Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Tømrer i Gentofte

Tømrer GentofteMangler du en kompetent og kvalitetsbevidst tømrer Gentofte, kan du trygt vælge Gladsaxe Bygningsentreprise som din tømrer Gentofte. Vi har mange års erfaring i branchen, og er stolte af at være et kvalitetsrigt og sikkert valg for enhver tømrer Gentofte arbejdsopgave.

Vi er din tømrer i Gentofte når du har brug for det

Som et kompetent og erfarent tømrerfirma er vi klar til, at påtage os alt tømrer Gentofte arbejde du måtte ønske udført. Vi glæder os altid til nye udfordringer, og ingen opgave er for stor eller lille for os. Som tømrer Gentofte tager vi vores arbejde meget seriøst. Derfor anbefaler vi også, at du ringer til os allerede i dag for at få en snak om dine tømrerdrømme, eller nyudklækkede renoveringsplaner. Vi er klar med gode råd og vejledning gennem hele processen, og vi garanterer dig et godt tilbud til en fordelagtig pris.

En tømrer i Gentofte der holder ord

Vi har erfaring med mange forskellige opgaver, lige fra nye byggeprojekter, renovering af gamle køkkener, udskiftning af tag og vindue og meget mere. Uanset hvad din boligdrøm måtte indebære, så lover vi, at vi er din garanti for en pålidelig og seriøs tømrer Gentofte. Vi holder hvad vi lover, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Hvorfor skulle vi? Vi kan levere det bedste resultat til billige priser, og holder af at gøre vores kunder glade. Din nye tømrer Gentofte lover aldrig mere end vi kan holde, men vi tør godt love, at du bør vælge os, hvis du ønsker tømrer arbejde af højt niveau til lave priser.

Udover vores specialområder og mange faste tømrer Gentofte opgaver, kan vi endvidere også fremstille reoler og andre møbler på mål. Dette gælder også hvis du har brug for en helt særlig kreation, der skal passe ind på et specifikt område i dit hjem.

Vi er også din garanti for en miljøbevidst tømrer i Gentofte

Udover at gå op i kvaliteten på vores leverede produkter, så går vi hos Gladsaxe Bygningsentreprise også op i miljøet, og hver dag gør vi vores til at passe lidt bedre på vores fælles planet.

Som tømrer Gentofte arbejder vi så miljøbevidst som muligt. Det betyder for eksempel at vi altid fokusere på materialespil, og sorterer alle overskudsmaterialer grundigt. Intet brugbart bliver smidt ud, men derimod sorteret og sendt retur til enten trælasten eller til vores interne lager. Vi kører altid på genbrugspladsen og sorterer affaldsmaterialer i de respektive containere, og vi forsøger at minimere vores kørsel og benzinforbrug hvor vi kan.

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os på tlf.: 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk

  I vil høre fra os snarest muligt

   I vil høre fra os snarest muligt

   Vi er medlem af disse organisationer


    

    

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Vi er medlem af disse foreninger


   Ring til os

   Skriv til os

   Tømrermester: johnni@gladsaxebyg.dk

   Byggeleder/Tømrerarbejde: soren@gladsaxebyg.dk

   Murermester: jesper@gladsaxebyg.dk

   Bogholder: bogholder@gladsaxebyg.dk

   Kontorassistent: kontor@gladsaxebyg.dk