Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Nyt tag i Gentofte

Nyt tagHvis din bolig trækker til et nyt tag Gentofte, så er det meget vigtigt at du lader fagfolk, med mange års erfaring stå for dit projekt. På den måde sikrer du at du fået et resultat af høj kvalitet, og med den højest mulige levetid.

Hos Gladsaxe Bygningsenterprise er vi specialister i alle former for tagarbejde. Så hvis du sidder i et hus med mange år på bagen, og derfor leder efter nyt tag Gentofte, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har mange års erfaring på området, og er specialister i vedligeholdelse af tag, samt alle former for reparationer af tag. Vi varetager både større, såvel som mindre taglægnings opgaver.

Intet holder for evigt, og dit tag er ingen undtagelse. Tiden sætter sine spor, og med årene bliver dit gamle tag også slidt ned af de danske vind og vejrforhold. Her hos Gladsaxe byg hjælper vi dig med at de reparere dit gamle tag, så det er klar til flere år.

Vi anbefaler dog helt sikkert at udskifte dit gamle tag med et helt nyt et, i stedet for reparation. Dette kan svare sig på den lange bane.

 

Tjek om du skal have et nyt tag

Det er vigtigt at man jævnligt selv kigger, eller får en fagmand til at kigge efter diverse skader og utætheder. Det vil kunne spare dig en masse unødige bekymringer i fremtiden, ved at opdage disse i tide til at få det udbedret uden at blive ramt af et væld af følgeskader. Der kan forekomme svamp i selve tagkonstruktionen hvis man ikke har en ordentlig ventilation. Hvis man har tagrender der ikke leder vandet tilstrækkeligt væk fra tagkonstruktionerne, kan det give alvorlige fugtskader. Fugtskader er noget man gerne vil være foruden.

 

Nyt tag i Gentofte – Den samlede løsning

Mange mennesker tror at det at få et nyt tag er simpelt og egentlig bare er at ligge nye tegl på konstruktionen. I princippet kan de have ret, men det forholder sig som så mange andre ting i livet: Hvis man får ordnet det underliggende, vil det gavne konstruktionen og de dertilhørende konstruktioner på sigt. Det handler nemlig om samtidig at sørge for at sikre at tagkonstruktionen er solid og stærk. På den måde kan man opnå det højest mulige levetid for konstruktionen. Hos Gladsaxe Bygningsenterprise er vi grundige, ambitiøse, og går aldrig på kompromis med kvaliteten eller dialogen med vores kunder.

 

Kontakt os for et tilbud på nyt tag i Gentofte

Har du længe været i overvejelsesfasen, og føler at denne side gav dig en bedre ide om hvilke ting der skal tages hensyn til når snakken falder på et evt nyt tag, så tøv ikke med at kontakt os via e-mail på johnni@gladsaxebyg.dk, eller direkte på telefonnummer 50 98 18 74. Du kan også udfylde vores call back formular, så vil vi ringe dig op hurtigst muligt.

Vi glæder os til at give dig gode råd, og eventuelt stå for din taglægning. Vi garanterer at du ikke vil fortryde at du valgte os.

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os på tlf.: 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk

  I vil høre fra os snarest muligt

   I vil høre fra os snarest muligt

   Vi er medlem af disse organisationer


    

    

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Vi er medlem af disse foreninger


   Ring til os

   Skriv til os

   Tømrermester: johnni@gladsaxebyg.dk

   Byggeleder/Tømrerarbejde: soren@gladsaxebyg.dk

   Murermester: jesper@gladsaxebyg.dk

   Bogholder: bogholder@gladsaxebyg.dk

   Kontorassistent: kontor@gladsaxebyg.dk