Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Murer i Gentofte

Murer GentofteMangler du en murer Gentofte, så kontakt Gladsaxe Bygningsentreprise for en uforpligtende samtale med professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud til en fair pris.

 

Brug for en murer i Gentofte? Vælg Gladsaxe Bygningsentreprise

Når du har brug for en murer Gentofte, så er Gladsaxe Bygningsentreprise altid klar til at give en hjælpende hånd. Det gælder (næsten) uanset hvilken form for arbejde du måtte mangle at få udført. Vi har før klaret alt fra tagrenovering til tømrerarbejde eller murerarbejde. Vi udfører arbejde hos både private, erhvervsejendomme og for det offentlige, så vi har prøvet lidt af hvert, og gør det gerne igen.

 

En opdateret murer i Gentofte

Selvom vi har mange års erfaring og kompetencer at prale af, så mener vi også at din foretrukne murer Gentofte skal holde sig opdateret på markedet. Derfor har vi også altid fingeren på pulsen, og holder os opdateret om nye metoder og produkter på markedet. Vi vælger altid kvalitet frem for kvantitet, og når vi samtidig vil give dig en god pris, kræver det at vi gør vores forarbejde grundigt, og altid indhenter de gode tilbud og aftaler. På den måde har vi slået os fast som en af de bedste murer Gentofte.

Har vi allerede opfrisket dit hjem, givet dig en ny carport eller sørget for taglægning i hjemmet i Gentofte, så tager vi også gerne uden for København, når du opdager hvor glad du bliver for resultatet. Vi kører overalt på Sjælland, så hvis du skal have ordnet sommerhuset senere, eller vil anbefale os til venner i Roskilde eller Sydsjælland, så kan du trygt gøre det. Vi kører, når kunden er klar til et møde.

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os på tlf.: 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk

  I vil høre fra os snarest muligt

  Vi udfører mureropgaver i hele Storkøbenhavn!

  Vi kører bl.a i:

  Frederiksberg

  Gentofte

  Lyngby

  Herlev

  Søborg

  Og mange flere!

   I vil høre fra os snarest muligt

   Vi er medlem af disse organisationer


    

    

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Vi er medlem af disse foreninger


   Ring til os

   Skriv til os

   Tømrermester: johnni@gladsaxebyg.dk

   Byggeleder/Tømrerarbejde: soren@gladsaxebyg.dk

   Murermester: jesper@gladsaxebyg.dk

   Bogholder: bogholder@gladsaxebyg.dk

   Kontorassistent: kontor@gladsaxebyg.dk