Din tømrer og murer i Storkøbenhavn

Vi kan hjælpe dig fra ide til løsning

Badeværelse Renovering København

Badeværelse Renovering KøbenhavnHvis du går med tankerne om badeværelse renovering København, eller måske med ideen om et helt nyt badeværelse, så er du landet på den rigtige side.

Hos Gladsaxe Bygningsenterprise kan vi tilbyde kvalitets badeværelsesrenovering, med en af branchens bedste kundeservices oveni. Vi kan tilbyde, at du får en professionel totalleverandør, og altid få ansvarsfuld, og yders kompetent service når det kommer til badeværelse renovering København.

Når man skal betale sig fra et større renoveringsprojekt, som badeværelsesrenovering er, så er det vigtigt at man får et kvalitetsprodukt som man er tilfreds med i mange år fremover. Derfor er vi hos Gladsaxe Bygningsenterprise stolte af at have et hold af dedikerede og yderst kvalificerede medarbejdere der har fokus på et levere et kvalitetsprodukt.

Når man skal have lavet nyt badeværelse, eller få renoveret det gamle, så er det rent faktisk det dyreste rum i huset. Det er dog ikke fordi det hele bliver guld belagt. Nej, grunden til dette er de krav der stilles til brugen af materialer, og det faktum at det i sagens natur vil blive udsat for vand, og dertilhørende fugt. Alle kender til faren ved eventuelle fugtskader, og hvis alle disse materialer, og forholdsregler ikke bliver overholdt, vil der med stor sandsynlighed opstå store komplikationer som kan være ekstremt dyre at udbedre. Derfor tager vi hos Gladsaxe Bygningsenterprise alle opgaver meget seriøst, overholder alle myndighedskrav, og holder en god dialog med kunden.

Hvad koster badeværelse renovering København

Det er svært at komme med en præcis overordnet pris på badeværelse renovering København. Hvor stort er projektet, og hvilke materialer ønsker kunden at der bliver brugt. Dog kan vi sige at i gennemsnit kommer en totalrenovering af et badeværelse til at have en pris på mellem 30-60.000 pr m2 inklusiv moms. Alle opgaver er dog forskellige fra hinanden, med forskellige kompleksiteter, så det kræver at vi kommer ud og ser det nuværende badeværelse før vi kan give en præcis pris. I er altid velkomne til at kontakte os hvis i har yderligere spørgsmål til prisen, og eller bare vil have en snak om mulighederne.

Badeværelse renovering København med god service

Hos Gladsaxe Bygningsenterprise får du en professionel renovering af dit badeværelse, med kvaliteten værende helt i top. Du får dog ikke kun et kvalitetsprodukt som kunde hos Gladsaxe Bygningsenterprise. Vi er er med dig hele vejen fra den spæde start. Lige fra starten af idefasen omkring dit badeværelse, helt frem til du ligger i dit karbad og slapper af efter dagens strabadser. Gladsaxe Bygningsenterprise er altid behjælpelig med nye ideer, og kan tilbyde en masse inspiration hvis du er gået lidt i stå, eller bare vil have nogle andre øjne på det hele. Vi har haft en masse projekter, og der er ikke 2 projekter der er de samme. Grundet det har vi haft mange forskellige projekter, store som små, der alle har hjulpet os frem til hvor vi er i dag. Gladsaxe bygningsenterprise er nemlig et firma med stor erfaring indenfor badeværelsesrenovering, og nye badeværelser, som kommer vores kunder til gode.

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os på tlf.: 50 98 18 74 eller ved at skrive til johnni@gladsaxebyg.dk

Bliv ringet op inden for 24 timer

Ring til os

Skriv til os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.