Tømrer i Lyngby

Tømrermester til alle typer af tømreropgaver i Lyngby. Professionel og kvalitetspræget resultater

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Hvorfor vælge os som din lokale tømrer i Lyngby?

  Altid med kvalitet i fokus

  Tømreropgaver og reparationer

  Altid tilfredse kunder

  Altid klar kommunikation

  Mangler du kompetent og troværdig tømrer i Lyngby?

  Mangler du en kompetent og troværdig tømrer, der klarer alle former for tømrerarbejde, behøver du ikke lede længere. Vi hos Gladsaxe Bygningsentreprise leverer tømrerarbejde i særklasse. 

  Når vi arbejder hos dig, er din bolig det vigtigste for os, og derfor tager vi også både hensyn til vores miljø og omgivelser. Det betyder at, du blandt andet får arbejde udført af miljøvenlige kvalitetsmaterialer, men også at du får en Tømrer Lyngby, der rydder op efter arbejdet. Hver dag.

  Hvad enten du skal have nyt tag, renoveret vinduerne, skiftet gulvet i stuen eller have foretaget en badeværelsesrenovering, så får du hvad du leder efter, hvis du hyrer Gladsaxe Bygningsentreprise som din Tømrer Lyngby.

  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør
  0

  Tømrerfirma med fair priser

  Gladsaxe Bygningsentreprise opererer på hele Sjælland, og især i Hovedstadsområdet har vi mange trofaste kunder, som betror os deres Tømrer Lyngby opgaver. 

  Det gør de, fordi Gladsaxe Bygningsentreprise er blandt de bedste kort at have på hånden, når der skal tales om Tømrer Lyngby og København arbejde.

  Vi har i vores tid som tømrervirksomhed udført mange forskelligartede opgaver indenfor faget. Vi arbejder for både private, offentlige og erhvervskunder. Her har alle været glade og tilfredse for vores indsats og den pris, de har skullet betale for Tømrer Lyngby opgaverne.

  Renoveringer er et af vores specialer, men vi har også foretaget rigtig mange udskiftninger af vinduer, lagt nyt tag hos mange Københavnere, samt lavet andre tømrerjobs af små og store karakterer. 

  Også forsikringsopgaver har vi klaret med bravur, både dem der allerede er anmeldt til forsikringen, og dem hvor vi har været ude og besigtiget skaden. Dernæst har vi hjulpet kunden gennem den efterfølgende proces, og gjort skadestiden lidt nemmere at komme igennem.

  Selvom vi har en fast kreds af kunder, vil vi selvfølgelig gerne høre fra dig og høre mere om den opgave, du gerne vil have løst af en professionel Tømrer Lyngby. Lad os derfor snakke sammen om omfang, tid og pris. Vi er sikre på, at vi nok skal finde ud af noget sammen.

  En tømrer med social ansvarlighed

  Social ansvarlighed har altid været vigtigt for os som tømrer Lyngby. Vi gør os umage med at finde de mest hensigtsmæssige arbejdsmetoder og materialer. Vi samarbejder med både folkeskoler, erhvervsskoler og jobcentre om at tage imod praktikanter og jobtræningsforløb. 

  Flere af de udsendte, har efterfølgende fået job hos os og arbejder i dag som tømrer Lyngby. De er med til at gøre Gladsaxe Bygningsentreprise til en unik tømrervirksomhed.

  Vores sociale ansvarlighed som tømrer Lyngby, handler ikke kun om vores medarbejdere, men også om miljøet. Vi går ind for materiale spild, og derfor sorterer vi også alle overskydende materialer. 

  Intet smides ud, men returneres til trælasten eller opbevares på vores lager, til vi får brug for det. Når vi skiller os af med affald, sorterer vi og genbruger vi mest muligt. Vores kørsel analyseres løbende, så vi kan undgå unødige kørsler.

   

  Vi er menneskelige og værdiskabende

  Vi skaber værdi for vores kunder, og går efter altid at kunne overraske kunden med et resultat, af så høj kvalitet, at de aldrig ønsker at vælge en anden tømrer Lyngby. Dermed skaber vi også værdi for sig selv, når vi ser hvad godt håndværk kan gøre.

  Ikke kun arbejdsmæssigt, men også for den glæde kunden oplever. Det giver os mod på altid at arbejde hårdere end vi gjorde sidst, og vi sætter konstruktiv kritik og gensidig respekt højt, vores medarbejdere imellem.

  Kundeudtalelser

  Kontakt os og få et godt tilbud i Lyngby

  Ønsker du mere information, eller kunne du godt tænke dig at få et godt tilbud på din opgave, så kan du altid få fat på os på tlf. 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk.

  Indhent et tilbud