Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Tømrer i Frederiksberg

Tømrer FrederiksbergLeder du efter en tømrer Frederiksberg til at tage sig af en større eller mindre tømreropgave i hjemmet? Led ikke længere. Gladsaxe Bygningsentreprise er klar til at hjælpe dig, og rykke ud til din bopæl på Frederiksberg, uanset hvad din tømreropgave drejer sig om.

Den ideelle tømrer i Frederiksberg

Hos Gladsaxe Bygningsentreprise får du tømrerarbejde af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Selvom vi har mange års erfaring som tømrer Frederiksberg, mener vi ikke at god kvalitet skal koste en formue. Derfor sørger vi for altid at have den fornødne uddannelse og ekspertise til at påtage os alle former for tømrer Frederiksbergarbejde, men samtidig også kunne være i stand til at give en god pris. Det kan vi gøre, blandt andet fordi vi har faste aftaler og samarbejdspartnere, som har den samme prisindstilling som os, og derfor giver os de gode priser på materialer og værktøjer med mere.

Vi påtager os enhver opgave

Er din tømrer Frederiksbergopgave stor eller lille? Det har ingen betydning for os, vi ordner alt fra badeværelse til køkken, carport, gulve, tagarbejde og nye døre og vinduer. Som tømrer Frederiksberg er vi ikke kræsne med arbejdsopgaverne, men holder af at hjælpe hvor der er behov for vores ekspertise.

Hos Gladsaxe Bygningsentreprise er vi specialiserede i renovering og udskiftning af vinduer og døre, samt tag renovering og udskiftning af tag. Vi har desuden også eksperter i renovering og udskiftning af trægulve, samt renovering af lofter og vægge i hele boligen. Det betyder dog ikke, at det er det eneste tømrer Frederiksberg arbejde vi påtager os. Gennem årene har vi oparbejdet et bredt kendskab og en god erfaring inden for mange forskellige arbejdsopgaver, hvilket betyder at vi blandt andet også arbejder med køkkener, udestuer, trapper og meget mere. Vi kan endvidere fremstille reoler og andre møbler på mål. Din tømrer Frederiksberg er ikke kræsen. Vi mener det, når vi siger at vi kan det hele.

Tømrer i Frederiksberg – Når arbejdet skal være ordentligt

Som tømrer Frederiksberg besidder vi en stor faglig stolthed og garanterer, at vi altid er effektive og grundige, når vi udfører vores arbejde. Vi arbejder med materialer af høj kvalitet, og sørger for at have så lidt materialespild som muligt. Det gør også at vi altid kan give dig et godt tilbud til konkurrencedygtige priser, for hos os betaler du ikke mere end højst nødvendigt, men du får til gengæld arbejde til tiden og god service. Det er din garanti for en ordentlig tømrer Frederiksberg.

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os på tlf.: 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk

  I vil høre fra os snarest muligt

   I vil høre fra os snarest muligt

   Vi er medlem af disse organisationer


    

    

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Vi er medlem af disse foreninger


   Ring til os

   Skriv til os

   Tømrermester: johnni@gladsaxebyg.dk

   Byggeleder/Tømrerarbejde: soren@gladsaxebyg.dk

   Murermester: jesper@gladsaxebyg.dk

   Bogholder: bogholder@gladsaxebyg.dk

   Kontorassistent: kontor@gladsaxebyg.dk