Ejendomsservice & Ejendomsvedligeholdelse

Bygningsentreprise til professionel vedligeholdelse af etageejendomme og boligforeninger. 

Vil I høre fra os snarest muligt?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage pĂĄ din henvendelse hurtigst muligt.


  Hvorfor vælge os til ejendomsservice

  Faste lavere timepriser

  Forebyggelse og vedligeholdelse

  Vi kender ejendommen i forvejen

  Direkte kontaktperson

  Gladsaxe Bygningsentreprise tilbyder ejendomsservice & ejendomsvedligeholdelse

  Professionel bygningsentreprise til ejendomsvedligeholdelse

  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise tilbyder vi at varetage den løbende vedligeholdelse af andels- og ejerforeninger i hele Hovedstadsområdet.

  Mange foreninger står med eget ansvar i at finde en fagmand til vedligeholdelse af bygningen, dette resulterer ofte i løbende skift af fagmænd, uden en forventet kvalitet på opgaverne.

  Gladsaxe Bygningsentreprise tilbyder at bistå med professionel og erfaren ejendomsvedligeholdelse & ejendomsservice, når du vælger at få lavet ejendomsservice hos os, varetager vi alle opgaver i forbindelse med vedligeholdelse af andels- og ejerforeningerne.

  Vi tilbyder en fast kontaktperson, så du altid er sikker på, at vi har en klar kommunikation. Ejendomsservice bliver altid udført i en høj kvalitet og i tæt samarbejde med administrationen & bestyrelsen i foreningen.

  Ved at indgå en aftale med os om at varetage jeres ejendomsservice så får jeres administration mulighed for hurtigt og effektivt at få udført akutte, såvel som planlagte opgaver.

  Det er vigtigt, at jeres akut opgaver bliver udført, inden det fører til skader, så I ikke risikerer at en mindre akutopgave ender med at blive en større alvorlig skade på bygningen.

  Eksempler pĂĄ opgaver vi varetager i forhold til ejendomsservice & ejendomsvedligeholdelse:

  FĂĄ mest muligt for pengene med ejendomsvedligeholdelse

  - Vi sparer dig tiden uden at gĂĄ ned pĂĄ kvaliteten.

  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise sætter vi os ind i jeres bygning, så vi fremadrettet kan spare tid og penge på holdbare og professionelle løsninger. Dette er til gavn for alle parter, blot ved at gøre brug af vores ejendomsvedligeholdelse. 

  En forening har et rådighedsbeløb til at dække vedligeholdelse og skader pr. år, som gør budgettet og økonomien i foreningen mere forudsigeligt ved at kende priser, tider og kvalitet på opgaven.

  Andels- og ejerforeninger er ofte konstrueret på samme måde, og har ofte de samme udfordringer med deres ejendomsvedligeholdelse. Det gør at vi kan behandle opgaverne hurtigt og effektivt og at vi ved at strukturere den daglige drift af jeres ejendom, og derved kan vi hurtigere udføre den daglige vedligeholdelse.

  Dette er blot fordi, at vi har kommende erfaring med bygningen og kender bygningens sammensætning & udfordringer.

  Vi dyrker vores fag og vi elsker hvad vi laver, derfor ser vi det som en god samarbejdsmulighed for en forening, at have en fast bygningsentreprise til varetagelse af ejendommen. 

  Derfor tilbyder vi, at indgĂĄ en fastprisaftale, som sikrer jer at i har en fast timepris og fast rabatsats pĂĄ materiale forbruget, – dette gør vi ud fra en dialog om hvilket behov i netop har i jeres forening, om hvor ofte vi skal servicere jeres ejendom.

