Facaderenovering

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage pĂĄ din henvendelse hurtigst muligt.


  Professional facaderenovering i Købehavn

  Det er altid vigtigt at være sikker på, at man vælger den rigtige type gulv og materiale til sin bolig. Har man eksempelvis hund, kat, børn eller andet der kan ridse gulvet, kan et slidstærkt plankegulv være fornuftigt, fordi det vil holde langt længere end mange andre gulve. Der findes dog mange forskellige typer materialer og behandlinger, alt efter din bolig og leveforhold. Uanset hvad du har brug for, er det noget vi kan speciallave til dig, alt efter din præferencer og ønsker.

  I løbet af mange års professionelt arbejde inden for gulvlæggerbranchen, er vi blevet specialister inden for træ- og plankegulve. Uanset hvordan din gulvsituation forholder sig, har vi derfor sandsynligvis tidligere arbejdet med en lignende opgave, og kan derfor færdiggøre dit projekt med systematik, kvalitet og effektivitet. Du kan derfor med ro i sindet stole på os til at lægge dit nye gulv.

  Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os på telefon +45 50 98 18 74 eller via mail kontor@gladsaxebyg.dk, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig!

  0
  Ă…rs erfaring
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør

  Facaderenovering København

  Husk, at en facaderenovering er en investering i dit hjem. En facaderenovering pynter på udseendet og forlænger levetiden på dit hus.

  Vi ved godt at alle huse er forskellige og alle husejere har holdninger og ønsker til deres hus. Derfor lytter vi til dig, når vi i fællesskab skal planlægge den bedste løsning på din facaderenovering.

  En facaderenovering kan både bestå af en afrensning af dit murværk, en facadeisolering eller en hel proces hvor din facade får helt nyt liv. Har du f.eks. mursten og synes ikke farven på dine mursten passer til dit hus, kan det løses ved at sandblæse og male huset. Dette får dit hus til at fremstå helt nyt og du kan nu også selv vælge farven. Selve processen afhænger selvfølgelig også af, hvilket materiale din facade er bygget af, og hvordan du ønsker den skal fornyes.

  Heldigvis har vi mange års erfaring med med både renovering og isolering af facader, så vi kan nemt hjælpe dig med rådgivning omkring dette.

  Fordele ved facaderenovering

  Når du vælger at renoverer din facade kan du 100% regne med at fordelene opvejer investeringen. De største gevinster ved facaderenovering er, at du forlænger din boligs levetid og giver huset meget mere modstandsdygtighed mod vind og vejr i fremtiden. Du kan frit vælge hvilket udtryk du ønsker dit hus skal have, og du for eksempel skabe bedre sammenhæng i boligens indre og ydre.

  En facaderenovering er ogsĂĄ med til at optimere pĂĄ dit energiforbrug, og dermed spare dig mange penge pĂĄ din varmeregning.

  I sidste ende fĂĄr du et hus der fremstĂĄr som nyt og velholdt, samtidig med du sparer en masse udgifter.
  Alle disse fordele betyder også at din ejendomsvurdering stiger, hvilket betyder at når du forbedre dit hus stiger værdien af dit hus. Derudover stiger værdien også hvis du en dag står og vil sælge dit hus. Det betyder både værdi i din investering, friværdi, og gensalg.

  Facadeisolering

  En facadeisolering er en efterisolering af dit hus og din facade. Det kan være en god ide at investere i dette, hvis du alligevel går med tanker om at opgradere din facade med en renovering. Facadeisolering er en udvendig isolering, som bliver bygget uden på dit hus, fordelen er, at det ikke tager vigtige kvadratmeter i dit hjem. På samme tid vil den gamle ydervæg, fungerer som en barriere for kulde om vinteren og holde varmen ude i sommermånederne. Der er mange fordele ved at overveje facadeisolering til dit hjem.

  Isolering kan give stor værdi til dit hjem, både for dig lige nu, men i særdeleshed også hvis du en dag skulle ønske at sælge din ejendom.

  Ved en facaderenovering kan det være en god ide at overveje om det ville være en god ide at efterisolere huset udvendigt i forbindelse med renoveringen.

  Her er fordelene ved udvendig isolering:

  Eksempler pĂĄ nogle af processerne:

  Det har en markant effekt på prisen, hvilket materiale gulvet skal lægges i. Vil du eksempelvis have lagt et massivt og slidestærkt egetræsgulv, kommer prisen til at være anderledes i forhold til at få lagt et laminatgulv.

  Dette kan nemt forveksles med valg af materiale, men der er også et flertal af valgmuligheder inden for selve gulvtypen. Har du brug for bærende eller ikke-bærende gulv, svømmende gulv osv., har det alt sammen forskellige effekter på prisen.

  Yderligere har det selvfølgelig en betydning hvor stort et areal, der skal lægges nyt gulv på. Skal der lægges gulv i hele din ejendom vil prisen i sagens natur være højere end hvis du kun har brug for nyt gulv i et enkelt værelse.

  Til mennesker fra mennesker

  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise, laver vi facaderenovering fordi vi gerne vil. Det er en fornøjelse for at at se den forvandling som en veludført renovering giver et hus. Derfor kan du altid forvente et højt fagligt niveau og professionelle og dygtige håndværkere med høj faglig stolthed. Vi ved, at det er en stor investering for dig. Derfor er vi meget bevidste om vores rolle og tænker altid på helheds billedet og på hvordan det renoveringen bedst tilgodeser dine ønsker og behov.

  Vores største styrke er, at vi også er mennesker. Du kan derfor være sikker på at møde os i en uhøjtidelig atmosfære med fokus på gensidig respekt, ærlighed og åbenhed. Vi tror på at en konstruktiv dialog, giver de bedste resultater – og derfor er vi også imødekommende overfor dine ønsker.

  Vigtigst af alt, arbejder vi effektivt og struktureret, vi sætter en ære i at afslutte arbejdet til aftalt tid, til aftalt pris samt at have udført et flot og vellykket stykke arbejde.

  Det har stor værdi for os at du som kunde bliver glad og 100% tilfreds med vores arbejde.

  Hvad koster en facaderenovering?

  Der er mange måder, du kan renovere din facade på – og prisen vil afhænge af mange forskellige faktorer.

  Går du med en lille eller stor drøm om at få renoveret din facade nu, så ring til os i dag og hør hvordan vi kan gøre din drøm til virkelighed. Har du spørgsmål til processen, pris eller hvad der kan lade sig gøre, så er det bare med at give os et ring, vi er mere end klar til at besvare hvad end du skulle have på hjertet.

  Ingen opgaver er ens, og derfor er der heller ingen priser, der er det. Det er vigtigt for os at vi giver dig så præcist et prisoverslag som muligt, så du – når det hele er overstået – føler at hele processen har været en tryg og positiv oplevelse. Vi kommer gerne ud og kigger på din opgave, inden vi giver dig en pris eller et prisoverslag. Alle opgaver er forskellige og nogle kræver mere end andre – derfor er der også meget forskel på facaderenoveringens pris.

  Tid til facaderenovering?

  Vores bedste anbefaling er at tage kontakt til os så kan vi tage en samtale omkring dine ønsker. 

  Facaderenovering med pudset-facade for Erhvervskunde i Kgs. lyngby

  Facaderenovering i København

  Kundeudtalelser