Tegltag

Vi kan hjælpe dig fra idé til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Derfor skal du vælge tegltag

  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise er vi specialiseret i tegltag.
  Vi kan hjælpe uanset omfanget af dit tagprojekt.
  Vi stræber efter høj tilfredshed for vores kunder og har igennem mange år lagt vægt på kvalitetshåndværk.

  Det er en stor beslutning og investering at skulle have et nyt tag, derfor er det også vigtigt at vælge det helt rigtige tag samt håndværker. Der findes mange forskellige former for for tag.

  Tegltag er et natur materiale. Det er lavet af ler, hvor det graves op og formes, og brændes ved ca. 1000°c. Resultatet er smukt, stærkt og holdbart. Tegltag er en tagtype det holder i mange år. I kan ca. forvente det kommer til at holde alt imellem 50-75 år og det kan være med til at trække prisen op på dit hus, hvis du står og skal sælge.

  Der findes to former for tegltag:

  – Vintagetegl
  – Falstagsten

  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør
  0

  Professionel Rådgivning

  Beslutningen om nyt tag er som regel en stor investering og derfor vigtig for husets fremtid – om det skal sælges eller ej.
  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise går vi højt op i at hjælpe vores kunder i beslutnings-fasen, så de ender med den bedst mulige resultat til deres behov.

  Særligt er det vigtigt for os at rådgive omkring mulighederne for at tilpasse taget til netop den bolig vi står overfor.
  Mange ting kan spille ind og bør tages til overvejelse når man vælger tagtype – husets udtryk og farver, tagmaterialet, tagets farve og meget andet.

  F.eks. det billigere alternativ, betontagsten, kan i nogle tilfælde være en fin løsning, men andre gange give et helt forkert udtryk til hus og omgivelser.

  Derfor vil vi altid gerne give vores råd og vejledning helt uforpligtende før den endelige beslutning skal tages.

  Pris på tegltag

  Skal vi give et godt tilbud på etablering af nyt tegltag på din bolig, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

  Det kan også være, at dit eksisterende tegltag blot har brug for en renovering i større eller mindre grad – i så fald er vi også behjælpelige med dét.
  Vi foretager også gerne en gennemgang af dit nuværende tag, for at vurdere, hvad der er behov for. At få foretaget et grundigt tageftersyn kan ofte spare dig for mange penge, da problemer, som er under opsejling men endnu ikke opstået, kan nå at blive udbedret inden de bryder ud.

  Når det kommer til udskiftning eller renovering af tag, er det meget vigtigt, at det håndværksmæssige arbejde udføres korrekt, så din ejendom er godt beskyttet og så du undgår problemer i fremtiden. Med mere end 23 års erfaring og over 5000 opgaver udført for tilfredse kunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland, er vi garant for et kvalitetsresultat – hver gang.

  Vi påtager os gerne rollen som totalentreprise på dit tagprojekt. Så er du garanteret ansvarlig ledelse og at arbejdet bliver lavet ordentligt og ikke mindst til tiden.

  Hvorfor er tegltag et godt valg af tag?

  Taget af en vigtig del af din boligs fremtoning, men er også med til at beskytte huset mod elementerne og forebygge skader. Har du et ældre tag, som ikke længere er tidssvarende, eller et tag, som ikke længere yder optimal beskyttelse? Så kan et nyt tegltag meget vel være en god løsning. Der er nemlig mange fordele ved denne tagtype:

  • Holdbarhed: Med et tegltag får du et tag, som er yderst holdbart og har en lang levetid. Tegl er ikke kendt for hverken at rådne, mugne eller blive påvirket af insektangreb.
  • God beskyttelse: Teglsten er modstandsdygtige overfor vind, regn, sne, sollys og hvad det danske klima ellers måtte udfordre taget med.
  • Energieffektiv: Teglsten har gode isolerende egenskaber og kan dermed være med til at gøre dit hus mere energieffektivt. Det kan både spare dig for kroner og øre, men også give et bedre indeklima.
  • Begrænset vedligehold: Teglsten er generelt nemmere at vedligeholde sammenlignet med andre tagmaterialer.
  • Brandsikkerhed: Et tegltag er brandbestandigt, hvilket vil sige, at det ikke kan antænde eller brænde som fx andre tagmaterialer.