  Jeres faste kontaktperson hos Gladsaxe Bygningsentreprise og jeres administration vil sammen gennemgå mulighederne for en fastpris aftale, og hvordan en individuelle aftale kan sammensættes til jeres fordel.

  etableret
  0
  Udførte opgaver
  0
  År i træk som eliteleverandør
  0

  Vores ejendomsservice dækker over mange forskellige professionelle udførelser

  Professionel, erfaren og seriøs bygningentreprise til alt indenfor ejemdomsservice

  Vi er en pålidelig, kompetent og seriøs entreprise virksomhed med mange års erfaring i byggebranchen. Vi er en bygningsentreprise, som betyder vi kan løfte næsten alle byg-, service- og renoveringsopgaver og meget mere.

  Vi stræber efter at imødekomme dine ønsker, og vi rådgiver med stor glæde omkring byggeprojekter.

  Har du spørgsmål til vores ejendomsservice & ejendomsvedligeholdelse eller andet du gerne vil drøfte, så kontakt os – vi står klar til at modtage dit opkald.

  Vi er medlem af BYG – så vi har BYG Garanti.

  Til mennesker fra mennesker

  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise, laver vi ejendomsservice fordi vi gerne vil. Det er en fornøjelse for at at se den forvandling som en veludført renovering giver ejendomme.

  Derfor kan du altid forvente et højt fagligt niveau og professionelle og dygtige håndværkere med høj faglig stolthed.

  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise er vi meget bevidste om vores rolle og tænker altid på helheds billedet og på hvordan det renoveringen bedst tilgodeser foreningens behov. Vores største styrke er, at vi også er mennesker. Du kan derfor være sikker på at møde os i en uhøjtidelig atmosfære med fokus på gensidig respekt, ærlighed og åbenhed.

  Vi tror på at en konstruktiv dialog, giver de bedste resultater – og derfor er vi også imødekommende overfor jeres ønsker. Vigtigst af alt, arbejder vi effektivt og struktureret. Vi sætter en ære i at afslutte arbejdet til aftalt tid, til aftalt pris samt at have udført et flot og vellykket stykke arbejde.

  Det har stor værdi for os at du som kunde bliver glad og 100% tilfreds med vores arbejde.

  Prisen for ejendomsservice

  Der er mange måder, man kan udføre ejendomsvedligeholdelse – og prisen vil afhænge af mange forskellige faktorer.

  Prisen for ejendomsservice, bunder ud i mange ting. Før vi hos Gladsaxe Bygningsentreprise kan give et konkret bud, skal vi have flere oplysninger. 

  Det varrier med hvor store bygningerne er, hvilke opgaver, hvor tit der skal udføres arbejde m.m. 

  Ring til os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jeres andel- og ejerforeningen med vores professionelle og effektive ejendomsservice.

  Har du spørgsmål til processen, pris eller hvad der kan lade sig gøre, så er det bare med at give os et ring, vi er mere end klar til at besvare hvad end du skulle have på hjertet.

  Ingen opgaver er ens, og derfor er der heller ingen priser, der er det. Det er vigtigt for os at vi giver dig så præcist et prisoverslag som muligt, så du føler at hele processen har været en tryg og positiv oplevelse. 

  Vi kommer gerne ud og kigger på din opgave, inden vi giver dig en pris eller et prisoverslag. Alle opgaver er forskellige og nogle kræver mere end andre – derfor er der også meget forskel på ejendomsservice priser.

  Vores ejensomsservice refferencer

  Ejerforeningen har benyttet os til at udføre løbende udvendig og indvendig vedligehold bla. pĂĄ facaderne og pĂĄ deres betonaltaner, – eksempler pĂĄ opgaver som er udført, er renovering af fyrrum med pudsning af vægge, renovering af kældertrapper pĂĄ pudsning & støbning af trapper samt filsning af kælderhalse / kældervæggene, og sĂĄ har vi udført en gennemgribende renovering af foreningens betonaltaner hvor værnet i beton er afrenset for løs beton, og efterfølgende pudset op igen i en hvis farve som er vedligeholdelsesfri.

