Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Priser på Velux vinduer

De fleste mennesker bliver forskrækkede når de hører snak om ”special” vinduer, og Velux vinduer pris.

Her på denne side vil vi prøve at give dig relevante oplysninger, og forklare dig om brugen af Velux vinduer, såvel som Velux vinduer pris. Det absolut førende på ovenlysvindues markedet, er Velux ovenlysvindue. Det er i al sin enkelhed en simpel, men dog genial, konstruktion. Velux ovenlysvinduer passer perfekt og sikkert til alle behov for at placere et vindue i et skråtag. En af de smarte ting ved Velux vinduer er det ekstremt simple åbne- og lukkesystem der tillader at det kan åbnes så rummet kan ventileres, samtidig med at der ikke slipper vand ind i regnvejr.

En anden populær variant er Velux vippevinduet. Velux vippevinduer fås i faste størrelser med dertilhørende tilpasningsstykker. Vippevinduet har også den fordel at det er nemt at vedligeholde og gøre rent grundet muligheden for at vippe ydersiden indad. Dette vil spare dig penge i forhold til at hyre en vinduespudser til udvendig rengøring, og du vil forhåbentlig tjene et par point hos din bedre halvdel i processen. 

 

Få mere dagslys med ovenlysvinduer fra VELUX

Rigeligt med dagslys er af største betydning for vores helbred og velbefindende. Ved at montere et ovenlysvindue eller flere i taget kan du få masser af dagslys og sollys ind året rundt. Om sommeren, når solen har mest styrke, er det nødvendigt at lukke af for sollyset med et Velux mørklægningsgardin, og om vinteren, når kulden trænger sig på, så forøger gardinet vinduets isoleringsevne på grund af aluminiumsbelægningen på gardinets bagside. Vælg et Velux ovenlysvindue med alle dets mange fordele.

Kontakt Gladsaxe Bygningsentreprise og hør nærmere. Vi er altid parat med information og et godt tilbud på et Velux ovenlysvindue.

 

  I vil høre fra os snarest muligt

  Velux tagvinduer monteret som kombi-løsning hos kunde i Holte
  Velux rytterlys etableret i kip for privat kunde i Holte

  Priser for tilbehør til Velux-løsninger

  Danskerne er disse dage meget prisbevidste, og tanken falder selvfølgelig på Velux vinduer pris, samt prisen for eventuelt tilbehør. Der findes adskillige former for tilbehør til Velux vinduer, både i den simple og billige ende, men også i den mere avancerede og dyrere ende.

  Der er selvfølgelig mulighed for at selv montere persienner, gardiner, eller rullegardiner. Hvis du er typen der går meget op i din elektronik, og gerne vil toppe hele oplevelsen op, så findes der forskellige elektriske og fjernbetjente løsninger som gør den samlede oplevelse af Velux vinduer optimal.

  Ønsker du mere information kan du altid få fat på os på tlf.: 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk

  Velux vinduer priser – fordelene er mange

  Der er utallige fordele ved at skifte dine gamle og slidte vinduer ud med nye Velux vinduer.

  Du får en meget bedre varmeudnyttelse, og hvis vi bare starter med at tænke på størrelsen på varmeregningen, så vil den helt sikkert gå i den retning du gerne vil have den til. Nedad. Typisk vil der være en besparelse på 3-5000 kroner årligt for et helt almindeligt parcelhus. Dette er dog også det eneste aspekt med pil nedad når emnet er Velux vinduer pris.

  Velux vinduer er faktisk bygget med henblik på at give dagslys ind via skråvægge, men som sagt også beregnet til at være en aktiv del af et energieffektivt hus. Der er sørget for, at Velux vinduer energimæssigt er optimale, så husets beboere får masser af dagslys med et minimalt energispild. Du får generelt et bedre indeklima hvilket har adskillige helbredsmæssige fordele for dig og din familie. En familie du selvfølgelig vil passe bedst muligt på, og Velux vinduer har bedre indbrudssikring end dine ældre vinduer, og kræver samtidig en del mindre vedligeholdelse de næste mange år. Velux vinduer har et flottere design end de fleste ældre vinduer hvilket øger det æstetiske ved Velux vinduer pris. Alt dette får du ud af at investere i nye vinduer, samtidig med at dit hjem også stiger i værdi.

  Etablering af velux rytterlys i kip for privat kunde

  Velux lystunnel monteret hos privat kunde i Holte
  Velux taglem og ovenlyskuppel monteret for privat kunde i Søborg

   I vil høre fra os snarest muligt

   Vi er medlem af disse organisationer


    

    

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Vi er medlem af disse foreninger


   Ring til os

   Skriv til os

   Tømrermester: johnni@gladsaxebyg.dk

   Byggeleder/Tømrerarbejde: soren@gladsaxebyg.dk

   Murermester: jesper@gladsaxebyg.dk

   Bogholder: bogholder@gladsaxebyg.dk

   Kontorassistent: kontor@gladsaxebyg.dk