Døre og vinduer

Lad Gladsaxe Bygningsentreprise stå for udskiftning af dine døre og vinduerne.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Professionel udskiftning af vinduer og døre

  Når det gælder udskiftning af døre og vinduer så er Gladsaxe Bygningsentreprise den helt rigtige partner.
  Vi er en 100 % topprofessionelt tømrer- og snedker virksomhed, som altid præsterer kvalitetsarbejde og aldrig springer over, hvor gærdet er lavest.
  Vi sælger kun kvalitetsprodukter, så som Jægerspris Vinduet, Bøjsø Døre & Vinduer, KPK Døre og Vinduer, Outrup døre og Vinduer, Swedoor Kilsgård og mange andre. Kvalitetsprodukter, som vi kan stå inde for.

  Vi har lang erfaring med udskiftning af vinduer og døre, og vi kan vores håndværk – og så er vi tillige tilsluttet BYG´s garantiordning.

  Ring til os og hør mere. Vi informerer gerne om de mange muligheder og er altid parat med et godt og fordelagtigt tilbud. Læs også gerne mere her på hjemmesiden om os og vore mange kompetencer.

  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør
  0

  Døre og vinduer

  Planlægger du en udskiftning af dine udvendige vinduer og døre i din bolig, evt. blot den ene ting først, så kom med sindsro til Gladsaxe Bygningsentreprise. Vi garanterer professionelt og ansvarsbevidst arbejde, hvor du som kunde hos os altid står i centrum. Vi kan tilbyde vinduer og døre fra de bedste og mest anerkendte danske fabrikker. Vi er garant for kvalitetsarbejde, og så er vi tillige tilsluttet BYG´s garantiordning, yderligere en sikkerhed for dig som kunde.

  Vil du have helt nye vinduer – så kan det sagtens lade sig gøre.

  Kontakt os og for nærmere information omkring udskiftning af døre og vinduer og bed samtidigt om et fordelagtigt tilbud.

  Udskiftning af specialdør i Valby

  Udskiftning af vinduer i København

  Udskiftning af specialdør i Valby

  Udskiftning af vinduer i København

  Kundeudtalelser

  Din Dørmand hos SWEDOOR

  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise har vi valgt at indgå et samarbejde med dørproducenten Swedoor.
  Swedoor producerer både vinduer og døre hvor sikkerhed og bæredygtighed er i højsædet. Med Swedoor som leverandør af dine døre eller vinduer med til at sikre, at du får et produkt hvor kvaliteten er i top. Her kan du læse mere om vores tætte samarbejde med Swedoor.

  Udskiftning af udvendige døre og vinduer

  Der kan ske mange ting i ens liv. Kommer der børn til kan det være, at der er behov for et nyt rum i boligen. Er der bare tale om en ny og anderledes indretning af hvad du har i dag, eller trænger dørene bare til at blive skiftet ud? Så kan der være behov for at få sat nye indvendige døre i.

  Her hos Gladsaxe Bygningsentreprise hjælper vi dig med montering og rådgiver dig om, hvilke type døre der passer perfekt til din bolig.
  Når man skal have en ny indvendig dør sat i, så er der først nogle faktorer, man skal have styr på, inden man går i gang.

  De rigtige vinduer og døre kan gøre hele forskellen på dine facader og for dit hjem. Både rent æstetisk, men i særdeleshed også når det kommer til den mere tekniske snak omkring energiforbrug og miljø.

  Ofte har man selv et helt klart billede af, hvordan de udvendige vinduer og døre i sit hjem skal se ud. De skal måske ligne de gamle og passe til husets klassiske stil, eller også skal de have et minimalistisk udtryk og passe til et moderne hjem.
  Der er rigtig mange muligheder for hvilket udtryk dine døre og vinduer skal give, og derfor kan det også virke som et uoverskueligt arbejde at tage stilling til.

  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise har vi ikke bare mange års brancheerfaring, men samtidig sørger vi for at holde os konstant opdateret på de nyeste tendenser og teknologi. Det betyder, at vi glædeligt står klar med råd og vejledning, inden vi starter selve byggeprojektet. Vi har tidligere lavet et utal af succesfulde opgaver omkring udskiftning af vinduer og døre, så vi har afgjort også inspiration, der kan hjælpe med at sætte nogle konkrete ord på dine tanker og ønsker.

  Ligesom der stilmæssigt kan være rigtig mange forskellige valg, så skal man også afgøre hvilke materialer man ønsker sine nye døre og vinduer i.
  Hvis udskiftningen skal laves i et sommerhus eller ældre klassisk villa, kan det være at man straks tænker nye døre og vinduer i træ.
  I mange tilfælde bør man måske også overveje vedligeholdelse – i form af rengøring, maling, beskyttelse m.m.
  Der kan være mange fordele i at vælge vinduer og døre i f.eks. aluminium, da de er gode til at modstå det danske hårde klima. Det kan sågar være, at du skal vælge en kombination af vinduer og døre i alu/træ, så du stadig får det varme udtryk fra træet indendørs.

  Derudover er det også vigtigt at tage stilling til hvilken slags udvendig dør i bygningen der er tale om. Skal der udskiftes og monteres ny hoveddør, yderdør, terrassedør, facadedør eller noget helt andet. Der kan være forskellige behov og krav alt efter hvilken type dør, der skal udskiftes.

  Derfor står vi altid klar med professionel sparring og vejledning hele vejen igennem processen. Vi kan helt fra start hjælpe med inspiration og gode råd og vi skal derefter nok fjerne de gamle døre og vinduer, samt montere de nye. Alt sammen hurtigt og effektivt så det giver minimale gener for jer der bor i huset til daglig.
  Ring til os nu og få et helt uforpligtende tilbud.

