Facaderenovering i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Facaderenovering

Bærer dit hus præg af alle årene i vind og vejr? Virker din facade træt og trænger den til en make over, et fix-up eller en frisk start?
 
Hos Gladsaxe Bygningsentreprise kan vi, hjælpe dig med at give dit kære hjem en kærlig hånd med en facaderenovering.
 
Har du et lille hus, en enkelt facade eller en større erhvervsbygning der mangler en facaderenovering, så er vi klar til at hjælpe. 
 
Vi udfører facaderenovering i hele København og omegn, og uanset hvilken facade du har på dit hus, finder vi den helt rigtige løsning til dig.
 

Facaderenovering København

Husk, at en facaderenovering er en investering i dit hjem. En facaderenovering pynter på udseendet og forlænger levetiden på dit hus.
 
Vi ved godt at alle huse er forskellige og alle husejere har holdninger og ønsker til deres hus. Derfor lytter vi til dig, når vi i fællesskab skal planlægge den bedste løsning på din facaderenovering.
 
En facaderenovering kan både bestå af en afrensning af dit murværk, en facadeisolering eller en hel proces hvor din facade får helt nyt liv. Har du f.eks. mursten og synes ikke farven på dine mursten passer til dit hus, kan det løses ved at sandblæse og male huset. Dette får dit hus til at fremstå helt nyt og du kan nu også selv vælge farven. Selve processen afhænger selvfølgelig også af, hvilket materiale din facade er bygget af, og hvordan du ønsker den skal fornyes.
 
Heldigvis har vi mange års erfaring med med både renovering og isolering af facader, så vi kan nemt hjælpe dig med rådgivning omkring dette.
 

Fordele ved facaderenovering

Når du vælger at renoverer din facade kan du 100% regne med at fordelene opvejer investeringen. De største gevinster ved facaderenovering er, at du forlænger din boligs levetid og giver huset meget mere modstandsdygtighed mod vind og vejr i fremtiden. Du kan frit vælge hvilket udtryk du ønsker dit hus skal have, og du for eksempel skabe bedre sammenhæng i boligens indre og ydre.
 
En facaderenovering er også med til at optimere på dit energiforbrug, og dermed spare dig mange penge på din varmeregning.
 
I sidste ende får du et hus der fremstår som nyt og velholdt, samtidig med du sparer en masse udgifter.
Alle disse fordele betyder også at din ejendomsvurdering stiger, hvilket betyder at når du forbedre dit hus stiger værdien af dit hus. Derudover stiger værdien også hvis du en dag står og vil sælge dit hus. Det betyder både værdi i din investering, friværdi, og gensalg. 
 

Facadeisolering

En facadeisolering er en efterisolering af dit hus og din facade. Det kan være en god ide at investere i dette, hvis du alligevel går med tanker om at opgradere din facade med en renovering. Facadeisolering er en udvendig isolering, som bliver bygget uden på dit hus, fordelen er, at det ikke tager vigtige kvadratmeter i dit hjem. På samme tid vil den gamle ydervæg, fungerer som en barriere for kulde om vinteren og holde varmen ude i sommermånederne. Der er mange fordele ved at overveje facadeisolering til dit hjem.
 
Isolering kan give stor værdi til dit hjem, både for dig lige nu, men i særdeleshed også hvis du en dag skulle ønske at sælge din ejendom.
 
Ved en facaderenovering kan det være en god ide at overveje om det ville være en god ide at efterisolere huset udvendigt i forbindelse med renoveringen. Her er fordelene ved udvendig isolering:
 • Metoden er ca. 30% mere effektiv end ved indvendig isolering.
 • De gamle ydermurer bliver et bærende element for at holde kulde ude om vinteren og temperaturen nede om sommeren.
 • Ved isolering kan du være sikker på at spare på varmeregningen, og derved bliver investeringen endnu mere favorabel.
 • Boligarealet forbliver uændret – du mister derfor ikke vigtige kvadratmeter i din bolig.
 • Der skal ikke flyttes på rør, radiatorer eller el installationer.
 • Alt arbejdet foregår udenfor. Det betyder, at du ikke bliver påvirket af snavs og byggerod eller ville skulle til at flytte rundt på dine ting.
 • Du kan få ønsket om en ny flot facade opfyldt – og stadig få alle de overstående fordele med.
 

Eksempler på nogle af processerne:

 • Afrensning af facade. Der er flere former, som er anvendelige – afhængig af facaden.
 • Sandblæsning – Her fjerner du alt det gamle materiale på facaden, f.eks. kalk, puds eller maling og får samtidig et underlag, der er modtagelig overfor næste behandling i din facade renovering.
 • Vandskuring – Dit hus kommer til fremstå helt nyt og flot med denne form for puds behandling.
 • Isolering – Giv dit hus bedre isoleringsevne og spar på varmeregningen.
 • Reparationer – Hvad end det er sætningsrevner eller mørtel fejl, så er der en løsning på problemet.
 • Maling – Vælg frit mellem mange flotte farver, på denne måde kan du sætte dit personlige præg på det ydre på dit hus.
 • Udkradsning af gamle fuger samt rengøring.
 • Analysering af dit murværk for valg af korrekt mørtel til din nye facade.
 • Lægning af ny fuge.
 

Til mennesker fra mennesker

Hos Gladsaxe Bygningsentreprise, laver vi facaderenovering fordi vi gerne vil. Det er en fornøjelse for at at se den forvandling som en veludført renovering giver et hus. Derfor kan du altid forvente et højt fagligt niveau og professionelle og dygtige håndværkere med høj faglig stolthed. Vi ved, at det er en stor investering for dig. Derfor er vi meget bevidste om vores rolle og tænker altid på helheds billedet og på hvordan det renoveringen bedst tilgodeser dine ønsker og behov.
 
Vores største styrke er, at vi også er mennesker. Du kan derfor være sikker på at møde os i en uhøjtidelig atmosfære med fokus på gensidig respekt, ærlighed og åbenhed. Vi tror på at en konstruktiv dialog, giver de bedste resultater – og derfor er vi også imødekommende overfor dine ønsker.
 
Vigtigst af alt, arbejder vi effektivt og struktureret, vi sætter en ære i at afslutte arbejdet til aftalt tid, til aftalt pris samt at have udført et flot og vellykket stykke arbejde.
 
Det har stor værdi for os at du som kunde bliver glad og 100% tilfreds med vores arbejde.
 

Hvad koster en facaderenovering?

Der er mange måder, du kan renovere din facade på – og prisen vil afhænge af mange forskellige faktorer. 
 
Går du med en lille eller stor drøm om at få renoveret din facade nu, så ring til os i dag og hør hvordan vi kan gøre din drøm til virkelighed. Har du spørgsmål til processen, pris eller hvad der kan lade sig gøre, så er det bare med at give os et ring, vi er mere end klar til at besvare hvad end du skulle have på hjertet.
 
Ingen opgaver er ens, og derfor er der heller ingen priser, der er det. Det er vigtigt for os at vi giver dig så præcist et prisoverslag som muligt, så du – når det hele er overstået – føler at hele processen har været en tryg og positiv oplevelse. Vi kommer gerne ud og kigger på din opgave, inden vi giver dig en pris eller et prisoverslag. Alle opgaver er forskellige og nogle kræver mere end andre – derfor er der også meget forskel på facaderenoveringens pris.
 
Vores bedste anbefaling er at tage kontakt til os så kan vi tage en samtale omkring dine ønsker – RING 50 98 18 74
 

Bliv ringet op inden for 24 timer

Ring til os