Tømrer i Gentofte

Tømrermester med 12+ års erfaring med professionelle udførte tømreropgaver i Gentofte

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Vi er din tømrermester i Gentofte når du har brug for det

  Mangler du en kompetent og kvalitetsbevidst tømrer Gentofte, kan du trygt vælge Gladsaxe Bygningsentreprise som din tømrer i Gentofte. Vi har mange års erfaring i branchen, og er stolte af at være et kvalitetsrigt og sikkert valg for enhver bygningsopgave. 

  Som et kompetent og erfarent tømrerfirma er vi klar til, at påtage os alt tømrer Gentofte arbejde du måtte ønske udført. Vi glæder os altid til nye udfordringer, og ingen opgave er for stor eller lille for os. 

  Som tømrer Gentofte tager vi vores arbejde meget seriøst. Derfor anbefaler vi også, at du ringer til os allerede i dag for at få en snak om dine tømrerdrømme, eller nyudklækkede renoveringsplaner. 

  Vi er klar med gode råd og vejledning gennem hele processen, og vi garanterer dig et godt tilbud til en fordelagtig pris.

  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør
  0

  Et tømrerfirma i Gentofte der holder ord

  Vi har erfaring med mange forskellige opgaver, lige fra nye byggeprojekter, renovering af gamle køkkener, udskiftning af tag og vindue og meget mere. Uanset hvad din boligdrøm måtte indebære, så lover vi, at vi er din garanti for en pålidelig og seriøs tømrer Gentofte. 

  Vi holder hvad vi lover, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Hvorfor skulle vi? Vi kan levere det bedste resultat til billige priser, og holder af at gøre vores kunder glade. Din nye tømrer Gentofte lover aldrig mere end vi kan holde, men vi tør godt love, at du bør vælge os, hvis du ønsker tømrer arbejde af højt niveau til lave priser.

  Udover vores specialområder og mange faste tømrer Gentofte opgaver, kan vi endvidere også fremstille reoler og andre møbler på mål. Dette gælder også hvis du har brug for en helt særlig kreation, der skal passe ind på et specifikt område i dit hjem.

  Vi er også din garanti for en miljøbevidst tømrer i Gentofte

  Udover at gå op i kvaliteten på vores leverede produkter, så går vi hos Gladsaxe Bygningsentreprise også op i miljøet, og hver dag gør vi vores til at passe lidt bedre på vores fælles planet.

  Som tømrer Gentofte arbejder vi så miljøbevidst som muligt. Det betyder for eksempel at vi altid fokusere på materialespil, og sorterer alle overskudsmaterialer grundigt. Intet brugbart bliver smidt ud, men derimod sorteret og sendt retur til enten trælasten eller til vores interne lager. 

  Vi kører altid på genbrugspladsen og sorterer affaldsmaterialer i de respektive containere, og vi forsøger at minimere vores kørsel og benzinforbrug hvor vi kan.

  Hvorfor vælge os som din lokale tømrer i Gentofte?

  Altid med kvalitet i fokus

  Tømreropgaver og reparationer

  Altid tilfredse kunder

  Altid klar kommunikation

  Kundeudtalelser

  Kontakt os og få et godt tilbud i Gentofte

  Ønsker du mere information, eller kunne du godt tænke dig at få et godt tilbud på din opgave, så kan du altid få fat på os på tlf. 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk.

  Indhent et tilbud