Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Tagdækning

Hos Gladsaxe Bygningsentreprise er vi specialiseret i tagdækning. Dette gælder både tagdækning til huse, skure, garager, carporte og andet. Vi kan hjælpe dig uanset om du har brug for et lille eller stort tagprojekt. Vi stræber efter høj tilfredshed for vores kunder og har gennem mange år lagt vægt på kvalitetshåndværk.

Ny tagdækning

Er du ved at planlægge et nyt tag eller har brug for en forbedret tagdækning på dit hus, så står Gladsaxe Bygningsentreprise klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med tagdækning, derfor ved vi helt præcis hvad det kræver af dig og os, for at skabe en god tagdækning hos dig.
Helt grundlæggende går tagdækningen ud på at vi udskifter det yderste lag på taget, så man fortsat kan beskytte isoleringen på bygningen. I Danmark oplever vi en del regn og vind og på baggrund af dette, bør man vælge en god tagdækker for at få det bedste og mest langtidsholdbare resultat.
Vi går ind for et stykke arbejde udført af højeste kvalitet, så du slipper for bekymringer og ekstraudgifter til taget i årene fremover.  

Tagdækningstyper

Med vores mange års erfaring har vi styr på forskellige typer af tagdækning og tagpaptag til dit hjem. Herunder glatdækning, listedækning, plankedækning, shingles og meget mere. Vores kompetente tagdækkere har fuldstændig styr på hvordan de skal foretage tagdækning hos dig.

Glatdækning er et tagpap, som skaber tæthed i taget da det består af underpap og overpap. Dette er den mest hyppige metode til dig med et tag der har en glat og ubrudt overflade på taget.

Listedækning benyttes ofte ved nybyggerier og nye tag-projekter. Fordelen ved denne er en længere levetid samt et pænere og mere strømlignet udseende. Specielt hvis taget er synligt fra gadeplan, kan man på denne måde lave en flot minimalistisk finish på et normalt glatdækket tag.

Plankedækning består af tværgående planker dækket ind i pap. Dette skaber et flot udseende for taget og tydeliggøre tagets form.

Shingels tage er tagpap der er tilskåret i stykker i stedet for ruller. Disse er dog billigere, men hos Gladsaxe Entreprise arbejder vi med kvalitetsfyld håndværk og benytter høj grad af kvalitet ved vores tagarbejde.

 

Troværdigt partnerskab med førende leverandør

Vi har indgået et tæt partnerskab med BMI Group og Icopal for at skabe de bedst mulige forudsætninger for vores kunder. Ud over direkte fordele og garantier for vores kunder gør partnerskabet også, at vi har direkte adgang til professionel faglig sparing, kompetenceudvikling og kvalitetsprodukter. 

Yderligere fordele for bygningsejere:

 • Sikkerhed for kvalitetsprodukter og kvalitetshåndværk
 • Ultimativ tryghed med tagbranchens stærkeste garanti
 • 30 års produktgaranti – 20 års garanti på udførelse og følgeskader
 • Dækning i tilfælde af tagentreprenørens ophør
 • Ingen nedskrivning af dækning i garantiperioden 

Vi står klar til at give en hjælpende hånd

Du er velkommen til at ringe til os og høre mere om hvordan din tagdækning bør udføres. Vores tagdækkere udfører tagdækning i København og omegn

Yderligere tilbyder vi:

 • Tag & tagrender
 • Renovering af tag
 • Kviste
 • Tagpaptage
 • Faldsikring
 • 5-års garantiordning

Så hvis du har brug for en tagdækker, tagpaptag eller vejledning omkring dette, sidder vi klar hos Gladsaxe Bygningsentreprise med god rådgivning og kvalitetshåndværk klar til dig. Du kan kontakte os på telefon 50 98 18 74 eller skrive til os på mailadressen kontor@gladsaxebyg.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  I vil høre fra os snarest muligt

   I vil høre fra os snarest muligt

   Vi er medlem af disse organisationer


    

    

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Vi er medlem af disse foreninger


   Ring til os

   Skriv til os

   Tømrermester: johnni@gladsaxebyg.dk

   Byggeleder/Tømrerarbejde: soren@gladsaxebyg.dk

   Murermester: jesper@gladsaxebyg.dk

   Bogholder: bogholder@gladsaxebyg.dk

   Kontorassistent: kontor@gladsaxebyg.dk