Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Murer København

Murer KøbenhavnStår du med en mureropgave og har brug for en dygtig fagmand?

Hvad enten du er midt i et gør-det-selv projekt og blot behøver en guidende hånd, solid erfaring og kyndig rådgivning, eller om du ønsker noget skabt helt fra bunden, kan vi i Gladsaxe Bygningsentreprise med sikkerhed hjælpe dig videre.

Hos Gladsaxe Bygningsentreprise får du en dygtig murer København, som du kan stole på. Vi går nemlig højt op i kvalitet, og udfører altid arbejdet til tiden. Vi har masser af gåpåmod og går glade på arbejde. Tonen er altid behagelig og vi møder vores kunder med et smil.

En dygtig murer København? Gladsaxe Bygningsentreprise!

Gladsaxe Bygningsentreprise er et mellemstort byggefirma, der har specialiseret sig i tagrenovering, tømrer- og murer København arbejde. Vi arbejder yderst professionelt til meget attraktive priser og påtager os opgaver for såvel private som erhvervsvirksomheder og det offentlige. Vi kan løse stort set alle boligdrømme eller problemer du måtte have, og er ikke kræsne med arbejdsopgaverne. Vi skelner ikke mellem store og små opgaver og kunder, men påtager os alle slags opgaver uanset størrelse og beliggenhed.

Som murer København står vi til enhver tid inde for kvaliteten af vores arbejde, og vi er kun tilfredse, når vores kunder er tilfredse. Som erfaren murer København tilbyder vi kvalitets håndværk til tiden og anvender udelukkende kvalitetsprodukter samt dygtige, professionelle håndværkere. Det giver dig ikke kun smukke resultater her og nu, men også resultater som vil holde i mange år fremover, og vil spare dig for masser af vedligeholdelse og sure uforudsete udgifter.

En alsidig murer i København

Vi tilbyder at løse alle slags opgaver inden for murer København foretagender. Lige fra almindeligt murerarbejde til nybygning, ombygning og tilbygning. Blandt vores ekspertiser er blandt andet badeværelser, facaderenoveringer og opmuring og omfugning. Det er dog ikke opgaven der skal skille os ad. Uanset hvad du hyrer os til at klare som murer København, så sætter vi en ære i at levere god kvalitet og god service – Hver gang.

Skal vi være din murer København?

Skal Gladsaxe Bygningsentreprise være din kommende murer København? Kontakt os hellere i dag end i morgen for en snak om jeres kommende projekt, så vi i fællesskab kan påbegynde planlægningen. Med os som din næste murer København vil du aldrig gå tilbage til andre samarbejdspartnere. Vi leverer professionel planlægning og service lige fra starten, og sørger for et godt håndværk, uanset om det er nye murer København opgaver vi påtager os, eller om der er tale om renoveringsopgaver.

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os på tlf.: 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk

Bliv ringet op inden for 24 timer

Ring til os

Skriv til os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.