Reparation og service

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Reparation og service af murværk

  En flot og velholdt mur giver din ejendom et nybbyget udseende, øger ejendommens værdi og forhindrer fugtskader længere inde i muren.
  Gladsaxe Bygningsentreprise har årelang erfaring med reparation af murværk, og vi løser alle opgaver – både de små og de store.
  Som totalentrepenør kan vi sagtens varetage både reparationsopgaver eller evt. service af din mur og murværk.
  Gladsaxe Bygningsentreprise har årelang erfaring med reparation af murværk og løser både små og store opgaver.
  Hos os koster en reparation af murværk ikke en mindre formue. Vi står altid inde for kvaliteten af vores arbejde og overholder vores aftaler til punkt og prikke.

  0
  Års erfaring
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør

  Reparationer af mur

  Der kan gennem ens boligliv ske mange ting, og en gang imellem er uheldet ude. Der kan kommer revner i muren, ske skader på fuger og gå fugt i murværket. Hos Gladsaxe Bygningsentreprise har vi gjort os til eksperter i reparation af murstensvægge, og uanset skaden, kommer vi gerne og besigtiger omfanget, og rådgiver om hvordan vi kan løse problemet for jer.

  Mange års erfaring med forskellige slags opgaver i reparation af murværk, gør os til det oplagte valg, når du skal have fikset en fugeskade, revne eller der er fugt i muren. Vi klarer det hele, både stort og småt, og kan gøre det som en del af totalentreprise, i forbindelse med andre opgaver, så du slipper for overleveringen til en ny håndværker efterfølgende.

  Vi reparer både fuger og revner, og kan give forskellige løsninger på de fleste opgaver. Er der revner eller huller i en rå murstensvæg, reparerer vi med nye mursten og ny mørtel. Og er der huller i fugerne løses det også med ny mørtel – og alt efter behov, kan der også renses efter med en afsyring af murværket.

  Murværk reparationer

  Vi udfører gerne reparationer af bla.:

  Pudsning af murstensvæg

  Rå murstensvægge kan være flotte og rustikke, men for mange er de røde murstensfacader noget man kan blive træt af, og derfor vælge flere og flere at få dem pudset op. Vi tilbyder pudsning af murværk, både som enkeltopgave, men også som en del af totalentreprise i forbindelse med andre opgaver. Mange års erfaring og ekspertise, gør os til oplagte valg når du skal bruge en murer til pudsning af murstensvæg.

  En pudset mur både beskytter og forskønner en bygning, men der er visse betingelser for at det er muligt at pudse murstensvæggen. Murstenene må ikke være glatte eller for saltholdige, og der må ikke være fugt i muren.

  Lorem ipsum

  Lorem ipsum

  Fugtskader i murværk

  Fugtskader kan opstå af forskellige årsager, men primært er det kondens, utætte/ødelagte vandrør eller opstigende fugt fra jorden. Derfor er lavtliggende boliger desværre i større risiko for fugt i muren. Fugtskader i mursten er desværre en af de slags opgaver, som næsten kun kan løses af fagfolk, men hos os koster det ikke en formue, og vi lover at kvaliteten er i top. Vigtigst så har vi tilmed kontakt til de forskellige fagmænd som eventuelt skal ind over processen – f.eks. en fugtspecialist.

  Kontakt os, og så ringer vi dig op. Så får vi en snak om skaden, og laver en aftale hurtigst muligt.

  Undgå fugt i fundamentet og murværket

  For at undgå fugtskader i murværk og sokkel, skal der indlægges fugtspærrer for at stoppe fugten fra at vandre. Dette skal gøres både mellem for- og bagmur, og mellem fundament og murværk. Fugtspærreren fungerer som en membran, der leder vandet ud gennem formuren, og væk fra bagmuren, hvor det giver fugtskader i murværket.

  Fugtspærreren placeres mellem formuren og bagmuren, i en vinkel, for at fugt i hulmuren ledes væk ud gennem murstensmørtlen. Fugtspærreren over fundamentet placeres over hele arealet, og i mange tilfælde kan den med fordel også være større og gå over terrændækket. Dermed kan den også være med til at sikre mod radon.

  Tilføj tekst her

  Tilføj tekst her

  Kundeudtalelser

  Kontakt os - så løser vi din opgave

  Står du med en murer opgave? Er du ellers i tvivl? Så ring til Gladsaxe Bygningsentreprise og lad os besigtige og bedømme reparationens omfang – så løser vi opgaven sammen.