Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Gulve

Gulv

Det er altid vigtigt at være sikker på, at man vælger den rigtige type gulv og materiale til sin bolig. Har man eksempelvis hund, kat, børn eller andet der kan ridse gulvet, kan et slidstærkt plankegulv være fornuftigt, fordi det vil holde langt længere end mange andre gulve. Der findes dog mange forskellige typer materialer og behandlinger, alt efter din bolig og leveforhold. Uanset hvad du har brug for, er det noget vi kan speciallave til dig, alt efter din præferencer og ønsker.

I løbet af mange års professionelt arbejde inden for gulvlæggerbranchen, er vi blevet specialister inden for træ- og plankegulve. Uanset hvordan din gulvsituation forholder sig, har vi derfor sandsynligvis tidligere arbejdet med en lignende opgave, og kan derfor færdiggøre dit projekt med systematik, kvalitet og effektivitet. Du kan derfor med ro i sindet stole på os til at lægge dit nye gulv. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os på telefon +45 50 98 18 74 eller over mail kontor@gladsaxebyg.dk, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig!

  I vil høre fra os snarest muligt

  Vi rådgiver dig hele vejen igennem

  Det er ikke altid lige nemt at bestemme sig for, hvilket materiale eller gulvtype man synes passer bedst til sit hjem. Med vores vidtrækkende erfaring, har vi en ekstensiv og dybdegående viden inden for branchen, de nyeste arbejdsteknikker og produkter. Det er en stor prioritet for os at kunne dele ud af vores ekspertise, og vi står derfor altid til rådighed med rådgivning og vejledning med hensyn til ethvert aspekt af dit fremtidige gulv.

  Før vi lægger dit nye gulv, indgår vi altid i en dialog med dig om dine tanker og ønsker til dit nye gulv, hvor vi også sørger for at tilbyde vores ekspertinputs til hvordan det eventuelt kunne se ud. I sidste ende er det dog dit projekt, og det er derfor dig der bestemmer hele vejen igennem.

  Efter du har fået lagt dit nye gulv, er det vigtigt at være opmærksom at benytte den rette pleje, så gulvet forbliver nyt og friskt. Vi sørger derfor for grundigt at informere og vejlede dig i hvordan dit nye gulv bedst vedligeholdes. For opnå det smukkeste og mest holdbare resultat, anvender vi yderligere kun miljøvenlige produkter til behandling af dit gulv.
   
  Vi vejleder dig til den rette og mest optimale løsning, hvad enten dit projekt omhandler soveværelset, hele din bolig eller større virksomhedslokaler. Uanset gulvet, leverer vi den bedste service og arbejde af allerhøjeste kvalitet. Kontakt os i dag, så finder vi sammen den bedste løsning til dig!
  Nyt trægulv
  Nylagt trægulv
  Vi er eksperter i træ

  Trægulve giver robuste, naturlige og behagelige overflader. De skaber rene linjer, ro og rummelighed. Gladsaxe Bygningsentreprise ved, at et smukt trægulv giver huset sjæl.

  Træ er virksomhedens foretrukne materiale. Det er smukt, duftende og holdbart, og det vil altid være muligt at finde et trægulv, der passer til jeres hjem.

  Skal det være rustikt eller klassisk? Massivt fyrretræsgulv, lamelparket i ask eller skibsplanker i teak? Det er kun fantasien, der sætter grænser. Gladsaxe Bygningsentreprise har erfaring med alle slags materialer, og kan derfor være behjælpelige med alle slags løsninger. Vi har mange års erfaring, og vi tilbyder en rådgivende samtale, så vi sammen kan få sat ord på dine tanker og drømme.

  Få flotte nye gulve med Gladsaxe Bygningsentreprise

  Uanset om det er gulvet i stuen, eller i hele boligen, der skal skiftes, står vi klar til at hjælpe – Og vi sørger for det hele. Vi kan brække det gamle gulv op og efterfølgende lægge det nye. Alle vores materialer er af høj kvalitet, så du vil være glad for dine gulve i rigtig mange år frem. Derudover sørger vi for at undergulvet bliver lagt helt korrekt, og når gulvet er lagt, sørger vi for at alt virker efter dine forventninger og behov.

  Vi sætter en stor ære i at udføre vores arbejde korrekt, men skulle der mod forventning opstå fejl eller mangler, er vi selvfølgelig medlem af garantiordningen Byg Garanti, der dækker op til 150.000 kroner. Samtidig med at du er dækket i op til 3 år ved synlige skader, og op til 10 år ved ikke synlige skader. Det er for at du som kunde skal følge dig helt tryg ved at overlade opgaven til os.

  GladsaxeByg Logo
  Hvad koster det at få lavet nyt gulv?
  Priserne på et nyt gulv varierer meget alt efter et flertal af faktorer, og det er noget vi finder ud af igennem en dialog omkring jeres projekt. Nogle af de ting, der har indflydelse på prisen inkluderer:
   
  • Valg af materiale – Det har en markant effekt på prisen, hvilket materiale gulvet skal lægges i. Vil du eksempelvis have lagt et massivt og slidestærkt egetræsgulv, kommer prisen til at være anderledes i forhold til at få lagt et laminatgulv.

