Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Murer i København

Murerfirmaer KøbenhavnDer er mange murerfirmaer i København, men når du skal booke det rigtige, bør du altid huske på, at hos Gladsaxe Bygningsentreprise får du kvalitetsarbejde fra A til Z.

Dit murerfirma i København

Når du kontakter os hos Gladsaxe Bygningsentreprise, bliver du budt velkommen til et af de mest professionelle og alsidige murerfirmaer i København. Som et af de foretrukne murerfirmaer i Københavnsområdet påtager vi os gerne alle former for murerarbejde, og vi er både dygtige og ansvarsbevidste, når vi gør det. For os er ingen opgave for stor eller lille, og vi klarer også gerne totalentrepriser til topkarakter. Med Gladsaxe Bygningsentreprise er det slut med at lede efter andre murerfirmaer i København. Vi leverer et færdigt arbejde til tiden, uden slinger i valsen, og uden at gå på kompromis med kvalitet eller ansvarlighed.

Vi forstår vigtigheden i at vælge de korrekte materialer til enhver opgave, og derfor udvælges vores værktøjer og materialer altid specielt til hver enkelt opgave. Et af de mere populære produkter vi bruger, er dog ofte Weber reparationsmørtel. Som et professionelt murerfirma i København, der går op i kvalitet, har vi fundet ud af at netop denne mørtel lever op til vores strenge krav om kvalitet og holdbarhed.

Gladsaxe sørger for det hele

Når du skal vælge blandt de mange murerfirmaer i København, kan du trygt vælge os. Vi er aldrig længere end et telefonopkald væk, og vi er altid parate til en snak, til gode råd og til kompetent vejledning. Ring til os og lad os tage en snak om jeres drømme og projekter, så giver vi jer også et godt tilbud på netop din mureropgave. Vi arbejder der hvor du er, uanset hvilket postnummer du har, og når vi er færdige, rydder vi naturligvis op efter os, så dit hjem hurtigt står klart til gæster og dagligdags brug. Bare fordi man har boligdrømme, skal man ikke leve i byggerodet længere end højest nødvendigt.

Vores specialer er mange

Blandt vores ekspertiser er tagarbejde, flisearbejde og murerarbejde – både i form af reparationer og ved nybyg. Med vores mange års erfaring og mange medarbejdere, har vi eksperter i adskillige opgaver, og kan klare det hele. Vi arbejder for eksempel gerne på mureropgave i forbindelse med tilbygninger, eller med reparationer af murværk. Netop når det kommer til reparationer og tilbygninger, er det vigtigt at de nye materialer matcher de gamle. Hos Gladsaxe Bygningsentreprise er vi et murerfirma i København, der har stor erfaring med at vælge de rigtige materialer, således at det nye murværk matcher det gamle.

Har du brug for en dygtig fagmand?

Hvad enten du er midt i et gør-det-selv projekt og blot behøver en guidende hånd, solid erfaring og kyndig rådgivning, eller om du ønsker noget skabt helt fra bunden, kan vi i Gladsaxe Bygningsentreprise med sikkerhed hjælpe dig videre.

Hos Gladsaxe Bygningsentreprise får du en dygtig murer i København, som du kan stole på. Vi går nemlig højt op i kvalitet, og udfører altid arbejdet til tiden. Vi har masser af gåpåmod og går glade på arbejde. Tonen er altid behagelig og vi møder vores kunder med et smil.

Gladsaxe Byg 

Gladsaxe Bygningsentreprise er et mellemstort byggefirma, der har specialiseret sig i tagrenovering, tømrer- og murerarbejde i København. Vi arbejder yderst professionelt til meget attraktive priser og påtager os opgaver for såvel private som erhvervsvirksomheder og det offentlige. Vi kan løse stort set alle boligdrømme eller problemer du måtte have, og er ikke kræsne med arbejdsopgaverne. Vi skelner ikke mellem store og små opgaver og kunder, men påtager os alle slags opgaver uanset størrelse og beliggenhed.

Som murer København står vi til enhver tid inde for kvaliteten af vores arbejde, og vi er kun tilfredse, når vores kunder er tilfredse. Som erfaren murer tilbyder vi kvalitets håndværk til tiden og anvender udelukkende kvalitetsprodukter samt dygtige, professionelle håndværkere. Det giver dig ikke kun smukke resultater her og nu, men også resultater som vil holde i mange år fremover, og vil spare dig for masser af vedligeholdelse og sure uforudsete udgifter.

Skal vi være din murer i København?

Skal Gladsaxe Bygningsentreprise være din kommende murer i København?

Vi tilbyder at løse alle slags opgaver inden for murerarbejde i København. Lige fra almindeligt murerarbejde til nybygning, ombygning og tilbygning. Blandt vores ekspertiser er blandt andet badeværelser, facaderenoveringer og opmuring og omfugning. Det er dog ikke opgaven der skal skille os ad. Uanset hvad du hyrer os til at klare som murer i København, så sætter vi en ære i at levere god kvalitet og god service – Hver gang.

Kontakt os hellere i dag end i morgen for en snak om jeres kommende projekt, så vi i fællesskab kan påbegynde planlægningen. Med os som din næste murer, vil du aldrig gå tilbage til andre samarbejdspartnere. Vi leverer professionel planlægning og service lige fra starten, og sørger for et godt håndværk, uanset om det er nybyg, eller om der er tale om renoveringsopgaver.

Professionelt murerfirma i København

Gladsaxe Bygningsentreprise er din sikkerhed for kvalitet, når det kommer til murerfirmaer i København.

Hos Gladsaxe Bygningsentreprise er vi stolte af vores mangeårige erfaring inden for alle slags opgaver. Vi er ikke kræsne med hvilke drømme vi skal opfylde i dag, så går du med en boligdrøm, du gerne vil have ført ud i livet, så ring til os. Vi står som murerfirma i København klar til din disposition med gode råd og vejledning hele vejen igennem din drømmefase. Og når vi har en færdig plan for dit projekt, så er vi naturligvis konkurrencedygtige på prisen, og giver dig et godt tilbud, der aldrig kræver at du går på kompromis med kvaliteten på det færdige resultat.

Vi er totalentreprise

Gladsaxe Bygningsentreprise er, i modsætning til mange andre, ikke kun et murerfirma, men også en totalentreprise. Vi står gerne for alle elementer i forbindelse med din renovering, ombygning eller nybygning. Vi har stor erfaring med professionelt og sikkert at koordinere store byggeprojekter, hvilket giver dig tid til at koncentrere dig, om det der er vigtigere for dig. Vi bevarer overblikket og rutinen, mens du sørger for at gøre dét, du gør bedst.

Du kan derfor trygt vælge os både som murerfirma og totalentreprenør, fordi du får et nemt og fuldt overblik over hele sagsforløbet. Der er ingen kedelige overraskelser, og tid og pris ligger i faste rammer fra start. Vi påtager os alt ansvaret og alle koordineringerne.

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os på tlf.: 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk

Bliv ringet op inden for 24 timer

Ring til os

Skriv til os