Nyt tag i Gentofte

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Nyt tag i Gentofte

  Hvis din bolig trænger til et nyt tag Gentofte, så er det meget vigtigt at du lader fagfolk, med mange års erfaring stå for dit projekt. På den måde sikrer du at du fået et resultat af høj kvalitet, og med den højest mulige levetid.

  Hos Gladsaxe Bygningsenterprise er vi specialister i alle former for tagarbejde. Så hvis du sidder i et hus med mange år på bagen, og derfor leder efter nyt tag Gentofte, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har mange års erfaring på området, og er specialister i vedligeholdelse af tag, samt alle former for reparationer af tag. Vi varetager både større, såvel som mindre taglægnings opgaver.

  Intet holder for evigt, og dit tag er ingen undtagelse. Tiden sætter sine spor, og med årene bliver dit gamle tag også slidt ned af de danske vind og vejrforhold. Her hos Gladsaxe byg hjælper vi dig med at de reparere dit gamle tag, så det er klar til flere år.

  Vi anbefaler dog helt sikkert at udskifte dit gamle tag med et helt nyt et, i stedet for reparation. Dette kan svare sig på den lange bane.

  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør
  0

  Tjek om du skal have et nyt tag

  Det er vigtigt at man jævnligt selv kigger, eller får en fagmand til at kigge efter diverse skader og utætheder. Det vil kunne spare dig en masse unødige bekymringer i fremtiden, ved at opdage disse i tide til at få det udbedret uden at blive ramt af et væld af følgeskader. Der kan forekomme svamp i selve tagkonstruktionen hvis man ikke har en ordentlig ventilation. Hvis man har tagrender der ikke leder vandet tilstrækkeligt væk fra tagkonstruktionerne, kan det give alvorlige fugtskader. Fugtskader er noget man gerne vil være foruden.

  Nyt tag i Gentofte – Den samlede løsning

  Mange mennesker tror at det at få et nyt tag er simpelt og egentlig bare er at ligge nye tegl på konstruktionen. I princippet kan de have ret, men det forholder sig som så mange andre ting i livet: Hvis man får ordnet det underliggende, vil det gavne konstruktionen og de dertilhørende konstruktioner på sigt. Det handler nemlig om samtidig at sørge for at sikre at tagkonstruktionen er solid og stærk. På den måde kan man opnå det højest mulige levetid for konstruktionen. Hos Gladsaxe Bygningsenterprise er vi grundige, ambitiøse, og går aldrig på kompromis med kvaliteten eller dialogen med vores kunder.

  Nødvendigheden i at skifte til et nyt tag

  Det kan være en nødvendighed at få skiftet dit gamle tag, til et nyt tag København. Moder jord vil gennem årene utvivlsomt sætte sine spor på ethvert tag når det bliver udsat for forskellige vejrforhold. Ren slitage vil derfor tvinge dig til at skifte dit tag ud med et nyt, og mere moderne tag. Dette er selvfølgelig kun gældende hvis du sætter pris på at kunne holde kulden ude, samt at kunne gå i din stue uden at få sop. Muligheden for at renovere dit nuværende tag vil altid være der, men det kan næsten aldrig svare sig økonomisk. 

  Med et helt nyt og moderne tag vil du som nævnt ovenfor opleve en markant værdistigning på dit hus, hvilket ikke er tilfældet hvis du vælger at få renoveret dit gamle tag, selv hvis prisen er det samme.

  Kontakt os i dag for et nyt tag

  Kontakt os allerede i dag for at starte processen omkring et nyt tag til netop jeres bolig. Vi glæder os til at høre fra jer, og står altid klar til et uforpligtende møde, gode råd og vejledning.  Du kan også skrive til os via kontaktformularen. Vi svarer tilbage hurtigst muligt

  Vi udfører tagopgaver i hele Storkøbenhavn!

  Vi tilbyder selvfølgelig vores ydelser over det meste af Storkøbenhavn, bl.a.:

  Kundeudtalelser

  Her er der plads til tekst

  Her er der plads til tekst

  Indhent et tilbud