Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Tømrer i Søborg, Farum, Gentofte, Rødovre og Lyngby m.m.

Gladsaxe Byggsentreprise – din tømrer i Farum, Lyngby, Rødovre, Søborg og Gentofte. Topprofessionel

Velkommen til Gladsaxe Byggsentreprise – den professionelle og alsidige tømrer i Lyngby m.m. Vi udskifter døre og vinduer, vi bygger udestuer, vi opstiller trapper, vi isolerer, vi lægger gulve… kort sagt – vi påtager os alle former for tømrer arbejde, og vi er både dygtige og ansvarsbevidste. Vi kommer overalt i det storkøbenhavnske område, ja over hele Sjælland. For os er ingen opgave for lille eller for stor, vi klarer også totalentrepriser med et vellykket resultat. Hos os er der ingen slinger i valsen – færdigt arbejde til tiden.

Ring til os og få en snak om jeres planlagte projekt, vi er altid parat med gode råd og vejledning. Kom trygt til din tømrer i Rødovre, Lyngby, Farum, Søborg, Gentofte og Værløse mm.Husk at vi aldrig er længere borte end en telefonsamtale.

Når du skal vælge tømrer i Værløse, Søborg. Farum, Lyngby og Gentofte mm.– vælg Gladsaxe Byggsentreprise

Tømrerarbejde skal være kvalitetsarbejde, derfor bør man vælge den rigtige tømrer fra starten. Gladsaxe Byggeentreprise byder på 1.klasses kvalitetsarbejde fra A til Z. Vi er et topprofessionelt og alsidigt tømrerfirma, der påtager sig opgaver overalt i Storkøbenhavn og på Sjælland i øvrigt. Har du brug for en tømrer i Værløse, en tømrer i Gentofte, en tømrer i Farum, en tømrer i Rødovre, en tømrer i Søborg, en tømrer i Rødovre eller noget andet sted på Sjælland så ring til Gladsaxe Byggeentreprise og få et godt tilbud.

Læs gerne mere om os og vores kompetencer her på hjemmesiden.

Bliv ringet op inden for 24 timer

Ring til os

Skriv til os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.