Murer i Søborg

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Leder du efter en professionel murer i Søborg?

  Led ikke mere. Gladsaxe Bygningsentreprise står klar til at assistere dig. Gladsaxe Bygningsentreprise er en erfaren og kompetent murervirksomhed, som ikke kun har mange år bag sig, men også mange veludførte jobs. Som murer Søborg er vi eksperter i godt murerarbejde og god service. 

  På trods af vores navn, så hjælper vi gerne kunder i hele København og omegn, så hvis du for eksempel bor i Søborg, og har brug for en professional og erfaren murer Søborg, så ring til os. Vi tilbyder en fagligt kompetent, pålidelig og effektiv betjening – Og vi er aldrig længere end et opkald væk hvis du har brug for en partner. Uanset hvor langt du er med at drømme og planlægge byggeprojekter for villaen, så er vi klar til at imponere dig med vores top professionelle håndværk.

  Udover nye byggerier foretager vi også reparationer og renoveringer af alle slags bygningsværker. Vi udfører for eksempel gerne flise- og klinkearbejde, opmuring og omfuring, oppudsning af bygningsværker, skorstene og altaner, facaderenovering af forskellig karakter, samt fundamenter og betontrapper. Vores lister over håndværk som murer Søborg er lang, og vi start altid klar til at hjælpe dig.

  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør
  0

  Din lokale murer i Søborg

  Gladsaxe Bygningsentreprise er en virksomhed med stor erfaring inden for såvel store som små opgaver overalt i Storkøbenhavn. Som murer Søborg udfører vi arbejde for både private og erhverv, så uanset størrelsen og arten af netop dit projekt, så er vi klar til at hjælpe med at gøre din drøm til virkelighed.

  Vi kan tilbyde grundigt råd og vejledning fra start til slut, og vi giver dig naturligvis altid et godt tilbud til en attraktiv pris. Og bare fordi vi er konkurrencedygtige på prisen, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten eller tempoet. En opgave hos os, starter altid med at vi forventning afstemmer og aftaler en tidsplan for projektet. Som den foretrukne murer Søborg, er vi stolte af vores faglige dygtighed, og vi sørger altid for at dit projekt er færdigt til tiden. Og vær ikke bange for at vi roder – Vi bruger altid tid på at sortere vores affald og tage på genbrugsstationen med de nedrevne fliser eller hvad der måtte skulle skaffes af vejen fra dit gamle byggeri. 

  Vi udfører mureropgaver i hele Storkøbenhavn!

  Vi tilbyder selvfølgelig vores ydelser over det meste af Storkøbenhavn, bl.a.:

  Gladsaxe

  Hillerød

  København

  Allerød

  Rødovre

  Vanløse

  Bagsværd

  Kundeudtalelser

  Kontakt os og få et godt tilbud

  Ønsker du mere information, eller kunne du godt tænke dig at få et godt tilbud på din opgave, så kan du altid få fat på os på tlf. 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk.

  Indhent et tilbud