Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Gulve

GulvTrægulve giver robuste, naturlige og behagelige overflader. De skaber rene linjer, ro og rummelighed. Gladsaxe Bygningsentreprise ved, at et smukt trægulv giver huset sjæl.

Træ er virksomhedens foretrukne materiale. Det er smukt, duftende og holdbart, og det vil altid være muligt at finde et trægulv, der passer til jeres hjem.

Skal det være rustikt eller klassisk? Massivt fyrretræsgulv, lamelparket i ask eller skibsplanker i teak? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

  I vil høre fra os snarest muligt

  GladsaxeByg Logo

  Få flotte nye gulve med Gladsaxe Bygningsentreprise

  Uanset om det er gulvet i stuen, eller i hele boligen, der skal skiftes, står vi klar til at hjælpe – Og vi sørger for det hele. Vi kan brække det gamle gulv op og efterfølgende lægge det nye. Alle vores materialer er af høj kvalitet, så du vil være glad for dine gulve i rigtig mange år frem. Derudover sørger vi for at undergulvet bliver lagt helt korrekt, og når gulvet er lagt, sørger vi for at alt virker efter dine forventninger og behov.

  Vi sætter en stor ære i at udføre vores arbejde korrekt, men skulle der mod forventning opstå fejl eller mangler, er vi selvfølgelig medlem af garantiordningen Byg Garanti, der dækker op til 150.000 kroner. Det er for at du som kunde skal følge dig helt tryg ved at overlade opgaven til os.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Mangler du et tilbud på at få lagt nye gulve? Det er intet problem – Gladsaxe Bygningsentreprise sender gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi vil gerne give dig et tilbud, der holder hele vejen. Så er du sikker på prisen, og skal ikke bekymre dig om den bliver ændret undervejs.
  Ring os op, send os en e-mail eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Ask gulv lægges for Region Hovedstaden

   I vil høre fra os snarest muligt

   Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

   Vi er medlem af disse organisationer


    

    

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Vi er medlem af disse foreninger


   Ring til os

   Skriv til os

   Tømrermester: johnni@gladsaxebyg.dk

   Byggeleder/Tømrerarbejde: soren@gladsaxebyg.dk

   Murermester: jesper@gladsaxebyg.dk

   Bogholder: bogholder@gladsaxebyg.dk

   Kontorassistent: kontor@gladsaxebyg.dk