Tilbygninger

Vi kan hjælpe dig fra idé til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Vi tilbyder tilbygning

  Er pladsen blevet for trang i huset? Så kan en tilbygning være det rigtige for dig.

  Hvorfor skal du vælge os?
  Vi har mere end 10 års erfaring indenfor tømrerfaget. Vi har i vores 10 år arbejdet på at udvide vores kompetencer, samt udvikle vores teknikker og metoder. Ydermere sørger vi for at vores medarbejdere altid er med på, hvad der sker i branchen af nye ting, der kan gavne vores kunder. Du er derfor garanteret et godt resultat når du vælger os til din næste tilbygning.

  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør
  0

  Tilbygning eller flytte?

  For mange har ens hjem en plads i hjertet og det kan derfor være svært at flytte fra huset. Der kan en løsning være at få lavet en tilbygning, hvad end det er fordi der kommer flere til familien, eller der bare mangler et rum mere. Uanset hvad, kan de minder og følelser, man har forbundet med et hus betyde, at man ikke har lyst eller sågar fortryder at man flytter.
  Kontakt os og få vores faglige vurdering på, hvordan vi kan hjælpe jer med en tilbygning, så i kan blive boende i jeres dejlige hus.

  Vælg altid en håndværker du kan stole på

  Heldigvis laver vi sjældent fejl, dog er vi kun mennesker og det kan desværre ske. Det mener vi ikke at vores kunder skal betale for, derfor har vi valgt at være medlem af Byg Garanti. Det betyder at du som kunde hos os, er dækket i op til 3 år ved synlige fejl og mangler, og i op til 10 år ved ikke synlige fejl og mangler. Samtidig er du dækket op til 150.000 kroner pr. byggesag. Det er vigtigt at du kan stole på den håndværker du vælger, derfor har vi gjort valget nemmere for dig.

  Kundeudtalelser

  Tilbydning med nye Velux-vinduer

  Ny flot dør monteret i privat hjem med tilbygning

  Hos os er du i fokus

  Vi ved at vejen til et godt stykke arbejde, er ved at have god kommunikation. Derfor er vi i tæt dialog hele vejen igennem forløbet, så du er informeret og får dine input med, så det bliver som du havde tænkt det skulle være. Det er jo trods alt dig og dine nærmeste der skal benytte sig af det færdige arbejde.

  Miljø og klima-forhold

  Vi går ikke ned på materialer og udstyr, men vi ligger et stort arbejde i at fremtidssikre vores forretning og klima. Det betyder blot, at vi ikke bare smider det overskydende materialer ud. Vi sortere det og får det genanvendt, hvor vi kan. Det mener vi giver god mening, og vi forsøger at give vores del med, i forhold til klimaet.

  Kontakt os for mere information

  Hvis du er blevet mere interesseret efter at få lavet en tilbygning, så er du mere end velkommen til at kontakte os for at hører mere. Du kan også kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Dog skal nogle opgaver tilses, før vi kan afgive et endelig bud.

  Indhent et tilbud