  Derudover er et tegl bare en rigtig flot og tidløs løsning, som pga. det store udvalg af farver, former og stilarter, kan tilpasses til enhver bolig. Det er ikke uden grund, at tegltag er danskernes fortrukne valg, når det kommer til valg af tag.

  Forskellige former for tegltag


  Der findes forskellige slags tegltag. Det de fleste kender, når de tænker på tegltag er vingetegl, som derudover også er den mest traditionelle type. Vingetegl har en dyb vinge og bue, der går ind over den forrige tagsten. Det skaber et flot og sammenhængende look

  Den anden form for tegltag er falstagsten som er nyere på markedet. De tagsten er presset med en glat overflade og false, der får tagstenene til at slutte tæt sammen.

  Tegltag er lidt dyrere end mange andre tagtyper. En af grundene er f.eks. at kvaliteten er i orden. Derfor har tegltage en lang levetid på op til 70-100år. Hvilket er meget længere, i forhold til andre tagtyper. Dog kræver tegltag en vis vedligeholdelse, så der ikke kommer for meget skidt på det, hvilket kan skade taget.
  Men vedligeholdelsen af dit tag kan vi også hjælpe med hos Gladsaxe Bygningsentreprise, og vi rådgiver altid vores kunder om bedst mulig vedligeholdelse af deres nye tag.

   

  Når du har valgt den form for tegltag du vil have, skal du efter følgende vælge, hvilke slags teglsten du skal have på huset. Der findes naturtegl, som er den helt klassiske, man kender som den røde, ud overfladebehandling. De fås også i en blåsort farve – den reflekterer ikke sollys grundet den matte overflade.

  Derefter findes der glaseret teglsten. Det er ofte helt sorte sten. De skinner grundet glaseringen, hvilket gør det er en type, der ikke passer ind overalt.

  Den sidste type teglsten er engoberet, som kan minde lidt om glaseret tegl. Forskellen er dog at engoberet teglsten har fået en overfladebehandling der gør det ikke reflekterer pga. den matte effekt.

  Hvis du vil høre mere om tegltag, eller har et spørgsmål så ring til os endelig på 50 98 18 74 eller skriv til os på kontor@gladsaxebyg.dk, hvis du vil have et uforpligtende tilbud så kontakt os endelig!

  Skal du have et nyt tegltag?

  Er du interesseret og vil høre mere? Kontakt os i dag eller skriv til os via kontaktformularen. Vi svarer tilbage hurtigst muligt.

  Betontagsten

  Beton er et stærkt, naturligt og let håndterligt materiale, som er fremstillet af behandlet beton. Betonteglsten holder godt til det danske vejr. Det er en sikker og langtidsholdbar løsning.

  Betontagsten findes i 5 serier: B&C, Minister, B&C Danflock B&C 25 og B&C 30 Ergo.
  Forskellene og fordelene på stenene er mange, men det er værd at danne sig et overblik. Betontagsten kommer i mange farver og overflader, hvilket i de fleste tilfælde gør det muligt at finde en passende løsning til netop dit hus og tagprojekt.

  Undertage til alle tage

  Et rigtig undertag er altafgørende for et godt resultat. Undertaget er usynligt udefra, men den kan have en afgørende betydning for holdbarheden af hele tagkonstruktionen. Det kan også være med til at sikre et godt og sundt tag mange år i frem tiden.
  Valg af undertag, afhænger af hvilke tagbeklædning og tagkonstruktion der ønskes. Det skal matche så materialerne passer sammen.

