Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Badeværelse renovering København

Står du for at skulle starte projekt badeværelse renovering i København? Gladsaxe Bygningsentreprise giver dig en professionel løsning til små penge.

Går du med tanke på at renovere det gamle slidte badeværelse, så kontakt Gladsaxe Bygningsentreprise før du går i gang. Vi er et veletableret tømrer- og murerfirmaet med mangeårig erfaring, og vi udfører altid arbejdet omhyggeligt, effektivt og til attraktive priser. Vi kan gøre din drøm til virkelighed, og skabe det perfekte badeværelse for dig og din familie.

Drømmer du om elegante fliser med perlemor? Et moderne badekår på fødder? Marmor omkring håndvasken? Eller måske bare noget ekstra skabsplads til de rene håndklæder og børnenes badeænder?

Uanset hvad din drøm er, kan du, i samarbejde med os, skabe det perfekte badeværelse med plads til hele familien og alle jeres behov. Vi kan gennemføre en komplet renovering af dit gamle badeværelse som du aldrig havde troet mulig, og vi sørger naturligvis for at arbejde hurtigt og effektivt, så du ikke skal leve uden badefaciliteter alt for længe. Med vores erfarne hjælp har dit hjem snart et helt nyt badeværelse med varmt vand i hanerne, funklende fliser og en helt ny bruser.

Bliv ringet op inden for 24 timer

Ring til os

Skriv til os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Privatlivs preference center

Nødvændig

WP indstillinger, bruger preferencer

wp-settings-1, wfwaf-authcookie, gdpr

Google

Analyse af trafik og data, annoncesporing

Adwords, Analytics, Tag Manager
Se full oversigt på vores privatlivspolitik eller ved at klikke på "mere information"