Tagrender

Vi kan hjælpe dig fra idé til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Ny tagrender

  Tagrender kan være altafgørende som den sidste finish på et flot nyt tagprojekt – derfor er beslutningen omkring tagrenderne vigtig.

  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise udfører vi:

  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør
  0

  Professionel rådgivning

  Gladsaxe Bygningsentreprise rådgiver og inspirerer med udgangspunkt i dit hus og dine ønsker.
  Vores mange års erfaring i branchen, samt et utal af tag- og tagrende-projekter bag os, gør at vi professionelt kan varetage alle opgaver.
  Vores højeste prioritet er en grundig rådgivning fra opgavens start. Vi ligger inde med en stor viden omkring fordele og ulemper i valget af materiale til tagrenderne. Tag og tagrender er typisk en større investering, så derfor er det også afgørende at man kender til sine valg af materialer.
  Derudover ved vi også hvilke type tagrender, der passer til hvilke tagtyper og bygninger. Som boligejer kommer du til at kigge på dine nye tagrender i mange år fremover – netop derfor er det vigtigt at husets udseende som helhed er præcist, som man ønsker.

  Gladsaxe Bygningsentreprise er din professionelle partner i tagarbejde.
  Kontakt Gladsaxe Bygningsentreprise og få et uforpligtende tilbud.

  Forskellige typer tagrender

  Ståltagrender

  Ståltagrender holder sit udseende år efter år, i modsætning til f.eks. zink eller kobber, som patineres med tiden. Er du interesseret i et ensartet og vedholdende look på dit hus, er ståltagrender derfor det rigtige valg. Tagrender af stål galvaniseres for at være mere modstandsdygtige overfor det danske vejr. Du bør dog ikke vælge ståltagrender, hvis du bor i et kystnært område, fordi de ikke tåler salt.

  Zinktagrender

  Oftest ser man zinktagrender på ældre og klassiske bygninger. Det er en rigtig god løsning til din bolig, da den er robust og meget alsidig. Tagrenden tåler det danske regnvejr og havgus. I modsætning til en plasttagrende, der nemt får revner og sprækker, er en zinktagrende langt mere modstandsdygtig overfor slag og stød. Derfor er det en lidt dyrere løsning end øvrige tagrender, men de har en solid holdbarhed, som gør op for prisen.

  Derudover har en zinktagrende et helt andet udtryk end øvrige tagrender. Det udstråler en højere kvalitet og æstetik, som kan passe bedre til nogle typer boliger end eksempelvis en plasttagrende.

  Plasttagrender

  Plasttagrender har en lang levetid, hvis du sørger for at vedligeholde dem. De kan holde helt op til 25 år. Desuden bibeholder plasttagrender deres udseende flot over tid, fordi plast er modstandsdygtigt overfor luftforurening, saltvandståger fra kystområder og de ultraviolette stråler fra solen. Fordelene er specielt holdbarheden og de billigere priser – men ulempen er at plasttagrender ikke er lige så robuste som andre typer tagrender.

  Vores samarbejdspartnere til tagrender

  Forskellige tagrender

  Listedækning

  Vi står klar til at give en hjælpende hånd

  Er du interesseret og vil høre mere? Du er velkommen til at ringe til os og høre mere om, hvordan din tagdækning bør udføres. Vores tagdækkere udfører tagdækning i København og omegn.

  Kundeudtalelser

  Indhent et tilbud