  • Valg af gulvtype – Dette kan nemt forveksles med valg af materiale, men der er også et flertal af valgmuligheder inden for selve gulvtypen. Har du brug for bærende eller ikke-bærende gulv, svømmende gulv osv., har det alt sammen forskellige effekter på prisen

  • Omfanget af dit projekt – Yderligere har det selvfølgelig en betydning hvor stort et areal, der skal lægges nyt gulv på. Skal der lægges gulv i hele din ejendom vil prisen i sagens natur være højere end hvis du kun har brug for nyt gulv i et enkelt værelse. 
  Nyt gulv
  Nylagt gulv
  Hvilke typer gulve laver vi?

  Hos Gladsaxebyg.dk arbejder vi primært med træbaserede gulve, men dog ikke udelukkende. Her er en liste over hvad vores arbejdsopgaver primært byder på:
  Plankegulv
  Laminatgulv
  Sildebensgulv
  • Svømmende gulve i fx lamelparket eller lamelplank

  Når du får lagt et svømmende gulv, er det ikke fastmonteret til undergulvet. Dit gulv er i stedet fritliggende på et mellemlag, hvilket gør at gulvet har mulighed for at skrumpe eller udvide sig alt afhængig af luftens fugtighed, ændringer i rummets temperatur m.m. 

  For at gulvet skal kunne tilpasse sig, skal materialet til et svømmende gulv af denne grund bestå af én samlet gulvflade. Det betyder også at der skal være plads langs rummets vægge, så gulvet har tilstrækkelig plads til at udvide sig.

  • plankegulve & parketgulve
  Vil du i stedet have et plankegulv, så får du et trægulv af brædder, hvor der er indsat en specialiseret stav gennem hvert enkelt bræt. Staven gør plankegulvet langtidsholdbart og i høj grad slidstærkt. Dette er dog også en af grundene til at plankegulve typisk koster mere end andre gulvtyper, alt afhængig af materiale.

  Vi laver også parketgulve, som er en type gulv, der laves af slidstærke former for træ såsom mahogni, eg, bøg eller lignende. Her lægges der allerførst et tilrettet underlag i form af beton, brædder eller plader, hvorefter selve gulvet monteres.
  • Laminatgulve

  Du kan også få lagt et laminatgulv, som er baseret på en træplade, med et tilføjet lag laminat af 1-2 millimeters tykkelse på toppen. Det øverste lag er derfor relativt tyndt, men det er tilgængelig meget beskyttende mod slitage. 

  Man laver i mange tilfælde laminatgule med et grafisk tryk på toppen, hvor motivet ofte er forskellige træsorter eller parketgulvsmønstre.

  • Sildebensgulve 

  Til sidst udfører vi også sildebensgulve. Ved denne gulvtype, lægger man materialet i et sildebensmønster ved at placere brædderne i en 90 graders vinkel mod hinanden, så gulvet ligger i samme form som et sildeben. 

  Sildebensmønstret er et relativt populært valg på grundet mønstrets holdbarhed og dets flotte udseende. Gulvet kan holde i mange år fremadrettet og laves af massive, hårde træsorter, der gør at gulvet også holder til gentagne slibninger.

  Ønsker du et andet slags gulv, kan vi som sagt med garanti stadig hjælpe dig. Ring til os i dag, og så taler vi om dit drømmegulv. 
  Underlag
  Uanset hvilket gulv du vælger, er det essentielt at have det rette underlag, der passer til dine behov. Det er langt fra alle, der sidder inde med større viden om underlag, og nedenfor har vi derfor opsummeret hvad vi arbejder mest med, så du kan skabe dig et overblik:
  Silent Grip
  • Silent GripSkridhæmmende gripoverflade
  • Dæmper rumklang og trinstøj
  • lavet på naturlige, mineralske fyldstoffer
  • skånsomt overfor led og rygsøjle
  • Velegnet til svømmende, vinyl- og designklikgulv
  • fungerer godt med gulvvarme
  Underlaget Silent Grip er et højkvalitetsunderlag designet til alle, der foretrækker at lukke rumklang og trinstøj ude. Silent Grip er lavet på naturlige, mineralske fyldstoffer og med dets skridhæmmende gripoverflade, er det mest velegnet til svømmende vinyl- og designklikgulv. Underlaget fungerer også godt i sammenhæng med gulvvarme.
   
  Mange vælger også Silent Grip fordi underlagets elastiske natur gør det ekstra skånsomt overfor ens led og rygsøjle, når man går på det færdige gulv.
  Silent Pro
  • Silent ProI højere grad fokuseret på lyddæmpning
  • lavet på naturlige, mineralske fyldstoffer
  • skånsomt overfor led og rygsøjle
  • fungerer godt med gulvvarme
  • Kan fås med en integreret dampspærre (DS), der forhindrer at varme og fugtighed trænger ind i dit gulv 
  Silent Pro-underlaget fokuserer i højere grad på formindskning af rumklang og trinlyde. Det er skabt på naturligt og mineralsk materiale, på lig med Silent Grip, og har derfor også en elasticitet der i højere grad skåner dine led og rygsøjle. Underlaget er også velfungerende med gulvvarme, og passer til flere gulvtyper end Silent Grip.
   
