Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Tag renovering

Tag renoveringSuser det lidt rigeligt oppe under loftet? Eller får du lidt sværere ved at holde varmen, når du befinder dig i de højere luftlag? Så er det blevet tid til at få foretaget en tag renovering?

Det kan ikke undgås, at en tag renovering bliver nødvendig før eller siden. I hvert fald ikke, hvis du bor i det samme hus igennem mange år, eller måske har købt en villa af lidt ældre dato. De gamle bygninger har charme og stemning, men desværre holder materialerne ikke evigt. Vil man undgå vand indendørs, kan det derfor være nødvendigt at bestille en professionel tag renovering, hvor kyndige og professionelle fagfolk vil tage sig kærligt af taget.

Vælg Gladsaxe Bygningsentreprise til din tag renovering

Gladsaxe Bygningsentreprise er klar til enhver tag renovering, når du er. Vi har mange års erfaring og kompetencer bag os, og vi er eksperter i tag renovering, og det er noget vi er stolte af. Vi har gjort det til vores hjertesag, altid at udøve en excellent kundeservice, og vores nøgleord er kvalitet og grundigt arbejde og håndværk.

Der kan være mange faktorer, der skal tages højde for, når man står foran en tag renovering. Det ved vi hos Gladsaxe Bygningsentreprise, og derfor er vi også altid parate til at give gode råd, vejledning og sparring til din tag renovering. Vi ved, at det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i, så vi har gjort alt forarbejdet for dig, og er din professionelle faglige sparringspartner under enhver tag renovering du måtte have brug for.

En tag renovering behøver ikke koste en formue

Hos Gladsaxe Bygningsentreprise mener vi ikke, at en tag renovering skal koste en formue at få lavet. Derfor giver vi også altid vores kunder en god pris på arbejdet, hvilket naturligvis inkludere god service, kvalitetsprodukter og en garanti for, at arbejdet udføres både korrekt og sikkert. Vi skorter nemlig ikke på kvaliteten, bare fordi vi giver konkurrencedygtige priser. Al vores arbejdskraft er hyret under dansk overenskomst, og arbejde foretages ud fra en høj sikkerhedsgodkendelse af på den pågældende opgave. Vi leverer altid det resultat du drømmer om, og sørger for, at alt forløber som det skal undervejs. Med Gladsaxe Bygningsentreprise som din partner til en tag renovering, behøver du ikke bekymre dig, eller ligge søvnløs om natten. Vi har styr på det hele for dig.

Vi har fokus på miljøet

Vidste du, at vi hos Gladsaxe Bygningsentreprise også har fokus på miljøet? Under både tag renovering og andre opgaver, arbejder vi så miljøbevidst som muligt. Det betyder blandt andet at vi altid fokusere på materialespil, og sorterer overskudsmaterialer grundigt. Intet brugbart bliver smidt ud, men derimod sorteret og sendt retur til enten trælasten eller til vores interne lager. Vi sorterer og afleverer til genbrug alle steder vi kan, og når vi skal ud til kunder, sørger vi for løbende at analysere kørselsmønstre for at sikre minimal kørsel.

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os på tlf.: 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk

Bliv ringet op inden for 24 timer

Ring til os

Skriv til os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.