Murer i Gentofte

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Brug for en murer i Gentofte?

  Når du har brug for en murer Gentofte, så er Gladsaxe Bygningsentreprise altid klar til at give en hjælpende hånd. Det gælder (næsten) uanset hvilken form for arbejde du måtte mangle at få udført. Vi har før klaret alt fra tagrenovering til tømrerarbejde eller murerarbejde. Vi udfører arbejde hos både private, erhvervsejendomme og for det offentlige, så vi har prøvet lidt af hvert, og gør det gerne igen. 

  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør
  0

  En opdateret murer i Gentofte

  Selvom vi har mange års erfaring og kompetencer at prale af, så mener vi også at din foretrukne murer Gentofte skal holde sig opdateret på markedet. Derfor har vi også altid fingeren på pulsen, og holder os opdateret om nye metoder og produkter på markedet. Vi vælger altid kvalitet frem for kvantitet, og når vi samtidig vil give dig en god pris, kræver det at vi gør vores forarbejde grundigt, og altid indhenter de gode tilbud og aftaler. På den måde har vi slået os fast som en af de bedste murer Gentofte.

  Har vi allerede opfrisket dit hjem, givet dig en ny carport eller sørget for taglægning i hjemmet i Gentofte, så tager vi også gerne uden for København, når du opdager hvor glad du bliver for resultatet. Vi kører overalt på Sjælland, så hvis du skal have ordnet sommerhuset senere, eller vil anbefale os til venner i Roskilde eller Sydsjælland, så kan du trygt gøre det. Vi kører, når kunden er klar til et møde.

  Vi udfører mureropgaver i hele Storkøbenhavn!

  Vi tilbyder selvfølgelig vores ydelser over det meste af Storkøbenhavn, bl.a.:

  Gladsaxe

  Hillerød

  København

  Allerød

  Rødovre

  Vanløse

  Bagsværd

  Kundeudtalelser

  Kontakt os og få et godt tilbud

  Ønsker du mere information, eller kunne du godt tænke dig at få et godt tilbud på din opgave, så kan du altid få fat på os på tlf. 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk.

  Indhent et tilbud