Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Tømrer- & Snedkerarbejde

Som kompetent tømrerfirma er vi klar til, at påtage os alt tømrerarbejde og glæder os altid til nye udfordringer

Vi yder det ekstra for dig, der gør at du får præcis det resultat du drømmer om. Med flere års erfaring i bagagen kan du være sikker på, at vi altid møder dine krav om den bedste kvalitet til en fornuftig pris.

Vi har mange års erfaring med tømrerarbejde, hvilket kombineret med faglig stolthed garanterer vores, at det arbejde vi leverer altid er af meget høj kvalitet.

  I vil høre fra os snarest muligt

  Køkkener

  I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle. Som mødested om morgenen før skole og arbejde, om aftenen til madlavning og aftenkaffe og i weekenderne, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær. Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje.

  Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler Gladsaxe Bygningsentreprise dit køkken efter dine ønsker.

  Gladsaxe Bygningsentreprise samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører.

  Køkkener
  isolering fra Gladsaxe Byg

  Isolering

  Det kan betale sig med en ordentlig isolering. Varmeregningen falder, husets værdi stiger og indeklimaet bliver bedre.

  En god isolering er mange ting. Det kan være nye, tætte vinduer, isoleringsplader til vægge og loft eller reparation af utætheder i taget. Gladsaxe Bygningsentreprise gennemgår dit hus og giver et tilbud på den bedste isolering.

  Skal du bygge om, bygge til eller renovere, sørger Gladsaxe Bygningsentreprise for, at dit hus lever op til kravene for isoleringsevne og energiforbrug.

  Karnap

  Drømmer du om en tilbygning i form af en karnap? Og går du med en ide om en karnap til netop din bolig? Har du brug for hjælp til at føre drømmen til livs, så læs videre her og kontakt os for rådgivning og tilbud, så hjælper vi dig igennem hele processen

  En karnap kan være et godt alternativ til udbygningen
  En karnap er et forholdsvist lille indgreb, der kan have en rigtig stor virkning for den enkelte kundes bolig. Så døjer du med en mørk stue eller spisestue, så er karnappen ideel for dig, da den gør din mørke rum lyse og indbydende. Karnappen kan med de eksponerede flotte vinduer være med til at åbne op for en udsigt, du ellers ikke har haft glæde af før. Den giver dig derfor en fornyelse og optimering af jeres bolig.

  Vi står klar med en hjælpende hånd, og vil gøre vores for at gøre din ”drøm” til virkelig. Det er vigtigt at karnappen passer til netop jeres bolig. Vi står derfor klar med rådgivning og vejledning igennem hele processen. Vi er her altså fra du får en ide, til ideen er ført ud i livet og du har din nye tilbygning tilkoblet din bolig.
  Vi lægger stor vægt på at vores produkter er af professionel kvalitet og at opsætte karnapper af høj kvalitet, samt sikre os at karnappen stemmer overens med din nuværende bolig og dens arkitektur og struktur – så det hele i sidste ende passer sammen.

  Vi hjælper dig fra start til slut i projektet
  Vi er klar til at hjælpe dig, med både renovering af din eventuelle nuværende karnap, samt tilbygning af en ny karnap på din bolig. 

  Kontakt os gerne, for at høre mere om de mange muligheder der hører med under karnapper. Ønsker du en tilbygning af din bolig i form af en karnap, så tøv ikke med at kontakte os for en pris og et godt tilbud på enten telefon eller email.

  Muret karnap
  Trappe til Holbæk Kaserne

  Tømrerarbejde efter dine behov

  Udover vores specialeområder løser vores tømrer naturligvis også opgaver med møbler, køkkener, udestuer, trapper og meget mere.

  Vi kan endvidere fremstille reoler og andre møbler på mål, renovere og ombygge køkkener, tilbygge udestuer, udbygge eller lave træterrasser, fremstille og montere trapper og rigtigt meget mere.

  Vi tilbyder selvfølgelig vores ydelser over det meste af Storkøbenhavn, bl.a.:

  Frederiksberg, Gentofte, Herlev, København, Lyngby og Søborg

  Terasse for privatkunde i Søborg

   I vil høre fra os snarest muligt

   Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

   Vi er medlem af disse organisationer


    

    

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Vi er medlem af disse foreninger


   Ring til os

   Skriv til os

   Tømrermester: johnni@gladsaxebyg.dk

   Byggeleder/Tømrerarbejde: soren@gladsaxebyg.dk

   Murermester: jesper@gladsaxebyg.dk

   Bogholder: bogholder@gladsaxebyg.dk

   Kontorassistent: kontor@gladsaxebyg.dk