Swedoor

Lad Gladsaxe Bygningsentreprise stå for udskiftning af dine døre.

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Vi skaffer dig et resultat med SWEDOOR

  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise har vi valgt at indgå et samarbejde med dørproducenten Swedoor.

  Swedoor producerer både vinduer og døre hvor sikkerhed og bæredygtighed er i højsædet. Med Swedoor som leverandør af dine døre eller vinduer kan du være sikre på, at du får et produkt hvor kvaliteten er i top. Og hvor der er tænkt ikke bare over designet, men også over alle de små detaljer.

  Din Dørmand er Swedoor’s håndværker-klub. Den er for os dedikerede håndværkere, der værner om det gode håndværk – og som ved at det er vigtigt at have et stort kendskab til vores leverandører.

  Som medlem af Din Dørmand er vi certificerede dørmænd, hvilket betyder vi har en stor ekspertise indenfor dørinstallation, de forskellige produkter og hvordan de passer ind ved ethvert byggeri, om arbejdet drejer sig til privat eller erhverv.

  Således tilbyder vi altid grundig råd og vejledning til dit valg af nye døre og vinduer. Vi har mange års erfaring i branchen, og giver gerne nyttig inspiration omkring stil og design, så dine nye døre og vinduer passer stilmæssigt til din bolig.

  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør
  0

  Swedoor 5plus

  Swedoor tilbyder som de eneste i Danmark hurtig levering af døre.
  Swedoor tilbyder servicen 5plus. Skulle der ske skader, indbrud, eller ændringer af byggeplanen, så sørger 5plus for at du får en ny dør indenfor 5 dage.

  Vi installerer selvfølgelig stadig døre fra andre virksomheder end Swedoor, og har enhver type og mærke af døre med i tankerne, når vi arbejder med dit projekt.

  Din Dørmand hos SWEDOOR

  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise har vi valgt at indgå et samarbejde med dørproducenten Swedoor.
  Swedoor producerer både vinduer og døre hvor sikkerhed og bæredygtighed er i højsædet. Med Swedoor som leverandør af dine døre eller vinduer med til at sikre, at du får et produkt hvor kvaliteten er i top. Her kan du læse mere om vores tætte samarbejde med Swedoor.

  Kundeudtalelser

  Lad os hjælpe dig med at realisere dine drømme

  Vi står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og vi bidrager gerne med vores ekspertise og rådgiver dig til valg af de rigtige typer af vinduer og døre, samt design og materialer

  Indhent et tilbud