkert valg ved at vælge en BMI RoofPro og fĂĄ markedets bedste kvalitetsprodukter og et solidt kvalitetshĂĄndværk – alt sammen forsikret af BMI RoofPro Garanti som giver 30 ĂĄrs produktgaranti og 20 ĂĄrs garanti pĂĄ udførelsen og følgeskader. Medlemmerne er de dygtigste tagentreprenører i branchen og er certificeret i brugen af et hav af produkttyper og arbejdsformer. 

  Er du mere nysgerrig pĂĄ BMI RoofPro kan du læse mere her”

   I vil høre fra os snarest muligt

   Vi er medlem af disse organisationer


    

    

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Vi er medlem af disse foreninger


   Ring til os

   Skriv til os

   Tømrermester: johnni@gladsaxebyg.dk

   Byggeleder/Tømrerarbejde: soren@gladsaxebyg.dk

   Murermester: jesper@gladsaxebyg.dk

   Bogholder: bogholder@gladsaxebyg.dk

   Kontorassistent: kontor@gladsaxebyg.dk