Murer på Frederiksberg

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  En kompetent murer på Frederiksberg

  Når du vil have kvalitetsarbejde til en fornuftig og overkommelig pris, hedder din murer på Frederiksberg; Gladsaxe Bygningsentreprise. Her hos os, har vi mange års erfaring i både små opgaver og større totale entrepriser. Og som din murer Frederiksberg, sørger vi altid for at have fingeren på pulsen, og vide hvordan man udfører arbejdet bedst muligt. 

  Bor du på Frederiksberg, og har du behov for en faglig kompetente folk, pålidelig og mødestabil arbejdskraft, samt “færdigt arbejde til tiden”, er Gladsaxe Bygningsentreprise altid lige om hjørnet og klar til at hjælpe dig, med din murer Frederiksberg.

  Vi er en virksomhed med stor erfaring, der løser små, såvel som store opgaver overalt i Storkøbenhavn. I vores kundekreds indgår både private og erhvervsvirksomheder, samt offentlige institutioner. Hos Gladsaxe Byg, tager vi os af alle former for mureropgave, der måtte kunne opstå forskellige steder i hjemmet eller udenfor hjemmet. Ring til din murer Frederiksberg, når du har brug for assistance – hos os står vi altid klar. 

  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør
  0

  Gode råd hos din murer på Frederiksberg

  Gladsaxe Bygningsentreprise er ikke kun din murer Frederiksberg, når arbejdet skal udføres. Vi er også altid gode at bruge til grundig sparring eller gode råd, når du har brug for viden og erfaring fra fagfolk. Vi tager altid gerne en uforpligtende snak om dit projekt, og sørger for at du føler dig tryg og sikker igennem hele processen, uanset hvor langt du end er kommet med drømmen og planlægningen for dit projekt. Her hos os, har vi mange års erfaring og er efterhånden blevet eksperter i alle former for opgaver.

  For eksempel har vi været med til, at shine mange badeværelser op, og gjort et utal af gamle badeværelser moderne og in igen. Vi har også renoveret en del altaner, foretaget oppudsning af facader, og fornyet mange tage. Kort sagt, varetager vi både byggeopgaver af nyere karakter, men også renoveringer, hvor det drejer sig om, at få det gamle til at syne nyt og moderne på ny.

  Vi giver gerne et godt tilbud på dit projekt, og sørger for at du får et drømmeresultat, som er færdig til den aftalte tid og uden ekstra regninger og skjulte overraskelser. Når du bestiller en opgave hos os, starter vi altid med at forventningsafstemme og aftale en tidsplan for projektet. På den måde kan du hele tiden følge med i processen, og føle dig sikker på at tingene går som de skal. Hos Gladsaxe Bygningsentreprise mener vi nemlig at branchen skal være gennemskuelig, så som murer Frederiksberg giver vi dig præcis hvad du ønsker og har betalt for, og altid til tiden.

  Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. 

  Vi udfører mureropgaver i hele Storkøbenhavn!

  Vi tilbyder selvfølgelig vores ydelser over det meste af Storkøbenhavn, bl.a.:

  Gladsaxe

  Hillerød

  København

  Allerød

  Rødovre

  Vanløse

  Bagsværd

  Kundeudtalelser

  Kontakt os og få et godt tilbud

  Ønsker du mere information, eller kunne du godt tænke dig at få et godt tilbud på din opgave, så kan du altid få fat på os på tlf. 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk.

  Indhent et tilbud