Tømrer i Frederiksberg

Vi kan hjælpe dig fra idé til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Den ideelle tømrer i Frederiksberg

  Leder du efter en tømrer Frederiksberg til at tage sig af en større eller mindre tømreropgave i hjemmet? Led ikke længere. Gladsaxe Bygningsentreprise er klar til at hjælpe dig, og rykke ud til din bopæl på Frederiksberg, uanset hvad din tømreropgave drejer sig om. 

  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise får du tømrerarbejde af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Selvom vi har mange års erfaring som tømrer Frederiksberg, mener vi ikke at god kvalitet skal koste en formue. Derfor sørger vi for altid at have den fornødne uddannelse og ekspertise til at påtage os alle former for tømrer Frederiksbergarbejde, men samtidig også kunne være i stand til at give en god pris. Det kan vi gøre, blandt andet fordi vi har faste aftaler og samarbejdspartnere, som har den samme prisindstilling som os, og derfor giver os de gode priser på materialer og værktøjer med mere. 

  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør
  0

  Vi påtager os enhver opgave

  Er din tømrer Frederiksbergopgave stor eller lille? Det har ingen betydning for os, vi ordner alt fra badeværelse til køkken, carport, gulve, tagarbejde og nye døre og vinduer. Som tømrer Frederiksberg er vi ikke kræsne med arbejdsopgaverne, men holder af at hjælpe hvor der er behov for vores ekspertise.

  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise er vi specialiserede i renovering og udskiftning af vinduer og døre, samt tag renovering og udskiftning af tag. Vi har desuden også eksperter i renovering og udskiftning af trægulve, samt renovering af lofter og vægge i hele boligen. Det betyder dog ikke, at det er det eneste tømrer Frederiksberg arbejde vi påtager os. Gennem årene har vi oparbejdet et bredt kendskab og en god erfaring inden for mange forskellige arbejdsopgaver, hvilket betyder at vi blandt andet også arbejder med køkkener, udestuer, trapper og meget mere. Vi kan endvidere fremstille reoler og andre møbler på mål. Din tømrer Frederiksberg er ikke kræsen. Vi mener det, når vi siger at vi kan det hele. 

  Tømrer i Frederiksberg – Når arbejdet skal være ordentligt

  Som tømrer Frederiksberg besidder vi en stor faglig stolthed og garanterer, at vi altid er effektive og grundige, når vi udfører vores arbejde. Vi arbejder med materialer af høj kvalitet, og sørger for at have så lidt materialespild som muligt. Det gør også at vi altid kan give dig et godt tilbud til konkurrencedygtige priser, for hos os betaler du ikke mere end højst nødvendigt, men du får til gengæld arbejde til tiden og god service. Det er din garanti for en ordentlig tømrer Frederiksberg.

  Vi udfører tømreropgaver i hele Storkøbenhavn!

  Vi tilbyder selvfølgelig vores ydelser over det meste af Storkøbenhavn, bl.a.:

  Kundeudtalelser

  Kontakt os og få et godt tilbud

  Ønsker du mere information, eller kunne du godt tænke dig at få et godt tilbud på din opgave, så kan du altid få fat på os på tlf. 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk.

  Indhent et tilbud