Din Murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Murer København

Murerfirmaer KøbenhavnDer er mange murerfirmaer i København, men hos Gladsaxe Bygningsentreprise får du kvalitetsarbejde fra ide til løsning.

Vi er dit murerfirma i København

Hos Gladsaxe Bygningsentreprise bliver du budt velkommen til et af de mest professionelle og alsidige murerfirmaer i København! Som et af de foretrukne murerfirmaer i Københavnsområdet påtager vi os gerne alle former for murerarbejde. Vi holder vores aftaler, og lægger stor vægt på kvalitets arbejde, udført på et højt fagligt niveau.

Med Gladsaxe Bygningsentreprise er det slut med at lede efter andre murerfirmaer i København.

For os er ingen opgave for stor eller lille!

Vi leverer et færdigt arbejde til tiden, uden slinger i valsen, og uden at gå på kompromis med kvalitet eller ansvarlighed.

Vi forstår vigtigheden i at vælge de korrekte materialer til enhver opgave, og derfor udvælges vores værktøjer og materialer altid specielt til hver enkelt opgave. Nå vi går så meget op i kvalitet, vælger vi også kun materialer der lever op til vores strenge krav om kvalitet og holdbarhed.

Gladsaxe sørger for det hele

Når du skal vælge en murer i København, kan du trygt vælge os. Vi er aldrig længere end et telefonopkald væk, og vi er altid parate til en samtale med gode råd og kompetent vejledning. Ring til os og lad os tage en snak om jeres drømme og projekter, så giver vi jer også et godt tilbud på netop din mureropgave.

Vi arbejder der hvor du er, uanset hvilket postnummer du har. Når vi er færdige, rydder vi naturligvis op efter os, så dit hjem hurtigt står klart til gæster og dagligdags brug. Det syntes vi bare er en del af at yde en god service og et godt stykke arbejde. Bare fordi man har boligdrømme, skal man jo ikke leve i byggerodet længere end højest nødvendigt. 

Vores specialer er mange

Vi har mange specialer, bl.a tagarbejde, flisearbejde og murerarbejde – både i form af reparationer og nybyg. Med vores mange års erfaring og mange medarbejdere, har vi eksperter i adskillige opgaver, og kan klare det hele. Vi arbejder gerne på dinmureropgave i forbindelse med tilbygninger, eller med reparationer af murværk. Netop når det kommer til reparationer og tilbygninger, er det vigtigt at de nye materialer matcher de gamle.

Gladsaxe Bygningsentreprise er et murerfirma, der har stor erfaring med at vælge de rigtige materialer, således at det nye murværk matcher det gamle.

Har du brug for en dygtig murer?

Hvad enten du er midt i et gør-det-selv projekt og blot behøver en guidende hånd, solid erfaring og kyndig rådgivning, eller om du ønsker noget skabt helt fra bunden, kan vi i Gladsaxe Bygningsentreprise med sikkerhed hjælpe dig videre.

Hos Gladsaxe Bygningsentreprise får du en dygtig murer i København, som du kan stole på. Vi går nemlig højt op i kvalitet, og udfører altid arbejdet til tiden. Vi har masser af gåpåmod og går glade på arbejde. Tonen er altid behagelig og vi møder vores kunder med et smil.

En murer der kan det hele

Hos Gladsaxe Bygningsentreprise er vi stolte af vores mangeårige erfaring inden for alle slags opgaver. Vi er ikke kræsne med hvilke drømme vi skal opfylde i dag, så går du med en boligdrøm, du gerne vil have ført ud i livet, så ring til os. Vi står som murerfirma i København klar til din disposition med gode råd og vejledning hele vejen igennem din drømmefase. Og når vi har en færdig plan for dit projekt, så er vi naturligvis konkurrencedygtige på prisen, og giver dig et godt tilbud, der aldrig kræver at du går på kompromis med kvaliteten på det færdige resultat.

Gladsaxe Bygningsentreprise er et mellemstort byggefirma og totalentreprise. Det betyder vi har specialiseret os i tagrenovering, tømrer- og murerarbejde, med vores hovedområde i København og Storkøbenhavn. Vi arbejder yderst professionelt, og påtager os opgaver for såvel private som erhvervsvirksomheder og det offentlige. Vi kan løse stort set alle opgave og problemer du måtte have. Vi skelner ikke mellem store og små opgaver og kunder, men påtager os alle slags opgaver uanset størrelse og beliggenhed.

Som totalentreprise står vi altid inde for kvaliteten af vores arbejde. Som erfaren murer tilbyder vi kvalitets håndværk til tiden og anvender udelukkende kvalitetsprodukter samt dygtige, professionelle håndværkere. Det giver dig ikke kun smukke resultater her og nu, men også resultater som vil holde i mange år fremover. I sidste ende vil vores grundige håndværk spare dig for masser af vedligeholdelse og sure uforudsete udgifter.

Skal vi være din murer i København?

Skal Gladsaxe Bygningsentreprise være din murer i København?

Vi tilbyder at løse alle slags opgaver inden for murerarbejde i København. Lige fra almindeligt murerarbejde til nybygning, ombygning og tilbygning. Blandt vores ekspertiser er blandt andet badeværelser, facaderenoveringer og opmuring og omfugning. Det er dog ikke opgaven der skal skille os ad. Uanset hvad du hyrer os til at klare som murer i København, så sætter vi en ære i at levere god kvalitet og god service – Hver gang.

Kontakt os i dag og tag en samtale med os om jeres kommende projekt – så vi i fællesskab påbegynde planlægningen. Vi leverer professionel planlægning og service lige fra starten, og sørger for et godt håndværk, uanset om det er nybyg, eller om der er tale om renoveringsopgaver.

Med os som din næste murer, vil du aldrig gå tilbage til andre samarbejdspartnere!

Husk, vi er kun tilfredse, når vores kunder er tilfredse.

Vi er totalentreprise

Gladsaxe Bygningsentreprise er, ikke kun et murerfirma, men en totalentreprise. Det betyder vi kan klare alle opgaver i forbindelse med din renovering, ombygning eller nybygning. Vi har stor erfaring med professionelt og sikkert at koordinere store byggeprojekter, hvilket giver dig tid og overskud til at nyde udviklingen.

Du kan derfor trygt vælge os både som murerfirma og totalentreprenør, fordi du får et nemt og fuldt overblik over hele sagsforløbet. Der er ingen kedelige overraskelser, og vi bliver enige om aftalens rammer fra start.

Vi påtager os ansvaret, koordinering og bevarer overblikket, mens vi sørger for at realisere dine byggedrømme!

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os på tlf.: 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk

Bliv ringet op inden for 24 timer

Vi udfører mureropgaver i hele Storkøbenhavn!

Vi kører bl.a i:

Frederiksberg

Gentofte

Lyngby

Herlev

Søborg

Og mange flere!

Ring til os

Skriv til os