Nyt tag

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Nyt tag

  Tænker du taget på dit hus som noget særligt? Måske tænker du ikke på dit tag som en stor del, af dit hjems generelle fremtoning. Det er jo ligesom bare en top, der holder vandet ude og sørger for, at varmen ikke stiger helt til vejrs uden først at blive udnyttet, hvor den behøves. 

  Men faktisk udgør taget en vigtig del af husets fremtoning. Man kan nærmest betragte det som en slags top, der holder på alle herlighederne. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvordan den ser ud. Er taget i forfald vil mange nok undre sig over, hvordan facader, lofter og vægge mon så ser ud? Men er der styr på tagværket, er det god opmærksomhed til dit hus og hos Gladsaxe Bygningsentreprise giver vi dit hus et nyt tag du kan prale af.

  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør
  0

  Nyt tag? Vælg Gladsaxe Bygningsentreprise

  Skal I have nyt tag? Uanset om I er ved at bygge nyt hus fra bunden, eller ønsker at erstatte det nuværende tag på en ældre villa, kan der være mange spørgsmål til selve processen. Hvad kan bedst betale sig? Hvad er den rigtige løsning? Skal vi vælge A eller B?

  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise tilbyder vi jer en kompetent og grundig vejledning fra start til slut. Vi besigtiger gerne jeres nuværende tag, og giver jeg derefter en anbefaling til, hvad der er den rigtige løsning for netop jer. Ikke to mennesker er ens, og det samme gælder faktisk for tage. Derfor kommer vi aldrig til at give jer en standardløsning. Vi udarbejder et færdigt overslag på præcis jeres tagprojekt, og giver jer en attraktiv pris på hele arbejdet. Vi er stolte af vores erfaring og kvalitetsarbejde, så hos os behøver I ikke gå på kompromis, eller være bange for pludselig at skulle låne ekstra spande hos naboen, fordi det drypper fra jeres nye tagsten.

  Hvilket nyt tag skal du vælge?

  Der findes mange forskellige typer tagbelægning, som alle har fordele og ulemper i henhold til deres forskellige egenskaber. Disse bør du naturligvis kende, inden du vælger en ny tagbelægning. Hos Gladsaxe Bygningsentreprise ved vi at det nok ikke er et emne, du er ekspertbruger i, og derfor hjælper vi med at vælge det rette tagmateriale til netop dig og dit hjem.

  Når vi guider dig igennem de forskellige elementer inden for nyt tag, du kan vælge imellem, holder vi os altid til de samme målbare områder, som er interessante at se på, i forbindelse med valget af materialer til et nyt tag.

  Holdbarheden er naturligvis interessant, ikke kun fordi det er økonomisk fornuftigt, men også fordi du gerne vil sikre dig et nyt tag, der holder længe og kræver minimum af vedligeholdelse. Ellers kan det hurtigt blive et dyrt nyt tag. Et nyt tag af god holdbarhed er ofte dyrere i anskaffelse, men holder til gengæld væsentligt længere end de billige alternativer. Nogle tagbelægninger kræver også mere vedligeholdelse end andre. For eksempel skal et stråtag vedligeholdes oftere end et zink- eller kobbertag.

  Tæthed er også relevant, for selvom alle tage generelt er tætte (ellers er vi tilbage ved lån af spande hos naboen), så er nogle tagtyper mere tætte end andre. Et bølgeeternittag, som skrues fast ovenfra, er blandt andet et af de mest tætte tagtyper der findes. Under de tagbelægninger, der ikke er helt vandtætte, lægges altid et undertag, som skal “fange” den fugt eller det vand, som i specielle situationer altid vil trænge igennem.

  Vi har mange års erfaring inden for tagrenovering

  Gladsaxe Bygningsentreprise er en professionel virksomhed med base i København og med mange års erfaring inden for tagrenovering. Vi tilbyder kvalitets håndværk til tiden og anvender udelukkende kvalitets produkter samt dygtige, professionelle håndværkere. Vi yder god gammeldags service og tilbyder altid meget attraktive priser. Vigtigst for os er at du bliver tilfreds med både os og vores arbejde.

  Kontakt os i dag for et nyt tag

  Kontakt os allerede i dag for at starte processen omkring et nyt tag til netop jeres bolig. Vi glæder os til at høre fra jer, og står altid klar til et uforpligtende møde, gode råd og vejledning.  Du kan også skrive til os via kontaktformularen. Vi svarer tilbage hurtigst muligt

  Vi udfører tagopgaver i hele Storkøbenhavn!

  Vi tilbyder selvfølgelig vores ydelser over det meste af Storkøbenhavn, bl.a.:

  Kundeudtalelser

  Her er der plads til tekst

  Her er der plads til tekst

  Indhent et tilbud