Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Tømrer i Herlev

Tømrer HerlevGladsaxe Bygningsentreprise er din garanti, når det kommer til veludført tømrer Herlev arbejde af høj kvalitet. Vælg os som din tømrer Herlev, så er du sikker på et funklende resultat, der holder mange år frem.

Din tømrer i Herlev uanset hvad der skal laves

Vi ved at der er mange tømrer Herlev udbydere på markedet, og alle påberåber sig at være de bedste. Fordelen ved at vælge Gladsaxe Bygningsentreprise som din tømrer Herlev, lægger i at vi er en veletableret tømrer Herlev, med et godt ry og gode priser. Derudover er vi én af de få, der kan tilbyde en total entreprise, hvilket betyder at vi kan gå ind i alle tømrer Herlev opgaver. Og hvis dit aktuelle tømrerarbejde skal kombineres med andre restaureringsopgaver eller nyopførte boligdrømme, kan vi hjælpe hele vejen rundt. Som tømrer Herlev er vi stolte af at være nogle af de bedste i branchen, og vi har den fornødne uddannelse, ekspertise og erfaring, som sætter os i stand til at udføre alle former for tømrer Herlev arbejdsopgaver for dig. Dét er en af vores største styrker, hvis vi selv skal fremhæve vores bedste sider.

Udover vores erfaring og alsidige ekspertise, er vi hos Gladsaxe Bygningsentreprise også blandt de tømrervirksomheder, der ikke er kræsne med tømrer Herlev opgaverne. Vi skeler ikke mellem opgavernes størrelse, men er gerne behjælpelige med det hele, stort som småt. Uanset om det drejer sig om nyt badeværelse, køkken, gulve, tagarbejde eller nye døre og vinduer i sommerhuset, så er vi din tømrer Herlev, og vi er klar til at tilbyde dig gode råd og vejledning. Vi giver naturligvis også altid et godt tilbud, for selvom du får udført et stykke kvalitetsarbejde, skal der stadig være råd til at servere steg for gæsterne i weekenden.

Tagrenovering og køkkener er blandt vores tømrer i Herlevs ekspertiser

Blandt vores ekspertiser er blandt andet tagrenovering, samt restaurering eller opførelse af nyt køkken. Ud fra vores base i København har vi som tømrer Herlev udført utallige tagrenovationer gennem årene. Vi er en af de førende tømrer Herlev udbydere til netop dette job, fordi vi tilbyder kvalitets håndværk til tiden og udelukkende anvender kvalitetsmaterialer. Dermed holder det færdige resultat rigtig mange år fremover, og sparer vores kunder for både tid, penge og ærgrelser.

Indendørs har vi foretaget adskillige renovering og nyopførelser af badeværelser og køkkener. Vi ved hvor vigtige netop disse to rum er for enhver bolig. Badeværelset skal bare fungere, og gerne være lækkert at starte og afslutte dagen i. Samtidig er køkkenet hele husets og familiens mødested. Både om morgenen før skole, og om aftenen når lektier, aftensmad og snak om dagen skal gå op i en højere enhed. Derfor skal køkkenet også være bygget af de bedste materialer, og detaljerne skal være gennemtænkte. Her kan vi hjælpe både med det praktiske tømrer Herlev håndværk, men også med mange års erfaring i detaljer der glæder og gavner – Selv dem du måske ikke havde tænkt over selv.

Din tømrer i Herlev holder hvad vi lover

Vi er troværdige og vi holder altid hvad vi lover. Hos os får du en tømrer Herlev der går lige det skridt længere, for at give dig præcis det resultat du drømmer om. Med flere års erfaring i bagagen kan du være sikker på, at vi altid møder dine krav om den bedste kvalitet til en fornuftig pris.

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os på tlf.: 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk

  I vil høre fra os snarest muligt

   I vil høre fra os snarest muligt

   Vi er medlem af disse organisationer


    

    

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Vi er medlem af disse foreninger


   Ring til os

   Skriv til os

   Tømrermester: johnni@gladsaxebyg.dk

   Byggeleder/Tømrerarbejde: soren@gladsaxebyg.dk

   Murermester: jesper@gladsaxebyg.dk

   Bogholder: bogholder@gladsaxebyg.dk

   Kontorassistent: kontor@gladsaxebyg.dk