Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Nyt tagpaptag

Nyt tagpaptagAlle husejere ved, at en renovering sommetider ikke er tilstrækkeligt, og man må i stedet ud i et nyt tagpaptag. Taget er en væsentlig del af ethvert hus, og det skal være lagt ordentligt, af solide og kvalitetsrige materialer, der sørger for at det holder længe og holder dets beboere tørre og isolerede fra vind og vejr. Det handler derfor om at vælge den bedste kvalitet på markedet.

 

Dit nye tagpaptag, som du altid har drømt om

Hos Gladsaxe Bygningsentreprise er vi eksperter i at lægge nyt tagpaptag både hos private og hos virksomheder.

For amatører og hjemmehåndværkere kan det være en uoverkommelig opgave, at lægge nyt tagpaptag, og det er en opgave, som hurtigt kan gribe om sig eller trække ud, hvis man laver fejl. Et nyt tagpaptag kan umiddelbart virke som den lette løsning, men for at undgå vand der drypper fra stueloftet og et resultat der holder mange år fremefter, kræver det ekspertise og kendskab til de rette materialer og udførelse.

Et nyt tagpaptag lægges typisk, hvor der er tage med en hældning på mindre end 10 grader. Det er ofte garager, udeskurer med mere, men i nyere tid er det også blevet ganske populært at have svage hældninger og nyt tagpaptag på for eksempel sommerhuse og andre typehuse er yderst relevant. Med et moderne nyt tag har Gladsaxe Bygningsentreprise blandt andet lagt tagpaptag på flere skråtage med en hældning på 30-45 grader.

 

Få den rette finish på dit nye tag

Et tagpaptag behøver bestemt ikke være kedeligt at se på, selvom tagpap ofte ikke er særlig spændende i sig selv. For at få en pæn og elegant afslutning på de skråtage med nyt tagpaptag, kan man inddele taget med en liste inddækning. Dette bryder den ellers plane tagflade, og giver et eksklusivt udseende.

 

Er du også miljøbevidst?

Vidste du, at vi hos Gladsaxe Bygningsentreprise også har fokus på miljøet? Under arbejdet med et nyt tag arbejder vi altid så miljøbevidst som muligt. Det betyder blandt andet, at vi altid fokusere på materialespil, og sorterer overskudsmaterialer grundigt. Intet brugbart bliver smidt ud, og vi sorterer og afleverer til genbrug alle steder vi kan. Vi er måske kun en udvalgt skare, men vi gør vores bedste for at passe godt på vores planet, og sikrer dig både et nyt tagpaptag og mange flere år med et godt miljø.

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os på tlf.: 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk

  I vil høre fra os snarest muligt

   I vil høre fra os snarest muligt

   Vi er medlem af disse organisationer


    

    

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Vi er medlem af disse foreninger


   Ring til os

   Skriv til os

   Tømrermester: johnni@gladsaxebyg.dk

   Byggeleder/Tømrerarbejde: soren@gladsaxebyg.dk

   Murermester: jesper@gladsaxebyg.dk

   Bogholder: bogholder@gladsaxebyg.dk

   Kontorassistent: kontor@gladsaxebyg.dk