  Andels boligforeningen har benyttet os til at udføre en totalrenovering af gårdfacaderne, hvor de eksisterende facader blev afrenset, og pudset op med ny facadepuds som efterfølgende blev delvist malerbehandlet, og samtidig skiftede vi alle vinduer og døre på gårdfacaden til nye vedligeholdelsesfrie vinduer & døre som foreningen efterfølgende ikke skal vedligeholde med maling, samtidig med at vi gennemførte renoveringen af gårdfacaderne og der var opsat stilladser på bygningen, så blev taget gennemgået for fejl og mangler fra tidligere håndværkere, hvor vi skiftede zink på kvistene og udskiftede dele af skifferstenene på taget, og på foreningens to trappetårne til bagtrapperne blev der udbedret en større rådskade fra et utæt tag, og der blev lagt komplet nye tage på bagtrapperne.

  Andels boligforeningen har benyttet os til at udføre en gennemgang af deres ældre tag, hvor taget generelt havde flere utætheder og desværre var der kommet vand ind i flere lejligheder over en længere periode, da men ikke tidligere havde haft fokus på at sikre sig at taget var tæt og i orden. Fra en lift blev hele taget gennemgået for fejl og mangler, og vi udskiftede alle de ældre tagplader som var knækkede eller hullede og som tydeligvis var årsagen til vandskaderne i flere lejligheder. Vi ser ofte et behov for at taget i boligforeninger løbende skal kontrolleres for utætheder, fejl og kommende skader, hvis man husker at gennemgå taget så vil foreningerne kunne undgå skader på bygningerne, som vil kunne forårsage store vandskader, hvor der i sidste ende vil kunne opstå råd & skimmelsvampe skader på tag & facader.

  Andels boligforeningen har benyttet os til at udføre en renovering af deres ældre garagebygning sådan at bygningen fremover kunne benyttes som skralderum. Foreningen var fra kommunen blevet mødt med krav om at der skulle etableres bedre affaldssortering, og derfor skulle der opsættes flere affaldsbeholdere, og foreningen ønskede at deres mange affaldsbeholdere skulle opbevares indenfor i deres ældre garagebygning som ikke længere blev benyttet til samme formål. Garagerne blev renoveret med en ny tagkonstruktion med ny tagbelægning af tagpap, og taget med fuld isoleret og der blev opsat nye lofter, dørene blev skiftet til brandsikrede døre og facaderne blev renoveret med nye fuger. Vi oplever at mange foreninger bliver mødt med krav fra kommunen omkring ændrede affaldshåndteringer, og derfor skal eksisterende skraldeskure eller skraldegårde udvides og ændres, så de kan klare de nye krav, vi har stor erfaring med at tilbyde hjælp til ændring af skraldeskure, etablering af nye skraldeskure eller opsætning af hegn som kan afskærme områder som benyttes til skraldeopbevaring.

  Andels boligforeningen har benyttet os i mange år, hvor vi løbende har udført mange forskellige typer af opgaver som f.eks. gennemgang og renovering af døre & vinduer, undersøgelser og tætning af de ældre tage, udbedring af vandskade og skimmelsvampeskader efter ældre badeværelse som var utæt, fugtsikring af kældersoklerne hvor sokkelpudsen var løs og ødelagt af mange års fugt der var trængt igennem soklerne. Foreningen har benyttet sig af en fastprisaftale hvor vi løbende har udført opgaverne på en fast timeløn og foreningen har haft to faste kontaktpersoner hos Gladsaxe Bygningsentreprise som har assisteret med rådgivning om hvordan foreningen bedst har kunne optimere vedligeholdelsen af deres ældre ejendom.

  Tid til ejendomsservice?

  Vores bedste anbefaling er at tage kontakt til os, så kan vi tage en samtale omkring dine ønsker. 

  Ejendomsvedligeholdelse med pudset-facade for Erhvervskunde i Kgs. lyngby

  Kundeudtalelser

  Indhent et tilbud