  Der findes to måder at lægge et undertag, diffusionsåbne og tætte undertage. Diffusionstæt undertag består af tagpap, plader eller en kraftig plastfolie, som har til formål at stoppe fugtindtrængning. Den Diffusionsåbne undertag er konstrueret, så det kan ånde , og vand kan ikke trænge ind. Hvis der ikke bliver valgt et undertag, kan det have konsekvenser for taget, der kan komme fugt ind.

   Så det er vigtigt at der bliver taget en rigtig beslutning med det tekniske og valget af materialer, så derfor spørg altid en fagmand.

  Garanti på vores undertage

  Det er meget vigtigt at vælge det rigtige undertag med den rigtige garanti. En dårlig og utilstrækkelig garanti kan gøre, at hvis man får medhold i en byggesag, om at det undertag man har fået lagt er defekt, så findes der garantier, som godser at man bare skal have nye materialer.
  Det vil sige at leverandøren leverer nogle nye ruller undertag. Så skal kunden selv betale for at få sat stillads op, afmontere taget, ligge det nye undertag og ligge taget på igen, og fjerne stillads. Alt i alt en meget omkostningsfuld afslutning for kunden selv. 

  Hvis man vælger et undertag f.eks. fra Icopal, så får man en total garanti. Det vil sige, at hvis der sker noget med undertaget i garanti-perioden, så sørger Icopal for at sættes stillads op, demontere taget, skifte undertaget og retablere taget igen – uden beregning for kunden.

  Det har en markant effekt på prisen, hvilket materiale gulvet skal lægges i. Vil du eksempelvis have lagt et massivt og slidestærkt egetræsgulv, kommer prisen til at være anderledes i forhold til at få lagt et laminatgulv.

  Dette kan nemt forveksles med valg af materiale, men der er også et flertal af valgmuligheder inden for selve gulvtypen. Har du brug for bærende eller ikke-bærende gulv, svømmende gulv osv., har det alt sammen forskellige effekter på prisen.

  Yderligere har det selvfølgelig en betydning hvor stort et areal, der skal lægges nyt gulv på. Skal der lægges gulv i hele din ejendom vil prisen i sagens natur være højere end hvis du kun har brug for nyt gulv i et enkelt værelse.

  Stærkt samarbejde

  - du kan trygt lægge dit arbejde i vores hænder.

  For at skabe den største tryghed hos vores kunder, har vi valgt at indgå et tæt partnerskab med Monier. Det inkluderer, at vores kunder har fordele indenfor garantier. Partnerskabet gør også vi har adgang til professionel faglig sparing, kvalitetsprodukter og kompetenceudvikling.

  Specifikke fordele for vores kunder:

  Du kan derfor trygt lægge dit arbejde i vores hænder, da BMI RoofPro Garanti både dækker materialer og arbejde. I aftalen indgår der også et årligt tjek på taget, som hvert 5 år skal udføres professionelt. Ved at vi er medlem af Monier, sikrer det at vores kunder kan være trygge fra starten af processen og mange år frem.

  Her er der plads til tekst

  Her er der plads til tekst

  Professionel garanti for alle vores kunder

  Fordi dette kan være en afgørende beslutning forsøger vi at hjælpe vores kunder bedst muligt med overvejelserne og sikkerheden.
  Her kan du læse meget mere omkring de garantibeviser vi tilbyder til forskellige tag-typer – tryk her

  Her har du vores garanti-udbyders egne ord:

  “Hos BMI Danmark finder du tagdækkere som er medlemmer af BMI RoofPro som er tagbranchens stærkeste kvalitets- og garantiordning. Træf et sikkert valg ved at vælge en BMI RoofPro og få markedets bedste kvalitetsprodukter og et solidt kvalitetshåndværk – alt sammen forsikret af BMI RoofPro Garanti som giver 30 års produktgaranti og 20 års garanti på udførelsen og følgeskader. Medlemmerne er de dygtigste tagentreprenører i branchen og er certificeret i brugen af et hav af produkttyper og arbejdsformer."
  - Solid Garanti med BMI RoofPro

  Kundeudtalelser

  Indhent et tilbud