  Silent Pro fås også med en integreret dampspærre (DS), der forhindrer varme og fugtighed fra din bolig i at forrådne dit nye trægulv. 
  Silent Eco
  • Silent EcoBaseret på planteolie og mineralske fyldstoffer
  • lavet på naturlige, mineralske fyldstoffer
  • skånsomt overfor led og rygsøjle
  • fungerer godt med gulvvarme
  • Kan fås med en integreret dampspærre (DS), der forhindrer at varme og fugtighed trænger ind i dit gulv 
  Silent Eco er bygget er et kvalitetsundergulv, der adskiller sig fra de andre underlag ved at være fremstillet af både naturlig planteolie og mineralske fyldstoffer. Underlaget tilbyder også sublime egenskaber inden for lyddæmpning af både rumklang og trinstøj. På lig med Silent Pro og Silent Grip, er Silent Eco også et behageligt underlag for dig, der passer på din rygsøjle og led, og passer fremragende til lægning i et hus med gulvvarme.
  Silent Eco fås også med en integreret dampspærre (DS), der forhindrer varme og fugtighed fra din bolig i at forrådne dit nye trægulv. 
  Silent Double Fix
  • Silent Double FixTilbyder anderledes lyddæmpning, i det underlaget limes både neden- og ovenfor
  • fremstillet af polyurethan og mineraler
  • skånsomt overfor led og rygsøjle
  • Velegnet til svømmende parketgulv
  • fungerer godt med gulvvarme
  Silent Double Fix tilbyder en helt anderledes form for lyddæmpning, i det underlaget fuldlimes både ovenfor og nedenunder. Underlaget er baseret på polyurethan og mineraler og giver den bedste formindskelse af rumklang og trinlyd. Silent Double Fix er specielt egnet til svømmende parketgulv og passer fint i sammenhæng med gulvvarme. 
  Silent Energy DS
  • Silent EnergySpecielle varmeledende egenskaber, der gør underlaget perfekt til huse med gulvvarme
  • Energisparende i forbindelse med gulvvarme
  • Baseret på polyolefiner og stenmel
  • Kommer med integreret dampspærre (DS), der forhindrer at varme og fugtighed trænger ind i dit gulv 
  Hvis du leder efter et underlag, der kan spare dig penge med hensyn til gulvvarme, så er Silent Energy det rette for dig. Materialets varmeledende egenskaber gør det til det perfekte valg til dig med gulvvarme. 
  Underlaget kommer med integreret dampspærre (DS), der gør at varme og fugtighed ikke sætter sig i gulvet.
  V-tec
  • V-tecViskoelasticiteten i underlaget, gør at det tilpasser sig undergulvet og udligner næsten alle ujævnheder
  • Fremragende trin- og støjisolering
  • velegnet til brug ved gulvvarme. 
  • Kan fås med en integreret dampspærre (DS), der forhindrer at varme og fugtighed trænger ind i dit gulv 
  V-tec er et underlag til dig, der leder efter noget der kan bekæmpe ujævnheder i undergulvet. V-tec har specielle, viskoelastiske egenskaber, der gør at underlaget tilpasser sig undergulvet og udligner næsten alle ujævnheder. Til trods for at være et relativt let-vægtigt underlag, har V-tec gode isoleringsevner for rum- og trinstøj og passer fint i forbindelse med gulvvarme.
   
  Silent Eco fås også med en integreret dampspærre (DS), der forhindrer varme og fugtighed fra din bolig i at forrådne dit nye trægulv. 
  Duofol PE-trinlydsdæmpningsunderlag
  • Duofol TrinlydsdæmpningKombination af skumstof og byggefolie, der giver dig yderligere fugtbeskyttelse.
  • Bør ikke benyttes under laminatgulve
  • Formindsker rumklang og trinlyde
  Dette underlag er en kombination af skumstof og byggefolie, der har til formål at tilbyde ekstra beskyttelse mod fugt i gulvet. Dette betyder dog også at man ikke bør lægge underlaget under laminatgulve, da der kan opstå statisk elektricitet. 
  Kontakt os for et uforpligtende tilbud
  Mangler du et tilbud på at få lagt nye gulve? Det er intet problem – Gladsaxe Bygningsentreprise sender gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi vil gerne give dig et tilbud, der holder hele vejen. Så er du sikker på prisen, og skal ikke bekymre dig om den bliver ændret undervejs.
  Ring os op, send os en e-mail eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  Ask gulv lægges for Region Hovedstaden

   I vil høre fra os snarest muligt

   Vi er medlem af disse organisationer


    

    

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Vi er medlem af disse foreninger


   Ring til os

   Skriv til os

   Tømrermester: johnni@gladsaxebyg.dk

   Byggeleder/Tømrerarbejde: soren@gladsaxebyg.dk

   Murermester: jesper@gladsaxebyg.dk

   Bogholder: bogholder@gladsaxebyg.dk

   Kontorassistent: kontor@gladsaxebyg.dk