Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Nyt tag i Herlev

Nyt tagNår du skal have lagt nyt tag Herlev, ønsker du at finde en specialist, der kan sikrer dig et tag der holder i lang tid, og som er lagt og udført perfekt. Hos Gladsaxe Bygningsentreprise er vi eksperter i at lægge nyt tag Herlev. Vi arbejder med struktur, overblik og sans for detaljerne, hvilket sikrer at vi altid leverer det bedst mulige resultat, som vil holde mange år fremover.

 

Nyt tag i Herlev? Vælg Gladsaxe Bygningsentreprise

Hos Gladsaxe Bygningsentreprise har vi masser af erfaring og kompetencer, som gør at vi altid kan garantere jer et resultat i topklasse, når snakken falder på nyt tag Herlev. Vi arbejder udelukkende med kvalitetsprodukter som holder længe, og vi arbejder ansvarsbevidst, og med sikkerheden for øje. Dette gælder naturligvis for både vores ansatte og vores kunder. Ved at arbejde med kvalitet og sikkerhed fremfor alt, sikrer vi at du får det smukkeste resultat du kunne drømme om, som samtidig holder længere end billigere løsninger. Vi tror på, at når det drejer sig om et nyt tag Herlev, så bør kvalitet altid komme før kvantitet. Det glæder mere i længden.

 

Et nyt tag giver ro i maven

Vi sørger naturligvis også for at du ikke behøver at bekymre dig, hverken under arbejdet eller efter vi har pakket sammen. Vi ved, at ikke to mennesker er ens, og det samme gælder for to tage. Derfor er al vores arbejde specifikt tilpasset den enkelte nyt tag Herlev opgave, og vi bruger vores erfaring til at sikre at alle bygningsreglementer og regler overholdes og tages hånd om. Alle gældende forskrifter overholdes, vores personale arbejder under sikre forhold og du behøver ikke bekymre dig om at skulle tørre regnvand op fra stuegulvet, vælte stiger og materialer eller flytte ud af dit hjem imens. Selvom vi arbejder effektivt, ved vi at et godt nyt tag Herlev tager tid. Så vi sørger for at rydde op efter os selv, og gøre det så overskueligt og let at leve i imens, som det er os muligt.

Ring til os og lad os give dig et uforpligtende tilbud på et nyt tag Herlev, så vil du forstå hvorfor vi er mange Herlev borgeres foretrukne valg.

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os på tlf.: 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk

  I vil høre fra os snarest muligt

   I vil høre fra os snarest muligt

   Vi er medlem af disse organisationer


    

    

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Vi er medlem af disse foreninger


   Ring til os

   Skriv til os

   Tømrermester: johnni@gladsaxebyg.dk

   Byggeleder/Tømrerarbejde: soren@gladsaxebyg.dk

   Murermester: jesper@gladsaxebyg.dk

   Bogholder: bogholder@gladsaxebyg.dk

   Kontorassistent: kontor@gladsaxebyg.dk