Din kompetente tømrer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra idé til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør
  0

  Tømrer- & Snedkerarbejde

  Som et kompetent tømrerfirma er vi klar til, at påtage os alt tømrerarbejde og vi glæder os altid til nye udfordringer.

  Vi yder det ekstra for dig, der gør at du får præcis det resultat du drømmer om. Med mange års erfaring som tømrer kan du være sikker på, at vi altid møder dine krav om den bedste kvalitet til en fornuftig pris.

  Vi har mange års erfaring med tømrerarbejde, hvilket kombineret med faglig stolthed garanterer vores, at det arbejde vi leverer altid er af meget høj kvalitet.

  Køkkener

  I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle. Som mødested om morgenen før skole og arbejde, om aftenen til madlavning og aftenkaffe og i weekenderne, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær.

  Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje.

  Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler Gladsaxe Bygningsentreprise dit køkken efter dine ønsker.

  Gladsaxe Bygningsentreprise samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører.

  Isolering

  Det kan betale sig med en ordentlig isolering. Varmeregningen falder, husets værdi stiger og indeklimaet bliver bedre.

  En god isolering er mange ting. Det kan være nye, tætte vinduer, isoleringsplader til vægge og loft eller reparation af utætheder i taget. Gladsaxe Bygningsentreprise gennemgår dit hus og giver et tilbud på den bedste isolering.

  Skal du bygge om, bygge til eller renovere, sørger Gladsaxe Bygningsentreprise for, at dit hus lever op til kravene for isoleringsevne og energiforbrug.

  Karnap

  Drømmer du om en tilbygning i form af en karnap? Og går du med en ide om en karnap til netop din bolig? Har du brug for hjælp til at føre drømmen til livs, så læs videre her og kontakt os for rådgivning og tilbud, så hjælper vi dig igennem hele processen

  En karnap kan være et godt alternativ til udbygningen
  En karnap er et forholdsvist lille indgreb, der kan have en rigtig stor virkning for den enkelte kundes bolig. Så døjer du med en mørk stue eller spisestue, så er karnappen ideel for dig, da den gør din mørke rum lyse og indbydende. Karnappen kan med de eksponerede flotte vinduer være med til at åbne op for en udsigt, du ellers ikke har haft glæde af før. Den giver dig derfor en fornyelse og optimering af jeres bolig.

  Vi står klar med en hjælpende hånd, og vil gøre vores for at gøre din ”drøm” til virkelig. Det er vigtigt at karnappen passer til netop jeres bolig. Vi står derfor klar med rådgivning og vejledning igennem hele processen. Vi er her altså fra du får en ide, til ideen er ført ud i livet og du har din nye tilbygning tilkoblet din bolig.
  Vi lægger stor vægt på at vores produkter er af professionel kvalitet og at opsætte karnapper af høj kvalitet, samt sikre os at karnappen stemmer overens med din nuværende bolig og dens arkitektur og struktur – så det hele i sidste ende passer sammen.

  Vi hjælper dig fra start til slut i projektet
  Vi er klar til at hjælpe dig, med både renovering af din eventuelle nuværende karnap, samt tilbygning af en ny karnap på din bolig.

  Kontakt os gerne, for at høre mere om de mange muligheder der hører med under karnapper. Ønsker du en tilbygning af din bolig i form af en karnap, så tøv ikke med at kontakte os for en pris og et godt tilbud på enten telefon eller email.

  Tømrerarbejde efter dine behov

  Udover vores specialeområder løser vores tømrer naturligvis også opgaver med møbler, køkkener, udestuer, trapper og meget mere.

  Vi kan endvidere fremstille reoler og andre møbler på mål, renovere og ombygge køkkener, tilbygge udestuer, udbygge eller lave træterrasser, fremstille og montere trapper og rigtigt meget mere.

  Vi udfører tømreropgaver i hele Storkøbenhavn!

  Vi tilbyder selvfølgelig vores ydelser over det meste af Storkøbenhavn, bl.a.:

  Kundeudtalelser

  Trappe til Holbæk Kaserne

  Terasse for privatkunde i Søborg

  Indhent et tilbud