Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Renovering og udskiftning af vinduer og døre

 

Professionel udskiftning af vinduer og døre.

Lad også Gladsaxe Bygningsentreprise stå for udskiftning af døre og vinduerne.

Når det gælder udskiftning af døre og vinduer så er Gladsaxe Bygningsentreprise den helt rigtige partner.
Vi er en 100 % topprofessionelt tømrer- og snedker virksomhed, som altid præsterer kvalitetsarbejde og aldrig springer over, hvor gærdet er lavest.
Vi sælger kun kvalitetsprodukter, så som Jægerspris Vinduet, Bøjsø Døre & Vinduer, KPK Døre og Vinduer, Outrup døre og Vinduer, Swedoor Kilsgård og mange andre. Kvalitetsprodukter, som vi kan stå inde for.

Vi har lang erfaring med udskiftning af vinduer og døre, og vi kan vores håndværk – og så er vi tillige tilsluttet BYG´s garantiordning.

Ring til os og hør mere. Vi informerer gerne om de mange muligheder og er altid parat med et godt og fordelagtigt tilbud. Læs også gerne mere her på hjemmesiden om os og vore mange kompetencer.

 

Udskiftning af døre og vinduer.

Lad Gladsaxe Bygningsentreprise stå for entreprisen – din garanti for professionelt arbejde

Planlægger du en udskiftning af vinduer og døre i din bolig, evt. blot den ene ting først, så kom med sindsro til Gladsaxe Bygningsentreprise. Vi garanterer professionelt og ansvarsbevidst arbejde, hvor du som kunde hos os altid står i centrum. Vi kan tilbyde vinduer og døre fra de bedste og mest anerkendte danske fabrikker. Vi er garant for kvalitetsarbejde, og så er vi tillige tilsluttet BYG´s garantiordning, yderligere en sikkerhed for dig som kunde.

Vil du have helt nye vinduer – så kan det sagtens lade sig gøre.

Kontakt os og for nærmere information omkring udskiftning af døre og vinduer og bed samtidigt om et fordelagtigt tilbud.

  I vil høre fra os snarest muligt

  Udskiftning af specialdør i Valby
  Udskidtning af vinduer i København

  Der kan være mange fordele i nye vinduer og døre

  De rigtige vinduer og døre kan gøre hele forskellen på dine facader og for dit hjem. Både rent æstetisk, men i særdeleshed også når det kommer til den mere tekniske snak omkring energiforbrug og miljø.

  Ofte har man selv et helt klart billede af, hvordan vinduer og døre i sit hjem skal se ud. De skal måske ligne de gamle og passe til husets klassiske stil, eller også skal de have et minimalistisk udtryk og passe til et moderne hjem.
  Der er rigtig mange muligheder for hvilket udtryk dine døre og vinduer skal give, og derfor kan det også virke som et uoverskueligt arbejde at tage stilling til.
  Hos Gladsaxe Bygningsentreprise har vi ikke bare mange års brancheerfaring, men samtidig sørger vi for at holde os konstant opdateret på de nyeste tendenser og teknologi. Det betyder, at vi glædeligt står klar med råd og vejledning, inden vi starter selve byggeprojektet. Vi har tidligere lavet et utal af succesfulde opgaver omkring udskiftning af vinduer og døre, så vi har afgjort også inspiration, der kan hjælpe med at sætte nogle konkrete ord på dine tanker og ønsker.

  Hvilke typer af døre og vinduer skal du vælge?

  Ligesom der stilmæssigt kan være rigtig mange forskellige valg, så skal man også afgøre hvilke materialer man ønsker sine nye døre og vinduer i.
  Hvis udskiftningen skal laves i et sommerhus eller ældre klassisk villa, kan det være at man straks tænker nye døre og vinduer i træ.
  I mange tilfælde bør man måske også overveje vedligeholdelse – i form af rengøring, maling, beskyttelse m.m.
  Der kan være mange fordele i at vælge vinduer og døre i f.eks. aluminium, da de er gode til at modstå det danske hårde klima. Det kan sågar være, at du skal vælge en kombination af vinduer og døre i alu/træ, så du stadig får det varme udtryk fra træet indendørs.

  Derudover er det også vigtigt at tage stilling til hvilken slags dør i bygningen der er tale om. Skal der udskiftes og monteres ny hoveddør, yderdør, terrassedør, facadedør eller noget helt andet. Der kan være forskellige behov og krav alt efter hvilken type dør, der skal udskiftes.

  Derfor står vi altid klar med professionel sparring og vejledning hele vejen igennem processen. Vi kan helt fra start hjælpe med inspiration og gode råd og vi skal derefter nok fjerne de gamle døre og vinduer, samt montere de nye. Alt sammen hurtigt og effektivt så det giver minimale gener for jer der bor i huset til daglig.
  Ring til os nu og få et helt uforpligtende tilbud

  Udskiftning af special-dør i Hellerup

   Vi er medlem af disse organisationer


    

    

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Vi er medlem af disse foreninger


   Ring til os