Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Velux vinduer pris

Velux-vinduerDe fleste mennesker bliver forskrækkede når de hører snak om ”special” vinduer, og Velux vinduer pris.

Her på denne side vil vi prøve at give dig relevante oplysninger, og forklare dig om brugen af Velux vinduer, såvel som Velux vinduer pris. Det absolut førende på ovenlysvindues markedet, er Velux ovenlysvindue. Det er i al sin enkelhed en simpel, men dog genial, konstruktion. Velux ovenlysvinduer passer perfekt og sikkert til alle behov for at placere et vindue i et skråtag. En af de smarte ting ved Velux vinduer er det ekstremt simple åbne- og lukkesystem der tillader at det kan åbnes så rummet kan ventileres, samtidig med at der ikke slipper vand ind i regnvejr. En anden populær variant er Velux vippevinduet. Velux vippevinduer fås i faste størrelser med dertilhørende tilpasningsstykker. Vippevinduet har også den fordel at det er nemt at vedligeholde og gøre rent grundet muligheden for at vippe ydersiden indad. Dette vil spare dig penge i forhold til at hyre en vinduespudser til udvendig rengøring, og du vil forhåbentlig tjene et par point hos din bedre halvdel i processen.

Velux vinduer pris – fordelene er mange

Der er utallige fordele ved at skifte dine gamle og slidte vinduer ud med nye Velux vinduer.

Du får en meget bedre varmeudnyttelse, og hvis vi bare starter med at tænke på størrelsen på varmeregningen, så vil den helt sikkert gå i den retning du gerne vil have den til. Nedad. Typisk vil der være en besparelse på 3-5000 kroner årligt for et helt almindeligt parcelhus. Dette er dog også det eneste aspekt med pil nedad når emnet er Velux vinduer pris.

Velux vinduer er faktisk bygget med henblik på at give dagslys ind via skråvægge, men som sagt også beregnet til at være en aktiv del af et energieffektivt hus. Der er sørget for, at Velux vinduer energimæssigt er optimale, så husets beboere får masser af dagslys med et minimalt energispild. Du får generelt et bedre indeklima hvilket har adskillige helbredsmæssige fordele for dig og din familie. En familie du selvfølgelig vil passe bedst muligt på, og Velux vinduer har bedre indbrudssikring end dine ældre vinduer, og kræver samtidig en del mindre vedligeholdelse de næste mange år. Velux vinduer har et flottere design end de fleste ældre vinduer hvilket øger det æstetiske ved Velux vinduer pris. Alt dette får du ud af at investere i nye Velux vinduer, samtidig med at dit hjem også stiger i værdi.

Velux vinduer pris for tilbehør

Danskerne er disse dage meget prisbevidste, og tanken falder selvfølgelig på Velux vinduer pris, samt prisen for eventuelt tilbehør. Der findes adskillige former for tilbehør til Velux vinduer, både i den simple og billige ende, men også i den mere avancerede og dyrere ende. Der er selvfølgelig mulighed for at selv montere persienner, gardiner, eller rullegardiner. Hvis du er typen der går meget op i din elektronik, og gerne vil toppe hele oplevelsen op, så findes der forskellige elektriske og fjernbetjente løsninger som gør den samlede oplevelse af Velux vinduer optimal.

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os på tlf.: 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk

Bliv ringet op inden for 24 timer

Ring til os

Skriv til os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.