Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Udskiftning af vinduer

Sidder du og skutter dig i sofaen, begraver dig i det uldne tæppe og gyser lidt ved knirken og rusken i dine ruder? Undrer du dig over, hvorfor det suser lidt i hasperne, og fuglene samles på gesimsen? Eller hvorfor julestemningen breder sig, hver gang der er lidt frostvejr i luften? Og er det generelt bare svært, at holde på varmen inden døre?

Måske står den snart på udskiftning af vinduer? Dine vinduer udholder slid, vind og vejr dagligt, så det er uundgåeligt at det før eller siden vil være nødvendigt at få foretaget en total udskiftning af vinduer i dit hjem.

Hvad end der er tale om slid, renovering eller en ubuden gæst, der har tvunget sig adgang til dit hjem, kan opgaven løses af Gladsaxe Bygningsentreprise.

Udskiftning af vinduer kræver professionel rådgivning

Når du vil have foretaget udskiftning af vinduer i dit hjem, kan opgaven hurtigt blive uoverskuelig, hvis ikke du gør brug af en fagmand, eller selv har erfaring indenfor faget. Det er derfor også vigtigt, at du får en professionel rådgivning og korrekt opmåling. Det står vi klar til at hjælpe med hos Gladsaxe Bygningsentreprise.

Hos Gladsaxe Bygningsentreprise tilbyder vi dig med glæde og stolthed en topprofessionel tømrer og snedker virksomhed. Vi udfører altid kvalitetsarbejde og vi bestræber os altid på, at få det gjort til tiden. God service er en selvfølge for os, og vi holder altid hvad vi lover. Derfor kan du også trygt ringe til os, eller besøge os, for at få et uforpligtende møde om hvad det kræver at udføre lige netop din udskiftning af vinduer eller et andet opsætnings eller byggeprojekt. Vi kører hellere end gerne ud til dig for at måle op og tage notater, for kun ved den bedste forberedelse, får I det bedste resultat.

Udskiftning af vinduer til attraktive priser

Hos Gladsaxe Bygningsentreprise mener vi ikke, at udskiftning af vinduer skal koste en formue. Vi kan sikre en udskiftning af vinduer i topkvalitet og til de bedste priser. Det kan vi, fordi vi kun handler med de bedste leverandører, og altid får en god aftale, som i sidste ender kommer vores kunder til gode.

Når du alligevel overvejer at få lavet en udskiftning af vinduer hjemme hos dig selv, anbefaler vi, at du overvejer muligheden for samtidigt at få nye energirigtige vinduer. Vi har et stort udvalg af nogle af de bedste energirigtige vinduer på markedet, som hurtigt vil tjene deres egen pris ind i besparelser på varmeregningen. Vi forhandler anerkendte mærker som for eksempel Velux, Velfac, Ideal Combi og Outrup, og sælger og monterer kun vinduer, som vi ved, giver den bedste kvalitet og værdi af dit hjem.

Så er det på tide med den udskiftning af vinduer du har udskudt flere gange allerede? Kontakt os i dag på e-mail på johnni@gladsaxebyg.dk, eller direkte på telefonnummer 50 98 18 74. Du kan også udfylde vores call back formular, så vil vi ringe dig op hurtigst muligt. Vi kommer altid gerne ud og beser opgaven, og udarbejder et uforpligtende tilbud på din udskiftning af vinduer.

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os på tlf.: 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk

Bliv ringet op inden for 24 timer

Ring til os

Skriv til os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.