Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Tagrenovering – Energi besparelser og mere værdi

Er tiden for alvor kommet til, at du er nød til at undersøge mulighederne for at få et nyt tag eller renovering af dit gamle tag? Der er mange fordele for dig, hvis du overvejer at renovere på dit tag, inden du beslutter dig for at skifte hele taget. Faktisk kan du med en tagrenovering forlænge levetiden med 20-25 år samt skære prisen og budgettet ned med op til 75%, hvis du undersøger muligheden for renovering af dit tag i stedet for at ligge helt nyt tag.
 

Tagrenovering

Renovering af et tag kan indeholde flere processer og alt efter hvilket tag du har i forvejen, kan der være forskel på disse. Desuden er der der tagtyper, som der er større gevinst ved at renovere end andre. Især eternittage og betontage kan du med fordel renovere. Det vigtigste er at huske på, at der altid er en besparelse ved  tagrenovering fremfor at få etableret et nyt tag.
 
Der er mange, der ikke tror, at det kan betale sig at renoverer det gamle tag, men taget er en stor del af huset, og udgør derfor også en vigtig del husets struktur. Derfor er det vigtigt, at du løbende vedligeholder og renoverer taget gennem hele bygningens levealder. Man siger som hovedregel, at dit tag bør renoveres ca. hvert 15 år. På denne måde kan dit tag leve meget længere og de helt store udgifter kan holdes i skak.
 
Hvis du hyrer en professionel og erfaren håndværker til at klare renoveringen af dit tag, er du sikker på at få en holdbar og flot løsning. Hos Gladsaxe bygningsenterprise, kan du være helt sikker på at få et resultat du er 100% tilfreds med.
 

En tagrenoverings proces

Alle tage og opgaver er forskellige, så den konkrete renoveringsproces for netop dit tag vil altid afspejle den konkrete situation.
En renovering kan f.eks. indeholde følgende 4 processer:
 
 • Tagrensning – Fjerner snavs og alt det, der har lagt sig i løbet af årene. Dette er forarbejdet for, at de andre processer kan lade sig gøre og resultatet bliver optimalt og flot.
 • Algebehandling – Alger og mos fjernes fra taget, så det er muligt at se de steder taget kan være nedslidt og kræver reparationer.
 • Reparationer – Udskift af de dele på taget der ikke kan repareres. Derefter reparation af de andre skader der kan være på taget. Oftest kan det meste heldigvis repareres, det vurderes af den professionelle hånværker hvad der vil være den bedste løsning i de enkelte tilfælde.
 • Tagmaling – Taget males, så det skinner og ser flot og nyt ud.
 
Dette er som sagt kun eksempler på de mange muligheder der for tagrenovering, og det kan sagtens være, at dit tag kun har behov for 1 eller 2 af ovenstående behandlinger.
Når vi kommer ud til dig og kigger på din opgave, vurderer vi dit tag og derefter bliver vi – i samarbejde med dig som kunde – enige om, hvad der vil være det bedste for dit tag. Herefter får du også et bud på hvor lang tid det vil tage, samt hvor mange processer vi skal igennem. Derfra burde du kunne visualisere dit nye tag skinne smukt i solen.
 

Tagrenoverings pris

Prisen for at renoverer et tag kan svinge meget. Der er sjælendt to opgaver, der er ens, og derfor er det svært at sige hvad din tagrenovering  vil koste. Der kan være forskel på materialerne, standen samt hvad og hvor meget du ønsker vi skal renovere.
Det er med 100% sikkerhed billigere at renoverer dit tag end at skifte til et helt nyt tag. At få lavet nyt tag, er en stor udgift, og du kan du spare op til 75% af udgifterne ved at vælge en tagrenovering i stedet.
 
Hvilke typer tag kan jeg få renoveret
Med eternittag og betontag opnår du den største fordel ved renovering af taget. Her kan du især forlænge levetiden og styrke dit tag i mange år frem. Taget bliver både flottere og du spare på samme tid en masse penge på ikke at skulle ligge helt nyt. 

  I vil høre fra os snarest muligt

  Tagrenovering af tagpaptag for KBH Kommune

  Andre typer af tag til renovering:

   – Skifertag
   – Grønne tage – tage bestående af græs og mos
   – Tegltag
   – Tagpaptag
   – Kobbertag
   – Zinktag*
   – Naturskifertag
   – Eternitskiftertag
   – Decra-tag
   – Ståltag
   – Lindab-tag
   – Tagplader

  *Det meste tagmaling indeholder zink, da dette modvirker alger og mos.

  Før 1987 indeholdt mange tage asbest. Dette gjorde tagene vældig holdbare men også usunde for indeklimaet efterhånden som de blev ældre og nedbrudt. Du bør ikke være nervøs hvis du har mistanke om dit tag indeholder asbest. Som professionelle håndværkere ved vi hvordan, vi skal håndtere dette. På denne måde får du den mest effektive men også trygge renovering af dit tag.

  Tag renovering af høj kvalitet og af kompetente håndværkere

  Gladsaxe Bygningsentreprise er en professionel virksomhed med base i København og med mange års erfaring inden for tag renovering. Vi tilbyder kvalitets håndværk til tiden og anvender udelukkende kvalitets produkter. Vi er dygtige, professionelle håndværkere. Vi yder god gammeldags service og tilbyder altid meget attraktive priser, vigtigt for os er at du bliver tilfreds med både os og vores arbejde.

  Er du klar til at få en vurdering af dit tags tilstand og planlagt din tag renovation? Ser du fordelen i at spare 75% af udgiften til et nyt tag? Så ring til os i dag. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål og finde den perfekte løsning til dig.
  Du kan udfylde kontaktformularen nederst på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også vælge at ringe til os på telefon: 50 98 18 74, og få en uforpligtende samtale om dit projekt eller skrive til os på mail: johnni@gladsaxebyg.dk.

  Fladt tag eller bulit-up tag renovering

  Ved netop denne opbygning af taget, er det vigtigt at vedligeholde og renovere. et fladt tag er ekstra udsat i forhold til fugtskader, og derfor bør man holde risikoen nede ved jævnligt at få inspiceret taget. Et flad tag er oftest bygget op af flere lag tagpap og bestrøget med knust sten, også kaldet et built-up tag.
  Mange af de ældre flade tage er belagt med tagpap og knuste perlesten, og dette er i sig selv hårdt for konstruktionen, vægt samt fugt er store parametre som har betydning for sådan en konstruktion. I dag er built-up tage eller flade tage ofte belagt med knust skifer, som ikke er nær så tungt for den flade tagkonstruktion. Hvis du har et gammelt fladt tag, kan det være en god ide at overveje at få isoleret og renoveret taget på ny. Dette er godt for både din energibesparelse og for dit hus.

  Tagrenovering af tegltag for Privatkunde i Søborg
  Tagrenovering af tegltag for anden Privatkunde i Søborg

   I vil høre fra os snarest muligt

   Vi er medlem af disse organisationer


    

    

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Vi er medlem af disse foreninger


   Ring til os

   Skriv til os

   Tømrermester: johnni@gladsaxebyg.dk

   Byggeleder/Tømrerarbejde: soren@gladsaxebyg.dk

   Murermester: jesper@gladsaxebyg.dk

   Bogholder: bogholder@gladsaxebyg.dk

   Kontorassistent: kontor@gladsaxebyg.dk