Skal du have udbedret dit loft eller dine vægge?

Så lad os hjælpe dig – vi har mange års erfaring.

Hvorfor vælge Gladsaxe Bygningsentreprise


Vi har mere end 10 års erfaring, og i den tid har vi udvidet vores kompetencer betydeligt. Ydermere har vi udviklet vores teknikker og metoder, så du får et godt resultat hver gang. Vores fokusområde, er at vores kunder er tilfredse, og det forsøger vi ved at yde det bedste stykke arbejde vi kan. Derfor holder vi os orienteret, om det nyeste der sker i branchen, og efteruddanner vores personale, der hvor der er brug for det.

  I vil høre fra os snarest muligt

  Træt af larmen fra overboen, fra vejen? Måske er lydisolering løsningen.

  Det kan være træls at have en over-, side- eller underbo der støjer. Det samme gælder hvis du bor ved en lettere trafikeret vej, den støj der kommer kan gøre at man ikke får sin nattesøvn. Det kan være irriterende og det kan påvirke din dagligdag. Du har måske tænkt på at flytte væk på grund af disse gener.

  Vi har dog en løsning til dig. I stedet for at flytte, kan vi lave dine vægge og loft, så det giver en bedre akustik i rummet og lukker lyde ude. På den måde kan du få din ro og nattesøvn tilbage. Ved at lave loft og væg på en bestemt måde og af bestemte materialer, så kan det gøre at lyden ikke kommer så nemt ud, og det samme gælder ind. Det kan være meget stressende for dig ikke, at kunne sove, tag kontakt til os, så ser vi hvad vi kan gøre for dig.

  Det kan bruges i private hjem, institutioner, arbejdspladser, ja alle steder hvor det er nødvendigt. Det kan være at du som institution ikke ønsker at forstyrre de omliggende naboer, og kan derfor få lavet loft og vægge om, så lyden ikke kommer så voldsomt ud og genere naboerne.

  Skillevægge giver nye muligheder for boligen

  Opsætning af skillevægge i boligen er typisk en simpel konstruktion, som er hurtig at sætte op og matche hjemmets udseende. Det kan dog være helt afgørende for hjemmets opbygning og brug. Man kan med få midler få nye opdelinger og værelser, som giver boligen ekstra liv og nye muligheder.
  Skillevægge kan bygges i forskelligt materiale alt efter funktion og forventet brug. Vi sætter både vægge op i private hjem til f.eks. rumdeling, men også på arbejdspladser og kontormiljøer. Man kan med fordel også tænke lydisolerende materialer ind for optimeret akustik.

  Du kan stole på os

  Vi laver meget sjældent fejl, dog er vi kun mennesker og vi ved at det kan ske. Det mener vi ikke at du skal bøde for, og derfor har vi valg at være med i Byg Garanti. Det gør nemlig at du som kunde hos os er dækket i op til 3 år ved synlige skader, og op til 10 år ved ikke synlige skader. Ydermere er du dækket op til 150.000 kroner pr. byggesag. Så du kan trygt vælge os til din næste opgave.

  Du er i fokus

  Hos os er du i fokus. Vi ved at vejen til en succesfuld opgave er, at have en god kommunikation. Derfor er vi i tæt dialog omkring hvad det er du forventer, og vi forsøger så godt vi kan at indfri dem.

   I vil høre fra os snarest muligt

   Vi er medlem af disse organisationer


    

    

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Vi er medlem af disse foreninger


   Ring til os

   Skriv til os

   Tømrermester: johnni@gladsaxebyg.dk

   Byggeleder/Tømrerarbejde: soren@gladsaxebyg.dk

   Murermester: jesper@gladsaxebyg.dk

   Bogholder: bogholder@gladsaxebyg.dk

   Kontorassistent: kontor@gladsaxebyg.dk