  Hos Gladsaxebyg sætter vi en ære i at give dig den bedste service. Lige meget om du skal have skiftet en enkelt dør eller om du skal have skiftet alle vinduerne i din bolig, så giver vi dig altid den bedste service og rådgivning.

  Vi tager altid udgangspunkt i dine forventninger og ønsker og tilføjer med vores ekspertise og rådgivning, så du får det bedst mulige resultat.

  Vi ved at det kan være svært at finde rundt i de forskellige materialer og designs, og se Kuffert med udvalg af farver, glastyper, karm & rammetyper mm.hvordan det hele passer ind i din bolig. Derfor har vi har specialdesignet en kuffert vi bringer med ud til dig ved det første besøg. Her får du lov til at gennemgå kufferten og vælge farve, glas type, karme / rammer, om det skal være i træ aluminium eller andet materiale. Der er mulighed for at vælge sprossetyper, bundstykker og lige præcis sammensætte det type vindue der lige præcis passer bedst til dig.

  Vi står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og vi bidrager gerne med vores ekspertise og rådgiver dig til valg af de rigtige typer af vinduer og døre, samt design og materialer.

  Hvis du står med et nybyggeri eller hvis dørkarmen er i dårlig stand vil det givetvis være nødvendigt at få udskiftet både dørkarmen og dørpladen. Når man udskifter hele døren, vil der normalt også skulle fuges eller monteres lister imellem karmen og muren. Hvis der bare er tale om en renovering, så kan du nøjes med bare at udskifte dørpladen.

  Skal den nye dør sidde i f.eks. badeværelset, så skal der bruges en dør der er specielt modstandsdygtig overfor fugt. I største del af tilfældene så kan en normal dør godt bruges, men der afhænger meget af, om der er god ventilation på badeværelset så fugten holdes nede på et fornuftigt niveau. Almindelige døre kan hverken tåle en for høj luftfugtighed eller tåle vandstænk fra badet.

  I visse tilfælde kan det ske at der ikke er plads til en dør, i disse tilfælde kan løsningen være en skydedør. Vi monterer skydedøren på siden af væggen og den kan så åbnes til den ene side. Vi kan også montere skydedøren i en karm, så døren skyder for den faste del, og der kan det opnås at halvdelen af døren kan åbnes. Man kan også montere skydedøren på en skinne, det kan dog være besværligt at få sat op selv.

  Lige meget hvilken type indvendige døre du skal have monteret, eller om hele karmen også skal udskiftes, så står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning om et godt og flot valg til din bolig. Vi rådgiver dig igennem hele processen, så vi kan være sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

  Gør dit hjem tryg med en sikkerhedsdør

  Sikkerhed i hjemmet er høj prioritet for mange hjem og familier.
  Du kan med fordel gøre dit hjem mere trygt ved at installere udvendige sikkerhedsdøre. Vi tilbyder entredøre, der ikke alene gør dit hjem mere sikkert, men samtidigt ikke går på kompromis med din entredørs design. Vi matcher nemlig enhver designdør uden at miste nogen af sikkerhedsfordelene.

  Antallet af indbrud er desværre steget markant de seneste år. Statistikker viser faktisk, at Danmark er det land i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud pr. indbygger. Dette skyldes at sikkerhedsniveauet i Danmark er meget lavere end vores nabolande.
  Betyder det så at du som boligejer kan risikere indbrud, når du er rejst væk på ferie? Nej det gør det ikke.

  Gennem vores tætte samarbejde med dørproducenten Swedoor tilbyder vi entredøre hvor sikkerhed og bæredygtighed er højsædet. Vores klasse RC3 sikkerhedsdøre er klassificerede efter den nye europæiske standard for indbrudsklassificerede døre: EN 1627, hvilket betyder at vores sikkerhedsdøre er meget modstandsdygtige for indbrud.

  Sikkerhedsdøre i træ eller stål

  Det er en udbredt misforståelse når det kommer til indbrudssikkerhedsdøre og sikkerhedsdøre, at en ståldør er mere sikker end en trædør. Hos Gladsaxe Bygningsentreprise leverer vi og monterer både ståldøre og trædøre med et højt indbrudssikkerhed. Vores sikkerhedsdøre af træ opfylder de samme sikkerhedskrav som vores tilsvarende ståldøre.

  Vi anbefaler vores træbaseret sikkerhedsdøre af flere årsager. Dørene er konstrueret med en indvendig stålkonstruktion som efterlever de samme sikkerhedskrav som vores ståldør. På samme tid er der også mulighed for at få skræddersyet et flot design. Du har valget mellem en række materialer til din sikkerhedsdør, som kan komplimentere dit hjems æstetik og personlighed.

  Du sparer desuden også penge på energi, når du monterer en træbaseret sikkerhedsdør. Vores trædøre virker varmeisolerende og holder på varmen samtidig med at den holder fugt og kulde ude.

  Uanset hvilken type udvendig sikkerhedsdør du skal have monteret, så står vi klar til at hjælpe dig og rådgiver dig gerne til valg af sikkerhedsdør. Om det er ståldør eller trædør, samt valg af design og materialer.
  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise har vi grundig erfaring i sikkerhedsløsninger til hjemmet. Samtidig sørger vi også for at du bliver vejledt igennem processen til de nye døre og vinduer. Specielt omkring udtryk og æstetik har vi bred erfaring fra mange tidligere projekter, om at finde netop den sikkerhedsdør som passer til husets udtryk og sjæl.

  Lad os hjælpe dig med at realisere dine drømme

  Vi står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og vi bidrager gerne med vores ekspertise og rådgiver dig til valg af de rigtige typer af vinduer og døre, samt design og materialer

  Indhent et tilbud