Tagdækning

Vi kan hjælpe dig fra idé til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Ny tagdækning

  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise er vi specialiseret i tagdækning. Dette gælder både tagdækning til huse, skure, garager, carporte og andet. Vi kan hjælpe dig uanset om du har brug for et lille eller stort tagprojekt. Vi stræber efter høj tilfredshed for vores kunder og har gennem mange år lagt vægt på kvalitetshåndværk. 

  Er du ved at planlægge et nyt tag eller har brug for en forbedret tagdækning på dit hus, så står Gladsaxe Bygningsentreprise klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med tagdækning, derfor ved vi helt præcis hvad det kræver af dig og os, for at skabe en god tagdækning hos dig.
  Helt grundlæggende går tagdækningen ud på at vi udskifter det yderste lag på taget, så man fortsat kan beskytte isoleringen på bygningen.

   I Danmark oplever vi en del regn og vind og på baggrund af dette, bør man vælge en god tagdækker for at få det bedste og mest langtidsholdbare resultat. Vi går ind for et stykke arbejde udført af højeste kvalitet, så du slipper for bekymringer og ekstraudgifter til taget i årene fremover.

  0
  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør

  Tagdækningstyper

  Glatdækning

  Med vores mange års erfaring har vi styr på forskellige typer af tagdækning og tagpaptag til dit hjem. Herunder glatdækning, listedækning, plankedækning, shingles og meget mere. Vores kompetente tagdækkere har fuldstændig styr på hvordan de skal foretage tagdækning hos dig.

  Glatdækning er et tagpap, som skaber tæthed i taget da det består af underpap og overpap. Dette er den mest hyppige metode til dig med et tag der har en glat og ubrudt overflade på taget.

  Tagdækningstyper

  Listedækning

  Listedækning benyttes ofte ved nybyggerier og nye tag-projekter. Fordelen ved denne er en længere levetid samt et pænere og mere strømlignet udseende. Specielt hvis taget er synligt fra gadeplan, kan man på denne måde lave en flot minimalistisk finish på et normalt glatdækket tag.

  Plankedækning

  Plankedækning består af tværgående planker dækket ind i pap. Dette skaber et flot udseende for taget og tydeliggøre tagets form.

  Shingels tage er tagpap der er tilskåret i stykker i stedet for ruller. Disse er dog billigere, men hos Gladsaxe Entreprise arbejder vi med kvalitetsfyld håndværk og benytter høj grad af kvalitet ved vores tagarbejde.

  Troværdigt partnerskab med førende leverandør

  Vi har indgået et tæt partnerskab med BMI Group og Icopal for at skabe de bedst mulige forudsætninger for vores kunder. Ud over direkte fordele og garantier for vores kunder gør partnerskabet også, at vi har direkte adgang til professionel faglig sparing, kompetenceudvikling og kvalitetsprodukter.

  Yderligere fordele for bygningsejere:

  Vi står klar til at give en hjælpende hånd

  Du er velkommen til at ringe til os og høre mere om hvordan din tagdækning bør udføres. 

  Vores tagdækkere udfører tagdækning i København og omegn.

  Yderligere tilbyder vi:

  Glatdækning

  Listedækning

  Vi står klar til at give en hjælpende hånd

  Er du interesseret og vil høre mere? Du er velkommen til at ringe til os og høre mere om, hvordan din tagdækning bør udføres. Vores tagdækkere udfører tagdækning i København og omegn.

  Kundeudtalelser

  Indhent et tilbud